User
Pass
2FA

Reclamatie *O_o Hellikeeah^

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1314
The_Saint

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-04-2015 18:52)

Votes: 9

Post Posted: 07-03-2014, 22:07:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

* VIU*O_o Hellikeeah^ :Se vede ca nu intri pe server Saint asa ca taci naiba o data de inapt The_Saint : vb frumos
Kicked :"banned for 120 min........Atat am de spus despre adminii carora le dati putere fara sa ferificati servarul inanite de a lua o decizie, Pe data de 07-03-2014 la orele 11-00 nu erea nici un admin online 8 playeri spectatori din cauza unui codat caruia nu aveam ce sai facem .Eu unul nu am facut decat sa respect playerii mereu , si sa intru sa joc cu drag si placere din cauza virusului ce al avem cu totii si anume CS..Pacat ca dati admine tuturor celor care nu merita , se dau baieti buni , si cand ajung sa aibe admin se cred atotputernici... Oricum multi numai intra de mult timp si este pacat O zi placuta sau seara...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shekel

[Mentally Stable]

(since 17-06-2017 16:03)

Votes: 11

Post Posted: 07-03-2014, 22:52:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posturi unite automat, 07-03-2014, 22:52:12

-)))) hahaha iesi ma de aici k aimprobleme grave d comportament din cate observ
Faci atata tam tam pt k nu ai primit admin ..Pai ce faci ma knd te duck la magazin sa iei Paine si afli k nu mai au?..dai dai in judecata magazinu si injuri pe toata lumea care are paine?-) Putin imi pasa k ai fost in pgl mare chestie ,lumea nu area nik cu tine pana in moments de fatza ..dar tu inception cu jigniri pe sv si tot tu faci reclamatie Lu heli? Pai scuza.ma da Chiar ai o problema de esti Asa d nefericit si crizat poate intradevar ai o problema sexuala si de Aceaa faci asemena crize,poate esti inapt si probabil vroiai admin sa ai si tu erectie din cand in cand knd intra vreo domnisoara si iti zice buna si iti da un - ...........ce tupeu pe capu tau bai pitiponcule ...dak intradevar ai arvea varsta aia (28 d ani) nu ai Mai Fii facut atata gura ..ai facut lag pe sv degeaba .

Staff message (^AvioanE^):

+1
Instiga la cearta, insulte si tot tacamul
Abtine-te si totodata citeste si regulamentul forumului

0 0

Back to top
cbu

[Loading... ]

(since 19-05-2018 20:57)

Votes: 16

Post Posted: 08-03-2014, 07:57:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The_saint - nul baga inseama pe helli revi peste 3 saptamani si faci din nou cerere de admin si din ce ai zis tu despre uni admini si ce o zis jesus aveti dreptate dar degeaba va agitati ca nu se rezolva nimic poate vati dat seama singuri . Cu stima CBU
0 0

Back to top
O_o Hellikeeah^
[Banned user]

Banned

(since 27-06-2016 09:49)

Votes: 5

Post Posted: 09-03-2014, 19:56:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand ai aici motivele:
http://www32.zippyshare.com/v/93644116/file.html
http://www54.zippyshare.com/v/81583568/file.html
http://www24.zippyshare.com/v/96895625/file.html
http://www25.zippyshare.com/v/56378561/file.html
http://www57.zippyshare.com/v/81652023/file.html
In al doilea rand reclamatie faci la sectiunea "Reclamatii".
In al treilea rand invata sa vorbesti romana.
In al patrulea rand nu meriti DELOC admin.
In al cincilea rand esti ofticat ca nu ai primit admin si eu am admin,asta nu e motiv sa faci reclamatie.
In al saselea rand,nu iti inteleg reclamatia,aveai de asteptat doar doua ore.
In al saptelea rand,CBU...nu iti inteleg frustrarea ta,daca tu consideri ca am admin degeaba,astept reclamatii si de la tine pentru care sa reprezinte un motiv ca sunt admin degeaba.
In al 8-lea rand,mai am si multe "randuri" de scris,dar consider ca acestea sunt principalele si sper sa fie de ajuns.
In ultimul rand,Saint provoci cearta inutila pentru ca chiar ai IQ limitat,imi dau seama si cum vorbesti.Nu mai provocati certuri inutile,dativa seama de comportamentul vostru in primul rand si dupaia al meu,te-am jignit pentru ca ai inceput sa faci misto de Pustoaica apoi de mine,spuneai intr-una sa schimbam harta,adica din minut in minut(NU EXAGEREZ),ai devenit stresant si pe fondul acestei stresari am inceput sa te jignesc.Nu imi cer scuze fata de tine,am mai intalnit persoane ca tine.Zi-mi mersi ca nu ti-am dat permanent,sper ca data viitoare sa iti controlezi comportamentul si limbajul.
Pentru owneri,daca asta nu e suficient ce am prezentat eu acum,sugerez sa cautati in pluginuri sa va convingeti.

Posturi unite automat, 09-03-2014, 19:56:14

The_Saint wrote:
* VIU*O_o Hellikeeah^ :Se vede ca nu intri pe server Saint asa ca taci naiba o data de inapt The_Saint : vb frumos
Kicked :"banned for 120 min........Atat am de spus despre adminii carora le dati putere fara sa ferificati servarul inanite de a lua o decizie, Pe data de 07-03-2014 la orele 11-00 nu erea nici un admin online 8 playeri spectatori din cauza unui codat caruia nu aveam ce sai facem .Eu unul nu am facut decat sa respect playerii mereu , si sa intru sa joc cu drag si placere din cauza virusului ce al avem cu totii si anume CS..Pacat ca dati admine tuturor celor care nu merita , se dau baieti buni , si cand ajung sa aibe admin se cred atotputernici... Oricum multi numai intra de mult timp si este pacat O zi placuta sau seara...

NU era vorba despre niciun codat,daca era unul ii dadeam ban fara sa clipesc sau sa misc macar un deget.NU inventa prostii de genul asta,cauti motive care nu exista sa imi faci reclamatie ca sa plec de la adminat?Ce ai scris tu aici?Am scris in mesajul precedent si sper sa intelegi.Si ce este cu conversatia asta "citata" de tine?MARS ACASA du-te si fa ceva cu viata ta,nu sa faci scandal pe server sa inventezi motive.M-ai enervat destul.

0 0

Back to top
AerO88

[[ Huedin Staff ]]

(since 04-02-2017 19:04)

Votes: 15

Post Posted: 09-03-2014, 21:14:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai topic de Reclamatii unde ai si model. Pe viitor vino cu o dovada cum trebuie(print sau demo).
Parerea mea ca trebuie inchis topicul ...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -Element-, 09 March 2014 21:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-06-2025, 20:39:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password