User
Pass
2FA

aplicatie recrutare

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message363
dbla

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-02-2015 11:49)

Votes: 2

Post Posted: 24-02-2014, 15:50:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Cristi
2.17 ani
3.Buftea
4.Dupa ora 18:00 pot sta cat este nevoie
5.Feral Druid dps=> main spec,Feral Druid PVP=>off spec,este singurul caracter
6.Click
7.Click
8.Am ales feralul deoarece am mai mult experienta pe el,sa joc restoration nu imi place pentru ca din punctul meu de vedere este plictisitor ca si healer,o sa imi fac spec balance daca e nevoie pentru al 6-lea boss(dar este cam nerfuit pe freakz acest spec,mi-a spus un GM).Joc feral de pe 3.3.5,este singurul caracter si pe el vreau sa evoluez in skill(PvP/PvE).
9.Eu joc la mastery>crit>haste,nu are o anumita rotatie din punctul meu de vedere,ci prioritate la abilitati,gearul conteaza mult in raiduri deoarece bonusul de 2 piese este urmatorul:cand targetul mai are 60% HP sau mai putin la fiecare ferocius bite dat iti va resta durata ripului pe target.
10.Obisnuiesc sa joc pve de pe WOTLK(FoS,PoS,CoS,ToC,ICC etc...).Stiu script la orice boss(n/hc),depun foarte mult efort atunci cand e nevoie,nu am un limbaj vulgar si nu cred ca o sa va dezamagesc.
11.Drunken Badgers(am iesit ca nu se facea pve),The Forgotten Heroes(nu erau playeri capabili de 10/25 hc),Pride(am stat putin deoarece sunt mari suferinte),Blue World(am avut o problema cu internetul si nu am putut intra si m-au dat afara),Rage Quit(s-a dat over pentru inactivitate).
12.Procesor:i5 quad 3.1 mhz,4gb ram,160gb hdd 7200 rpm,placa video integrata Intel HD 2500.
13.Cred ca este guilda in care m-as simti cel mai bine(cu aceste cerinte nu cred ca sunt playeri ce sufera,ce injura etc...) si in primul rand este cea mai renumita pe freakz prin palyeri si activitatile ei.
14.Elev clasa a XII-a MateInfo,timpul liber mi-l petrec la calculator,hobby-ul meu este dresajul canin bazat pe agresivitate umana nu canina.
15.Consider comportamentul si limbajul membrilor guildei cu noii membri(exceptie atunci cand se glumeste,daca se glumeste.eu sunt unul ce tin la gluma).
16.dps

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 23:44:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x