User
Pass
2FA

[Aprobat] Cerere unban ZuM-zUm/Reclamatie Kolick

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message766
ZuM-zUm

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-03-2014 15:04)

Votes: 1

Post Posted: 12-03-2014, 19:21:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: ZuM-zUm
Data si ora: 19:14 - 12.03.2014
Harta: de_nuke
Admini online: kolick, Strike
Adminul: kolick
Motivul: Am intrat pe server, am salutat cu "re"... cativa playeri mi-au raspuns "sal","re", etc., iar un player Mirciocu mi-a raspuns cu "pa"... drept pentru care i-am spus ca e foarte slab, si e doar gura de el... El mi-a zis "taci prostocule", am cerut sa i se dea gag, nu i s-a dat... I-am raspuns si eu "prostoaca e ma-ta, daca tot nu se da gag", la care am primit eu gag de la adminul kolick, iar dupa a primit si acel Mirciocu gag de la Strike... Am continuat sa joc, iar dupa vreo 2 - 3 runde am anuntat pe playerul LUC1AN cu u@ "LUCIAN ARE NO RECOIL, VA ROG UN ADMIN CAPABIL SA-L VERIFICE" ... la care am primit ban de la kolick

Dovada:
Informatii despre ban
Nume: ZuM-zUm
IP: 77.81.153.224
Motiv: mai.suferi.mult.copilule?
Durata banului: 1440 minute.
Admin: kolick < xo.
Ora si data: 19:31:23, 12 March 2014
Harta: de_nuke30

IP: 77.81.153.224

Va rog frumos sa luati masuri... In primul rand, vedeti ca sufera de el acest bun admin KOLICK, si in al doilea rand face abuz de admin, iar in al 3-lea rand, am 23 de ani, si nu cred ca isi permite un mucos si un frustrat sa ma ia cu expresii de genu... Nu cred ca am gresit cu nimic ca am cerut sa se uite cineva pe LUC1AN, avand in vedere ca zilele trecute l-am mai anuntat de o gramada de ori, iar omul continua sa joace linistit cu NO RECOIL... Daca voua vi se pare normal sa joace asa, imi pun si eu no_recoil, nu e nicio problema. Va multumesc. PS, sper macar -1 sa primeasca kolick. O seara frumoasa! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Arkship
[Banned user]

Banned

(since 24-05-2014 22:13)

Votes: 71

Post Posted: 12-03-2014, 19:52:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poti sa il anunti cat vrei pe lucian, e curat ca luna, cius -

War3.Freakz.Ro - General

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ZuM-zUm

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2014, 19:56:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Are NO RECOIL omule - Aia nu e curat, e script... NO SPRED, nu stiu cum sa-ti explic pe intelesul tau... Tine apasat (trage continuu) si toate gloantele merg in acelasi punct... la mine, la tine, la oricare altul, din 30 de playeri, 29 tin apasat si toate gloantele merg ca si spray-ul, doar gloantele lui LUC1AN merg intr-un punct. In fine, oricum, si daca ar fi curat LUCIAN (dar nu e), eu am luat ban fara rost... astept sa se ia masuri...
0 0

Back to top
Arkship
[Banned user]

Banned

(since 24-05-2014 22:13)

Votes: 71

Post Posted: 12-03-2014, 19:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce masuri sa se ia frate ? Chiar nu intelegi ca e curat ? Esti incapabil sa intelegi ca cineva joaca bine -

