User
Pass
2FA

Nesimtirea nu are limite ?
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3540
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Status: Offline
(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 15-03-2014, 17:42:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut. Nici nu stiu cum sa incep postul asta. V-as injura dar unu la mana sunt un om civilizat doi la mana imi iau warn sau ban.
O sa fiu direct. Voi chiar nu aveti pic de bun simt sau va lipsesc cativa neuroni (mai multi) ? De unde si pana unde aceste posturi :

http://forum.wow-freakz.com/Credite-De-citit-Important-t287495.html
http://forum.wow-freakz.com/Gameforge-Live-t290292.html

le dau doar pe astea 2, caci mi-e foarte lene sa caut prin mai multe.
Am si eu o intrebare: de unde aveti voi modurile de bosi ? ele nu exista pe net.
Sau de unde aveti pluginul de anti-oftalmolog ? Nu exista pe net, e facut 100% de mine, am scris clar ca e privat, nu numai ca stiu ca nu-l aveti, dar pana si numele le-ati pastrat in aceste topicuri.
Sa nu mai zic faptul ca noi am mutat niste topicuri in arhiva, voi le-ati facut copie, la voi, tot in arhiva. Cat de cacao sa fie si faza asta ? Voi ganditi ce faceti ? Originalitate 0%, incercati sa copiati tot ce se poate. Ati facut un update (aparent) si culmea l-ati numit la fel ca topicul de update de pe zmx. E greu sa nu mai plagiati ?

Ca sa nu mai zic si de plagiatul IDului meu de mess. Si aici rog un admin sa se uite. Nickul meu pe care-l folosesc este zm2.goldmember, oamenii platesc niste bani pe acest id. Binenteles ca dansul si-a facut IDul zm.goldmember ... Apoi vin si-mi zic oameni ca ei mi-au platit dar nu au primit nimic(asta pentru ca au vorbit cu domnul care detine celalalt ID). Se poate face ceva, obliga sa si-l schimbe sau mi-l schimb eu si imi fac 50.000 de conturi asemenatoare ca sa nu mai aibe cum sa plagieze ? ?

La voi totul e privat, dar daca stau mai bine sa ma uit nici macar nu le aveti pe server. WTF ???
PS: daca stergeti acest topic, voi face altul caci am copie.

@ Ravenous stiu ca ion.mzq facuse acel common sense. Ori il respectam ori nu. Sa stiu ce sa fac si eu, sa-mi mai fac draci sau nu in continuare.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
TZC

[Mentally Stable]

(since 29-03-2014 17:21)

Votes: 1

Post Posted: 15-03-2014, 18:14:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edutz wrote:
Salut. Nici nu stiu cum sa incep postul asta. V-as injura dar unu la mana sunt un om civilizat doi la mana imi iau warn sau ban.
O sa fiu direct. Voi chiar nu aveti pic de bun simt sau va lipsesc cativa neuroni (mai multi) ? De unde si pana unde aceste posturi :

Am si eu o intrebare: de unde aveti voi modurile de bosi ? ele nu exista pe net.
Sau de unde aveti pluginul de anti-oftalmolog ? Nu exista pe net, e facut 100% de mine, am scris clar ca e privat, nu numai ca stiu ca nu-l aveti, dar pana si numele le-ati pastrat in aceste topicuri.
Sa nu mai zic faptul ca noi am mutat niste topicuri in arhiva, voi le-ati facut copie, la voi, tot in arhiva. Cat de cacao sa fie si faza asta ? Voi ganditi ce faceti ? Originalitate 0%, incercati sa copiati tot ce se poate. Ati facut un update (aparent) si culmea l-ati numit la fel ca topicul de update de pe zmx. E greu sa nu mai plagiati ?

Ca sa nu mai zic si de plagiatul IDului meu de mess. Si aici rog un admin sa se uite. Nickul meu pe care-l folosesc este zm2.goldmember, oamenii platesc niste bani pe acest id. Binenteles ca dansul si-a facut IDul zm.goldmember ... Apoi vin si-mi zic oameni ca ei mi-au platit dar nu au primit nimic(asta pentru ca au vorbit cu domnul care detine celalalt ID). Se poate face ceva, obliga sa si-l schimbe sau mi-l schimb eu si imi fac 50.000 de conturi asemenatoare ca sa nu mai aibe cum sa plagieze ? ?

La voi totul e privat, dar daca stau mai bine sa ma uit nici macar nu le aveti pe server. WTF ???

