User
Pass
2FA

Admin fara pic de discernamant

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message767
MCNaNe

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-04-2014 15:17)

Votes: 2

Post Posted: 07-03-2014, 00:01:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci... iara vin problemele..., Mai devreme pe farta zm_2dya a fost Titan Boss, iar eu am decis sa-mi cumpar din shop un AK 47 Golden pentru a face mai bine creditele, dar cum a intrat floce@ pe server cu chef de cearta, s-a bagat repese la zm si ne-a omorat pe aproape toti oamenii ca asa vrea el, ca asa e el smecher... Iar dupa cand i-am cerut ceva explicatii pentru ca a facut o magarie extrema ( ca altcumva n-o pot numi ), de ce a abuzat in halul asta de admin, ce a facut el? NORMAL! A recus la metoda la care orice copil de 5 ani are recurge ( sau unul de 20 cu minte de 3 ani ): BAN! Nici macar nu am mai putut sa accesez consola pentru a putea consola si nici n-am apucat sa-mi fac inpoi cele 50 de credite de la Golden... Deci voua vi se pare normal? DOAR I-AM CERUT EXPLICATII PENTRU CEEA CE A FACUT, PENTRU CA A ABUZAT SI PENTRU ACEA MAGARIE EXTREMA IMI DA BAN, AS VREA SA JUSTIFICE MOTIVUL BANULUI! Mai departe voi veti trage o concluziem...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

(since 12-08-2019 23:19)

Votes: 102

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  centerimghttp://i.imgur.com/wrUluJR.gif/img/center 
Post Posted: 07-03-2014, 00:11:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Când o sa înveți sa te exprimi cum trebuie atunci o sa ai si explicați de la mine pânã atunci mai învãța sa fi si tu om . Team tras atenția de en ori ai grije cum te exprimi nu mai baga pe toți in aceiași oala team lãsat de nu stiu cite ori dar vad ca ai un comportament urât de ori ce jucãtor de pe serv si mai este o problema la tine ca tu când vezi saci pe la jucãtorii nu mai ataci de aceia eu mereu sânt șpec si mereu trebuie sa te atenționez sa ataci indiferent ca are sac sau lm .
Uite o dovada cum vorbesti tu cu mine si cum ma injuri http://cloud-2.steampowered.com/ugc/433775032386475924/DA021B06179E20DA07B441C41BD2A6A1FAA2C406/ uite si un demo ca sa vezi si tu cum stau eu spec când tu ești zm si trebuie sa ataci la saci si te plimbi pe harta in loc sa ataci http://www.fileshare.ro/e30322833 cu o runda înainte ultimul care a rãmas om si tu erai zm nu ai atacat de aceia eram spec si te urmãream pe tine.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 07-03-2014, 02:51:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nane las-o mai usor cu limbajul. daca stiai sa vorbesti altfel, era in favoarea ta aceasta "reclamatie", asa cum citesc eu in consola lui flocea ... nici sa nu te aud ca comentezi.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by edutz, 07 March 2014 00:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-11-2024, 16:12:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x