Foarte bine ca ti-a dat ban, prea sufereai si erai frustrat pe server

War3.Freakz.Ro - General

0 0

Back to top
ZuM-zUm

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2014, 20:03:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In acest tutorial voi incerca sa va familiarizez cu functionalitatiile no-recoilului si a no-spreadului .
Aceste doua notiuni sunt confundate foarte des, prin urmare am sa va explic cum functioneaza fiecare pentru a le putea diferentia .
No-RECOIL ( Anti-Recoil )
Este deseori intalnit sub forma unui script care se introduce in cfg si se activeaza de pe o tasta bindata precum :[ bind "L" "antircl;spk fvox/beep;] insa, acest script nu este functionabil pe servere deoarece comanda de baza a acestui script este cl_pitchspeed care este setata automat de server [ Degeaba aveti cfg-ul pe Read-Only ]
De asemenea No-recoilul este intalnit (rar) si sub forma unor programe .exe . (Aceste programe nu sunt functionabile pe steam deoarece sunt detectate de orice anticheat !)
Cum functioneaza ?
No-recoilul reprezinta absenta reculului [ recul = Miscare indarat a unui corp solid, produsa pe baza unei forte de reactie, de miscarea unui alt corp considerat ca are sensul de deplasare inainte si care, de obicei, are masa mult mai mica decat primul corp ]
Adica: Tinta nu se misca deloc, ramane intr-un punct fix, insa gloantele se imprastie pe o arie anume [ cu cat distanta dintre arma si 'destinatie(om/perete/alt corp)' este mai mare, cu atat aria pe care se extind gloantele creste ]
Cum poate fi depistat ?
Singura metoda de depistare a acestui cod este demo-ul!!
NO-SPREAD
Este intalnit doar sub forma .exe .
SPREAD = a imprastia / a raspandi [ banuiesc ca v-ati dat seama singuri ce face acest cod ]
Cum functioneaza ?
Gloantele se imprastie pe o arie setata de utilizatorul codului [sau intr-un punct fix] insa tinta se misca normal [deci exista recul]
Aceasta functionalitate este intalnita de obicei in toate codurile de tip aim .
Mai jos aveti un video cu cele 2 notiuni combinate:
https://youtube.com/watch?v=_udFXbY2WrI:

Cum poate fi depistat ?
De asemenea, singura metoda de depistare a acestui cod este demo-ul .
Dupa ce a-ti inregistrat demo-ul cu comanda record nume.dem, il vizualizati in consola cu comanda viewdemo nume [ in slowmo, ca sa fiti siguri ca playerul respectiv utilizeaza no-spread/no-recoil ]
That's it .

Sper ca te-am lamurit. Iar acum, astept sa il urmaresti si sa-mi spui daca am sau nu dreptate. Din moment ce toti avem SPREAD, iar el este singurul care nu are, inseamna ca e cheat (triseaza) !!!! Multumesc pt intelegere, mare jucator si cunoscator al CS-ului.

0 0

Back to top
VriLLoN

[BAD ASS]

(since 28-11-2015 13:51)

Votes: 9

Post Posted: 12-03-2014, 20:04:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are nimic, la no-recoil gloantele se duc in acelas loc de oriunde ai trage, practic chiar daca faci spray cu ak 47 de la o distanta mare, gloantele tot in acelas punct se vor duce, LUC1AN stie sa controleze foarte bine reculu' la arma, trage in rafale, se misca bine, nu are nimic, e foarte bun.
EDIT:Ai copiat de undeva tot ce scrie acolo, daca vrei iti dau si forumu', pacat ca nu intelegi exact ce spune acolo, iar in caz ca nu stii, nu exista no-recoil sau no-spread doar sub forma de cfg, exista un cfg, iar dupa aceea un program pe care trebuie sa il rulezi, treaba asta nu merge pe steam dupa cum scrie si acolo.

Last edited by VriLLoN on 12-03-2014, 20:09:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
ZuM-zUm

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2014, 20:12:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e foarte bine ca mi-a dat ban fara motiv, esti dus cu capul sau ce ai omule? Mie daca injur, trebuie sa imi dea gag... Daca continui sa injur, sa imi dea ban... Dar nu imi dai ban ca am injurat saptamana trecuta pe server, esti sonat? Voi cam faceti abuz de admin prietene, si uita-te la tine cat esti de frustrat, ca ai admin, te rog sa-l urmaresti, si nu esti capabil sa vezi ca-i merg toate gloantele in acelasi loc. Icioni este singurul player care a fost capabil sa vada... Nu va meritati adminul, pacat ca distrugeti serverul. Te rog frumos sa nu mai dai reply. Astept unban. Va multumesc!

Posturi unite automat, 12-03-2014, 20:08:00

BINE MA OMULE, AI DREPTATE, E ZEU OMUL, ACUM POTI SA SCOTI BAN`UL? DE LUCIAN, O SA MA OCUP EU SA-I FAC DEMO SA VA DEMONSTREZ. ASTEPT!

Posturi unite automat, 12-03-2014, 20:12:04

Si am uitat sa te corectez, la No-recoil, gloantele merg spray, doar ca nu sare tinta, la No-spread merg gloantele in acelasi loc, VriLLon, ca vad ca tot nu ai inteles. Te rog sa scoti ban`ul, tu sau oricare altu, ca banuiesc ca sunteti capabili sa va dati seama ca chiar daca e curat LUC1AN, eu nu trebuia sa primesc ban pt ca am rugat adminii care pt asta au grade, sa se uite pe el... Merci

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 12-03-2014, 20:12:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru limbajul ala asupra membrului familiei eu nu i-as fi dat gag, ci direct ban i-as fi dat daca eram pe server. Mai bine nu ii scoateti nici un ban, sa invete sa fie mai putin disperat.