@ Ravenous stiu ca ion.mzq facuse acel common sense. Ori il respectam ori nu. Sa stiu ce sa fac si eu, sa-mi mai fac draci sau nu in continuare.

Sincer acele pluguine sunt create de keyghen, am intrat pe server si ele exista, sa fiu si eu civilizat si corect am sters topicurile sa nu zici ca sunt...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Post Posted: 15-03-2014, 18:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unde exista ? Am intrat si eu si nu am gasit nici un item anti-oftlmolog ca idee ... nu mai are rost sa zic de restul ...

PS: bine ca ati sers ce a zis si baiatul de mai sus ... tineti tot asa ...

0 0

Back to top
TZC

[Mentally Stable]

(since 29-03-2014 17:21)

Votes: 1

Post Posted: 15-03-2014, 18:36:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edutz wrote:
Unde exista ? Am intrat si eu si nu am gasit nici un item anti-oftlmolog ca idee ... nu mai are rost sa zic de restul ...

Sincer iti cer scuze in numele lui keyghen pentru neplacerile cauzate, voi vorbi cu el sa nu se mai repete greseala, o zi buna !

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-03-2014, 19:24:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu merg linkurile, despre cine e vorba?

edutz wrote:

Cine, ce a sters?

Nu am timp sa verific fiecare server/ topic, cand sunt sesizat de cineva, o fac.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Post Posted: 15-03-2014, 19:54:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.stiu ca nu merg, au fost sterse imediat dupa ce am postat eu.
2.scrisese unu' ca apropo la fapul ca pana si avatarul de la IDul de mess era copiat... ca o paranteza la ce spusesem eu...

0 0

Back to top
funerals
[Banned user]

Banned

(since 09-09-2015 19:21)

Votes: 13

Post Posted: 16-03-2014, 07:20:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edutz wrote:

1: Oftalmologul este facut de tine, pe net nu lam gasit si de si nu e prima data cand il caut din curiozitate.
2: Nu stiu de ce zice baiatu de mai in sus ca keyghen a facut clasa aia de Human si de si tu ai facuto ( isi insuseste munca ta ca fiind a lui )
3: de InLoveCs care tia copiat peste jumatate din pluginurile pentru play ( gen clase mod bossi etc ) le are de la tine luate si folosite fara aprobul tau, dar nu se ia nimeni de el pentru ca este Alexunder care ii este prieten bun si scapa de ban simplu si usor.
4: Mai bine din jumatate din serverele de CS mod ZM depe freakz tiau furat pluginurile, si de si mzq a facut comon sense nimeni nu da doi muci pe acel topic, doar cei cinstiti ( scuzati de expresie )
5: Daca este sa se respecte topicul ComonSense sau cum ii zice InLoveCs keyghen si multi alti care au server de zm ar lua ban pentru ca iti folosesc pluginurile tale fara arobul tau scris // verbal si incalca in mod repetat si constant acel topic cu regulament pe forum facut de mzq
6: Referitor de ID-uri de mess, cu ceva timp in urma anu trecut prin toamna am observa ca sunt id-uri de mess multe similare cu ale tare care au o litera mai mare scrisa sau cu un punct la sfarsit sau ceva similar, acelede ID-uri de mess apartin lu InLoveCs, chiar vroiam sa iau legatura cu Shocker legat de ce fac baieti depe zmx si alte servere din comunitate de ZM dar nu am cum sa dovedesc din cauza ca nu am o dovada solida pentru a ii dau report sau a lua legatura cu un Administrator al forumului ( ca poze cu conversati pe mess si dastea se pot edita simplu si usor ) dar in fine pun pariu cu tine pe 100 Ron ca iar prietenia Owner server Cs si S-Mod sau Admin o sa isi spuna cuvantul si nu o sa se intample nimic, doar o sa le dea maxim 1 avertizare si atat. bafta in continuare si daca poti dai edit la topic-ul cu info despe gold member si spune acolo ca cine da bani cui nu trebuie ( etc ) nu va fi nimeni responsabil de greseala lui / ei.

Scuzati de Romana proasta.

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 16-03-2014, 12:59:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

funerals wrote:
nu se ia nimeni de el pentru ca este Alexunder care ii este prieten bun si scapa de ban simplu si usor.
.

Vorbesti ca sa nu adormi sau ce? Am fost N1 pe zmx respectiv zmx2, m-am retras atunci cand ion a facut topicul Common Sense, tocmai pentru a evita certurile de acest gen. Cu inlovee nu am mai vorbit de 2-3 luni si nici macar nu il cunosc personal.
Nu tin palma nimanui, pedepsele aplicate in cazul incalcarii Common Sense-ului se fac strict de administratori si nu de S-mozi, iar daca e cazul, sanctionez pe oricine incalca regulamentul indiferent ca mi-e sau nu prieten. Bafta!

