User
Pass
2FA

[Rezolvat] reclamatie admin Bec,

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message595
M4rs

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-04-2015 18:13)

Votes: 7

Post Posted: 12-03-2014, 18:35:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nick : M4rs
map: bycastor - d2
motiv: lipsa de fair play
data ora : 3/12/2014 18:20
dovada: copy paste consola, altceva nu are rost..

Reclamatia in sine :

Adminul Bec dac pot sa ii zic admin, ca nu se comporta ca atare, stie sa ia atitudine ca admin, doar in momentul in care se simte el deranjat
de prezenta si comportamentul unor playeri, gen eu in cazul de fatza.

Jucam pe bycastor, si exista regula fara gorte corect? Totusi el adminul Bec, nu tine cont de aceasta regula, pe care el o interpreteaza in felu lui, si anume
el zice ca ii voie 10 secunde in grote cat sa faci niste fraguri, si apoi trebuie sa iesi, acuma sa fim corecti... ce Doamne inseamna asta? el da din grota si face fraguri,
enerveaza cel putin 4-5 playeri ca ii face din grota, ii se atrage atentia, si el vine cu acest argument " e voie 10 secunde" care eu nu l-am auzit nicaieri, si nici nu cred ca vreun admin
l-a specificat la inceput de runda gen " Ii voie grote\ maxim 10 sec" ii penibil sa vii cu asa argument... Ori ii voie grote ori nu ii voie, ce ii asta limitari de timp?

Bun si acuma daca eu am stat 1 tura in grota pt ca am vazut la adminul Bec ca e voie in grote, el incepe si da slap.. ok.. normal ca nu mi se pare corect sa stai in grota, dar am vazut la el ca ii voie si am zis ca de sa nu incerc si eu putin.

Normal ca am comentat si i-am zis ca nu ii corect, dar el tot a iesit in evidenta cu marea lui explicatie " e voie 10 sec nu toata tura". JENANT MAI adminule.

Ca apoi sa schimbe harta in d2, nu el , alt admin a schimbat nu mai stiu cine. nu era asta o problema ca a schimbat harta in d2 fara sa dea vot, pt ca normal lumea pleaca de pe bycastor si se goleste sv.
Dar Bec are si darul de a provoca playeri, si nu a inceput bine harta ca zice :

Bec : hai sa va aud?

Bec : nu dai ba vot -)

La care l-am intrebat " Bec duci lipsa de atentie ? "

Raspunsul ?

Informatii despre ban
Nume: M4rs
IP: 78.97.218.127
Motiv: da
Durata banului: 30 minute.
Admin: Bec
Ora si data: 18:38:11, 12 March 2014
Harta: de_DUST2

nu ii o problema ban 30 de minute, ca nu mor pt ca nu ma joc pe war3 30 de minute -, problema ii atitudinea adminului in cauza, care stie ca trebuie sa imi dea ban ca l-am jignit sa zicem, sau i-am atacat personalitatea lui, dar cand tragea din grote cu awp la greu, nu a stiut sa isi dea slap \ slay \ ban , pt multe ture in care a dat in continnu...

Acuma zice-ti voi ii corect ce face? ii atitudine de admin?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Votes: 8

Post Posted: 12-03-2014, 19:14:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce trist esti,arata-mi unde am zis ca "avem voie 10 secunde grota"?
Am zis ca am stat 10 secunde cat sa ajung la iesire...faceam 1 frag si ieseam nu o dadeam in nesimtire cum ai facut tu!,si vii acu sa te plangi ca un copil de 14 ani ca ai luat ban si slap pe nedrept. Eu zic sa va vedeti de jocu vostru,si sa nu mai faceti glume de prost gust cu admini...si aici ma refer la toti playerii!
Erai tu cu inca 1 care tot va bateati cu pumnii in piept ca stau eu grota,care 4-5?!

0 0

Back to top
M4rs

[Mentally Stable]

(since 06-04-2015 18:13)

Votes: 7

Post Posted: 12-03-2014, 20:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

probabil ai probleme cu retinerea nu? daca te contrazici asa cu mine, rog un owner sa verifice in arhive , si se poate demonstra.. desi nu cred ca merita efortu,

am stat 1 tura in grota, ca sa vad daca tie sau la alti playeri le place, sa iti demonstrez nesimtirea ta, 1 tura am stat atat... si a iesit mare tam tam, ca si la tine de altfel.
dar tu ai continuat sa faci acelasi lucru

si nu ii vorba de plans ca un copil, cati ani ai totusi? treci peste 20? in fine... rog un admin mai competent sa isi dea cu parerea...

ii voie sa tragi din grota sau nu ii voie? daca ii voie sa stim si noi, stam la tras din grota,

aici ii duma ieftina , sa vii sa zici, ca pana ai iesit din grota te-ai oprit sa tragi, .. ma omule pana ai tras tu din grota eu deja eram la mijlocu harti in zona CT...

si Bec, te rog nu mai posta in topic, asteapta sa isi dea cu parerea alti admini

Last edited by M4rs on 12-03-2014, 21:16:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 12-03-2014, 20:19:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU ii voie sa tragi sau sa stai in grota deloc. Nici sa intri si sa iesi de nush cate ori inauntru si inafara grotei (ca asta ii un truc mai smecher pe care il practica unii). Cand incepe runda, ai iesit imediat din grota, nu stai nush cate secole sa te uiti din grota prin luneta daca sufla vantul si i se ridica fusta lui ala, sau aleia.

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 12-03-2014, 21:22:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va purtati urat.. Ati uitat ca sunteti admini doar ca sa faceti jocul mai frumos pentru toti. Nu sa aveti privilegii si sa inventati reguli atunci cand gresiti.. Tinand cont ca stiu ca nu abuzezi de admin in general, trecem peste, dar te rog fii mai atent..
Nu mai fiti aroganti, nu mai luati la misto jucatorii, e ultima oara cand mai iert pe cineva chiar si pentru ban 30 de minute dat aiurea!

Looking back..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 12 March 2014 19:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 23-07-2025, 18:32:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password