0 0

Back to top
VriLLoN

[BAD ASS]

(since 28-11-2015 13:51)

Votes: 9

Post Posted: 12-03-2014, 20:15:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZuM-zUm wrote:
Nu e foarte bine ca mi-a dat ban fara motiv, esti dus cu capul sau ce ai omule? Mie daca injur, trebuie sa imi dea gag... Daca continui sa injur, sa imi dea ban... Dar nu imi dai ban ca am injurat saptamana trecuta pe server, esti sonat? Voi cam faceti abuz de admin prietene, si uita-te la tine cat esti de frustrat, ca ai admin, te rog sa-l urmaresti, si nu esti capabil sa vezi ca-i merg toate gloantele in acelasi loc. Icioni este singurul player care a fost capabil sa vada... Nu va meritati adminul, pacat ca distrugeti serverul. Te rog frumos sa nu mai dai reply. Astept unban. Va multumesc!

Posturi unite automat, 12-03-2014, 20:08:00

BINE MA OMULE, AI DREPTATE, E ZEU OMUL, ACUM POTI SA SCOTI BAN`UL? DE LUCIAN, O SA MA OCUP EU SA-I FAC DEMO SA VA DEMONSTREZ. ASTEPT!

Posturi unite automat, 12-03-2014, 20:12:04

Si am uitat sa te corectez, la No-recoil, gloantele merg spray, doar ca nu sare tinta, la No-spread merg gloantele in acelasi loc, VriLLon, ca vad ca tot nu ai inteles. Te rog sa scoti ban`ul, tu sau oricare altu, ca banuiesc ca sunteti capabili sa va dati seama ca chiar daca e curat LUC1AN, eu nu trebuia sa primesc ban pt ca am rugat adminii care pt asta au grade, sa se uite pe el... Merci

Esti pe langa, eu in primul rand nici nu am admin, a fost doar parerea mea ca simplu player, incerci sa-mi spui ca gresesc ce am spus acolo, dar tot tu esti pe langa, dovada ca tot ce ai scris acolo e copiat, nu e gandit de tine.

0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 12-03-2014, 20:17:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eat less sugar dude.
Da, sufar de mine si de admin. Nu-ti convine? Cumpara-ti o nuca si musc-o!
Reclami de 10x , ti se raspunde de 10x, tu continui... ai ban. Ce mai vrei?
Salut.

0 0

Back to top
ZuM-zUm

[Mentally Stable]

Post Posted: 12-03-2014, 20:30:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mare smecher esti tu... - Is curios daca si cand nu mai ai monitoru in fata esti tot asa tare-n clanta. - Am reclamat o data... Nu stii sa numeri. Nu cred ca raman cu ban`ul, o sa vedem. Si in rest... sunt sigur ca esti un anonim ascuns dupa un monitor, fara viata sociala si fara nici un prieten, in afara de inca 2-3 boscheti ca tine care nu scoti capul din casa decat pana la scoala si inapoi la calculator. Sper sa prinzi o data niste barde in gura pentru tupeul tau jegos, din pacate eu nu am ocazia sa ti le ofer! Iti pun silicoane, ciao!
0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 12-03-2014, 20:37:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inceput sa plang, ce sa spun.

0 0

Back to top
SharK90

[SharK]

(since 02-03-2019 16:40)

Votes: 25

Post Posted: 12-03-2014, 21:05:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de ce tot timpul trebuie sa va luati de noi adminii ca suntem niste no liferi ca suferim in fata monitorarelor si ca avem 14 15 ani ?ti ai facut numai rau cu ceea ce ai postat pe aici ... esti cam tare in gura si vrei sa pari smcher dar defapt cred ca tu esti cel care sufera in fata monitorului si are 15 ani ... ar trebuii prelungit banul cu inca cateva zeci de ore doar asa ca sa suferim si mai mult

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 12-03-2014, 21:30:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ZuM-zUm Incearca sa respecti ce decid adminii, multi dintre noi jucam de multi ani si stim ce spunem. Poate esti de parere ca ala are, adminii nu sunt (deci nu un singur admin), incearca sa accepti decizia, sau fa chiar tu un demo si pune-l in sectiunea "Cereri ban" (parere demo) unde se pot da cu parerea toti jucatorii..

@admini Nu mai raspundeti cu sila si misto-uri nici pe forum, nici in joc. Daca nu aratati respect si luati totul peste picior e aproape normal sa nu mai creada nimeni in ce spuneti..

Looking back..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 12 March 2014 19:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 06-03-2025, 20:24:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x