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Post Posted: 16-03-2014, 13:15:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scopul final, ceea ce m-ar interesa pe mine este daca am cui sa ma plang si sa stiu sigur faptul ca se iau masuri in cazul incalcarii acelui common sense ...

0 0

Back to top
keyghen.

[Account disabled]

(since 16-03-2014 16:51)

Votes: 30

Post Posted: 16-03-2014, 14:35:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edutz wrote:
Scopul final, ceea ce m-ar interesa pe mine este daca am cui sa ma plang si sa stiu sigur faptul ca se iau masuri in cazul incalcarii acelui common sense ...

e totul scos si pluguine si tot, multumit ?

0 0

Back to top
funerals
[Banned user]

Banned

(since 09-09-2015 19:21)

Votes: 13

Post Posted: 16-03-2014, 14:40:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edutz wrote:

de indicat sa faci un report si sa spui problema explicit ( chiar daca este lunga ) sau sa dai PM lui Shocker sau administrator in legatura cu aceasta problema.

@Alexunder, nu am stiut ca tu din motivul ala teai retras depe zmx2, dar inca sunt topicuri pe serverele lu inlove si lista lor de admini te bagat in ceata de intelegi, scuze daca am spus ceva ce nu trebuie.

0 0

Back to top
God | floc3@

[Casuta vocalã Floc3a]

(since 12-08-2019 23:19)

Votes: 102

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  centerimghttp://i.imgur.com/wrUluJR.gif/img/center 
Post Posted: 16-03-2014, 17:36:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

keyghen. wrote:
edutz wrote:

Da forte multumiti < Am si eu o intrebare pentru voi : alceva inafara de a copia ce mai stiti sa faceti ?

0 0

Back to top
keyghen.

[Account disabled]

(since 16-03-2014 16:51)

Votes: 30

Post Posted: 16-03-2014, 18:19:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

God | floc3@ wrote:
keyghen. wrote:
edutz wrote:

Da forte multumiti < Am si eu o intrebare pentru voi : alceva inafara de a copia ce mai stiti sa faceti ?

suntem mari fotbalisti, altceva ?

0 0

Back to top
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 16-03-2014, 20:13:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incepeti cu postari idioate, sa pot incepe si eu cu warn-uri, chiar nu puteti rezolva o problema fara sa "va taiati" in cuvinte? Cine mai are ceva de adaugat(de preferat ceva intelinget, argumente pro/contra) sa o faca si sa astepte raspunsul lui Ravenous.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-03-2014, 21:13:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se respecta Common Sense, insa nu stau sa citesc adevarate istorii personale ca CS Owners si ce s-a mai postat aici, nu am timp sa verific fiecare topic/ plugin whatsoever de pe un server.

Cine crede ca se incalca Common Sense, PM me cu ceva citabil gen "X incalca Common Sense prin Y" si se vor lua masuri, daca nu intelegeti ca trebuie sa sesizati neregulile si ca nu poate nimeni verifica absolut totul, problema voastra.

Referitor la Common Sense, nu a fost adoptat de mine, insa, consider ca e o idee buna, oarecum, atat timp cat nu apare un individ X ofticat ca Y a furat o idee si a imbunatatit-o, iar a lui a prins mult mai bine decat initiala (creditul merge la primul individ, cel care a dat nastere ideii, insa cea mai mare parte din merit il are cel de-al doilea, fara el, ideea nu valora prea mult), asa merge lumea, asa merg scripturile, asa merg lucrurile, asa apar ambitiile personale ale unor indivizi care dobandesc incredere in propriile lor forte si cred ca pot face ceva mult mai bun, astia aduc evolutie, asta e parerea mea. Cum ar fi ca cei de la Blizzard Entertainment sa acuze WoW Freakz ca au copiat ideea unui script? Exista atatea chestii "copiate", dar pentru care SE PIERD SAPTAMANI/ LUNI/ ANI INTREGI, nu apar scripturi si stuff peste noapte, chiar daca cunosti o idee in intregime, e greu sa o aplici si e imposibil sa nu ai si alte puncte de vedere in privinta unei idei, parti pe care cel care a aplicat initial ideea le-a omis/ pareri in care nu se regaseste.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

Last edited by Ravenous on 16-03-2014, 22:14:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by edutz, 16 March 2014 20:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 30-07-2025, 15:17:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password