User
Pass
2FA

Reclamatie Drogatul ;X

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message2306
Arkship
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-05-2014 22:13)

Votes: 71

Post Posted: 13-03-2014, 22:09:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vrea sa reclam userul Drogatul ;X pentru ca sterge topicuri cu pareri contra lui din zona lui de moderare (Freakz Metin2) -
Din cate stiu eu nu are voie -
Iar ingerdrogat are dovezi ca incearca sa ii floodeze serverul de metin (cel care este in comunitate) .
Il las pe inger sa povesteasca ce s-a intamplat intre ei 2 .

@Ravenous, ^AvioanE^ : pareri ?

War3.Freakz.Ro - General

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 13-03-2014, 22:43:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exact, am muncit sa fac serverul si noi 2 am stabilit ca toti banii care ii primim de la playeri sa ii bagam in host, el a fost de acoord, dar tot ce a primit ( fara sa-mi spuna ) a bagat in LoL. Cand trebuia sa plateasca hostul luna viitoare nu avea bani, si eu ca un baiat bun ( prost, ca de obicei cei care sunt intelegatori pica de prosti ), i-am dat o a 2 santa ! Faza e ca nu aveam bani sa platesc singur hostul ( i-am dat si 20 euro jumatate sa aiba sa plateasca luna urmatoare, desi nu era datoria mea, si el nu mai avea nimic ), dar ne-a ajutat Ped. Cu timpul m-am imprietenit cu Ped si am decis sa-i dau o santa la Helper. Am descoperit ca Ped era deja ciondanit cu Drogatul din alt sv ( jb ) si ei se tot certau. Eu nu mai puteam de nervi avand in vedere ca eu m-am implicat cu toate buguri erori si eu au facut server files de la 0, sa-i aud si pastia cum se certau era crima..ne-am certat asta e...si dupa atat timp:
Sa nu mai zic ca e paralel, nu stie sa faca nimic, tehnic, !
http://s30.postimg.org/xtbofy0s1/Untitled1.jpg

http://s11.postimg.org/r2y8o30sj/Untitled.png

Edited// Ce vreau daca se poate sa-i sterge-ti domeniul pustanului astuia, pentru ca el nu stie sa faca nimic, toti stiu asta, si bani nu are, nu il intereseaza decat niste donatii amarate sa-si bage pe lol. Faza e ca eu vream sa-mi iau prima data server de metin in comunitate, pt ca stiam ca ma descurc dar am vrut sa-l fac calumea ( cum e acum, desi mai am de ajustat una- alta si sa fac clientul ! ), dar el a postat un server praf inaintea mea. Eu am vorbit cu el, i-am aratat ce stiu sa fac si am decis sa-l facem impreuna, toate bune si frumoase pana cand ne-am certat !

Rezumat:: O fi platit el in prima luna 12 e sau cat dat, dar tot ce e acum pe server e facut din mana mea, iar hostul pe 2 luni e platit de mine si Ped. Nu am vrut sa scapam de el, am vrut sa rezolvam pe cale pasnica, dar el ma scos de la moderatori ! Eu am hostul si serverul ( serverele ca acum sunt 2 ) . Multumim pentru intelegere !

Connect Mc.Freakz.Ro

Last edited by IngerDr00gat on 13-03-2014, 22:55:39; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 13-03-2014, 22:52:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker a zis clar ca nici un moderator de sectiune NU are voie sa stearga POSTURI. Indiferent de situatie.
Daca este cazul dai report si se ocupa un smod.

Legat de partea cu flood-ul, nu ma bag.
Data viitoare cand postezi, faci print-screen si daca dispare atunci ai o dovada.

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-03-2014, 22:54:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am anuntat acum ceva timp (cand am refuzat alte servere de Metin) ca serverele de Metin au fost doar niste experimente si le voi sterge, well, ati stiut de asta.

