User
Pass
2FA

Dieta de slabit !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message627
Esctasy
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 22-06-2015 11:21)

Votes: 6

Post Posted: 02-03-2014, 19:32:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna vreau sa va impartasesc dieta mea de slabit.Intr-o luna am slabit 7.3kg. Este o dieta extrem de severa.

Inainte sa cititi dieta vreau sa stiti ca pentru a putea slabi trebuie sa aveti vointa.

Deci incepem.

LUNI.

Legume fierte. -morcovi
- Sparanghel
- Broccoli
- Mazare etc.

Fa combinatii reusite: conopida cu mazare; morcovi cu fasole verde; mazare, dovlecei, ardei; morcovi cu mazare etc.

Foloseste un tocator doar pentru legume si zarzavat. Cel din plastic este ieftin si usor de curatat. Tocatoarele de lemn trebuie curatate foarte bine si unse.

Legumele ar trebui taiate cu un cutit bun, foarte ascutit sau cu un robot de bucatarie . Este important ca legumele sa fie taiate la aproximativ aceeasi dimensiune, pentru a fierbe in mod uniform. Daca insa urmeaza sa le tranformi intr-un piure, nu are importanta cum le tai.

Daca folosesti un steamer pentru a le gati la aburi, ai nevoie de putina apa pe fundul vasului, apoi adaugi recipientul cu legume. Lasa sa fiarba pana da in clocot, apoi acopera si tine legumele inca 5-10 minute.

Daca folosesti o cratita, pune legumele, apoi acopera cu apa si cu un capac si lasa-le la fiert 10 minute. Daca trebuie sa adaugi legume congelate peste cele proaspete, fa acest lucru in ultimele minute.

MARTI

Orez fiert cu putina sare mananci orezul de fiecare data cand simti ca ti-e foame.
Se poate servi la orice ora din zi.

MIERCURI

SALATA

Ingrediente.

- 5 frunze de salata spalate bine;
- doua ridichii rosii
- doua rosii mici
- un castravete
- 5 felii de muschiulet de pui sau pastrama de pui;
- sare;
- piper
- cimbru
- busuioc

Se poate servi la orice ora din zi.

JOI

IAURT

Iaurt cu cereale integrale.
Cumparati iaurt simplu si amestecati cu cerealele integrale.(Nu adaugati zahar)

Vineri

Pufuleti si apa. Mancati pufuleti si dupa beti apa pentru ca da o senzatie de satietate.

Cam atat a fost Sambata si Duminica mancati ce ati mancat Miercuri si Joi.

Daca va placut dieta mea datimi niste reputatie.

Spor la slabit.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Drunkens
[Banned user]

Banned

(since 13-06-2015 22:14)

Votes: 1

Post Posted: 02-03-2014, 21:34:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna reteta.Iubita mea a zis ca a tinut o dieta ceva asemanator si a slabit remarcabil.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 03-03-2014, 19:36:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Desi aveam in plan de mai mult timp de a deschide un topic specific dietelor, n am facut-o datorita anumitor reguli. De aceea am facut un topic aici. Am sa te rog sa iti postezi reteta acolo, topicul va fi inchis.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 03 March 2014 17:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 08:38:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x