Server de Metin va mai aparea atunci cand de el se va ocupa cineva experimentat in scripting si in Metin stuff. Ramane de vazut daca va avea loc o astfel de colaborare serioasa, pana atunci, nu se mai primesc servere de Metin aparute peste noapte.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 13-03-2014, 22:59:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu ma consider, poti intreba playerii cate stiu sa fac, cam tot ce au propus am si facut, toate bugurile au fost rezolvate, problema noastra nu are legatura cu jocul nici cu serverul, e o disputa interna pe care am rezolvat-o ! Daca vrei ne faci cele 2 servere, nu ai nimic de pierdut, iar daca nu ne tinem de treaba ne dai ban pe forum ! Acum ca am muncit asa mult cu alea 2 sv ma lasi pe dinafara ? -

/// Edited am facut 10 topicuri si pe toate le-a sters ! Nu am dovada, dar au postat mai multi carora le-au fost sterse posturile, era legat de subiectul asta, erau niste dovezi cu flood si niste jigniri adresate..

Connect Mc.Freakz.Ro

Last edited by IngerDr00gat on 13-03-2014, 23:01:23; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 13-03-2014, 23:04:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/REQ-Metin2-Finally-t284727.html

Urmareai topicul asta, te-ai luat de ala, banuiesc ca ai citit si ultimul meu post de la finele lunii februarie. Decizia asta e, aveam de gand de mult sa le sterg pentru ca nu ati fost seriosi, si clar nu mai vreau astfel de experimente.

Iar legat de reclamatia propriu-zisa - Daca nu stergeai topicurile, putea primi chiar ban pentru ca spama stuff. Am mentionat in topicul ala anunt
Ravenous wrote:
Orice actiune de moderare in batjocura se pedepseste cu inlaturarea totala a accesului de moderare! Ma refer in mod special la functia de Edit, un exemplu al exercitarii puterii in mod eronat: Un utilizator isi exprima propria parere care nu e tocmai pe placul vostru intr-unul din subforumurile voastre, iar voi ii dati edit in "Sunt un fraier si ma bate limba romana". In cazul in care utilizatorul ala care posteaza e nesimtit si intr-adevar merita o lectie, NU VA FACETI DREPTATE VOI INSIVA IN MODUL ASTA, faceti-i Report fara a sterge postul, iar de el se va ocupa un SuperModerator, utilizatorul in cauza suferind o pedeapsa mai "aspra", precum warnul sau banul.

E okay cum e acum. Destula zarva inutila cu Metin, niciunul dintre voi nu e mai breaz ca celalalt. Succes pe viitor, alte comunitati/ ce va propuneti!

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
Arkship
[Banned user]

Banned

(since 24-05-2014 22:13)

Votes: 71

Post Posted: 13-03-2014, 23:05:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai si cum facem .. ? Drogatul detine subdomeniul pe forum dar server nu are - serverul este acum al ingerului ... cred ca ar trebui doar inger sa ramana cu moderator acolo

Iar despre faza cu scripter experimentat, inger drogat este un scripter foarte bun din cate am vazut, a facut un sv files de metin2 de la 0, singur si a rezolvat toate bugurile raportate de playeri

War3.Freakz.Ro - General

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 13-03-2014, 23:07:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L-a sters, dar eu doar pe freakz stau, nu mi-am facut cont pe alta comunitate, asta imi place, am muncit la server, ce putem face pentru o a 2 santa ?

Edit// Asta mi se pare o cerere serioasa de servere, sunt online, au toate datele, au si multi playeri din freakz, bugurile sunt toate rezolvate, sunt foarte frumoase !

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
BuMy

[King Bear]

(since 25-08-2014 18:13)

Votes: 17

Post Posted: 14-03-2014, 11:41:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va rog bagati-l inapoi e super frumos,dar unii oameni nu stiu respecta asta.

"Viața nu are subtitrare, ori o ințelegi ori nu..."

0 0

Back to top
Ped.

[Underground Souls]

(since 30-07-2016 04:33)

Votes: 40

Post Posted: 14-03-2014, 12:17:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar nu vrem sa pierdem serverul!
Este foarte multa munca mai ales din partea lui inger,2 servere,care intr-o saptamana au ajuns sa aiba la ora 12 noaptea cate 15 playeri on cel putin!
Hostul este platit si este unul bun,iar nu se va intampla sa ramana off macar 1 zi serverul din cauza ca nu am platit hostul,asta va asigur eu!Va rugam,chiar putem,si nu ar trebui sa suferim noi pe urma unora care au facut asta doar pentru bani..

0 0

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 14-03-2014, 13:00:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ba ma lasi ba ingere cu faze din astea de cuminte,nu vreau sa starnesc o cearta dar daca fac eu print la toata conversatia o sa observi ca nu-ma juma din ce ai pus tu e real:).Vreau sa stiu si eu dc nu pot sa sterg niste postari inutile din partea lui inger pe subforumu meu?Si ca sa stiti astia care comenteaza in postul asta e numai pentru ca le dai gm asa ca + ca debea va tineti va rugati de playeri sa faca donatii ca voi nu aveti din ce plati sunteti neseriosi de asta te-am dat afara ingere si te-am mai dat afara pentru ca toate donatiile sau dus in steam si in servere de cs -.Si la faza cu multumesc ca din cauza ta am primit donatii e spus la vrajeala .Daca vrei si dovezi doar spunemi

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top
DarkAlexutzu
[Banned user]

Banned

(since 17-03-2014 17:58)

Votes: 43

Post Posted: 14-03-2014, 15:45:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Drogatul ;X wrote:
Vreau sa stiu si eu dc nu pot sa sterg niste postari inutile din partea lui inger pe subforumu meu?

1.Gramatica,trebuie sa descifrez.
2.Ha ha ha hi hi hi,sper ca ai citit
Code:
Orice actiune de moderare in batjocura se pedepseste cu inlaturarea totala a accesului de moderare! Ma refer in mod special la functia de Edit, un exemplu al exercitarii puterii in mod eronat: Un utilizator isi exprima propria parere care nu e tocmai pe placul vostru intr-unul din subforumurile voastre, iar voi ii dati edit in "Sunt un fraier si ma bate limba romana". In cazul in care utilizatorul ala care posteaza e nesimtit si intr-adevar merita o lectie, NU VA FACETI DREPTATE VOI INSIVA IN MODUL ASTA, faceti-i Report fara a sterge postul, iar de el se va ocupa un SuperModerator, utilizatorul in cauza suferind o pedeapsa mai "aspra", precum warnul sau banul.

Ca sa iti evidentiez ce vrea sa spuna Ravenous la privinta problemei tale?
Code:
In cazul in care utilizatorul ala care posteaza e nesimtit si intr-adevar merita o lectie, NU VA FACETI DREPTATE VOI INSIVA IN MODUL ASTA, faceti-i Report fara a sterge postul, iar de el se va ocupa un SuperModerator, utilizatorul in cauza suferind o pedeapsa mai "aspra", precum warnul sau banul.

Daca ai probleme in domeniu IT,Servere(Metin2,Samp,CS),Forumuri,phpBB,scripturi website si altele PM si te rezolv -
"Cat ai spune hopa,DarkAlexutzu te ajuta moka"
CS:GO
0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 14-03-2014, 16:41:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa nu se transforme acest topic intr-un reality show va fi inchis.

Ravenous wrote:
Destula zarva inutila cu Metin, niciunul dintre voi nu e mai breaz ca celalalt. Succes pe viitor, alte comunitati/ ce va propuneti!

Daca va mai dori Ravenous sa puncteze ceva, o va face aici sau in acea solicitare pentru subdomeniu. End of story.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 14 March 2014 14:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  

The time now is 24-01-2025, 07:14:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x