User
Pass
2FA

Rog scoaterea adminului
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1237
Strike1

[Creep]

Status: Offline
(since 05-04-2016 17:21)

Votes: 9

Post Posted: 31-03-2014, 19:04:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am ce cauta ca admin
in care regulament scrie ca nu am voie cu un singur caracter???

http://forum.wow-freakz.com/Regulament-war3.freakz.ro-t289863.html

REGULAMENT JUCATORI

1. Nu aveti voie sa jucati cu un lag mai mare de 100.
Riscati: Kick sau Ban 50 de minute.

2. Nu aveti voie sa jucati avand un nume indecent, batjocoritor fata de cineva sau care face reclama unui site sau server.
Riscati: Kick sau Ban 50 de minute.

3. Nu faceti spam, nu faceti reclama unui site sau server, nu repetati mesaje.
Riscati: Ban 1000 de minute.

4. Nu jigniti, nu injurati, nu vorbiti indecent, nu hartuiti si nu va certati cu nimeni.
Riscati: Gag sau Ban 500 de minute.

5. Daca ati primit gag, nu aveti voie sa va reconectati indiferent de motiv.
Riscati: Ban 100 de minute.

6. Nu folositi wall, aim sau speed. Nu folositi niciun config, skin sau oricare alt lucru care v-ar avantaja fata de ceilalti jucatori.
Riscati: Ban permanent, Umplerea HDD-uli cu mii de poze, Alterarea clientului de CS.

7. Respectati decizia unui admin fara a protesta pe server. Puteti face o reclamatie direct pe forum daca nu sunteti de acord.
Riscati: Ban 50 de minute.

8. Jocul este liber cu o singura exceptie: Daca sunteti ultimul din echipa, trebuie sa incercati sa atingeti obiectivul hartii fara a campa.
Riscati: Slap sau Slay.

OBTINERE NUME REZERVAT

Pentru a obtine un nume rezervat cu care nimeni altcineva sa nu poata juca, este necesar sa trimiteti un mesaj unuia dintre Ownerii War3: ion.mzk, eM, ese, el3na sau Mastermind,
continand numele si parola dorita. Dupa rezervare este necesar sa adaugati in configul personal urmatorul cod: "setinfo _fkz parolata".

OBTINERE SLOT

Pentru a obtine un loc rezervat (slot) cu care sa puteti intra atunci cand serverul este plin, trebuie sa indepliniti urmatorul barem:
- Vechime minima o luna.
- Minim 30 de ore jucate in ultimele 30 de zile.

Daca ati atins acest barem, faceti o cerere in sectiunea Cereri Admine,
folosind urmatoarea cerere completata cu datele tale:

Cod:
Nume:
Link GameTracker:

*Link-ul de Gametracker este adresa unde putem vedea profilul tau de jucator pe War3. Iti poti cauta numele AICI.

OBTINERE ADMIN

Pentru a obtine admin (Blood Guard) trebuie sa indepliniti urmatorul barem:
- Vechime minima 3 luni.
- Minim 30 de ore jucate in ultimele 30 de zile.
- Minim 30 de codati prinsi. (aproximativ 2 pagini)
- Purtare exemplara pe server.

Daca ati atins acest barem, faceti o cerere in sectiunea Cereri Admine,
folosind urmatoarea cerere completata cu datele tale:

Cod:
Nume:
Varsta:
Oras:
Link GameTracker:

*Link-ul de Gametracker este adresa unde putem vedea profilul tau de jucator pe War3. Iti poti cauta numele AICI.
*Numele inseamna, nickname-ul pe care il aveti deja ca slot.
*Orasul este necesar doar pentru eventuale meeting-uri locale. Pentru evidenta.

>> Ajuta war3.freakz.ro, devino admin! Apasa aici!
>> Userbar nou war3 pentru admini si fani!
>> As I look into your eyes I see the sunrise..

da am intrat de la munca si am scos banul

sa-mi banati ip de la munca e ok si va multumesc chiar si pentru 100 de min (acum am dat eu permanent)
sa-mi dati *** si asta e ok
de acasa ip dinamic

Nu v-am jignit si nu am spus nimic rau daca am intrebat unde scrie in regulament si ca dovada iau ***??

daca pot sa raman cu slot e ok

nu doresc sa se dea nici un avertisment sau scaderi in grad
multumesc

Informatii despre ban
Nume: S
IP: 188.24.201.191
Motiv: Canta la alta masa
Ora si data: 20:03:25, 31 March 2014

Last edited by Strike1 on 31-03-2014, 19:31:27; edited 4 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ahileeee

[k|A]

(since 28-02-2016 19:30)

Votes: 7

Post Posted: 31-03-2014, 19:10:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu prea inteleg .. cine tia dat ban si de ce?

0 0

Back to top
mdaBAROS

[Mentally Stable]

(since 17-07-2017 17:27)

Votes: 12

Post Posted: 31-03-2014, 19:34:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai stiu cine a zis pe server ceva legat de 3 caractere minim nick-ul.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 31-03-2014, 19:41:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regula cu minim 3 caractere ii o regula din trecut, nu inteleg la ce s-a gandit cel care a scos-o. Oricum, banul si ***-ul asta tare imi fac mie impresia ca ii dat aiurea, sa vina adminul care a dat cu cv concludent.

0 0

Back to top
Bec

[Mentally Stable]

(since 15-11-2016 20:47)

Votes: 8

Post Posted: 31-03-2014, 19:41:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar nu inteleg nimic din postul tau,mai esti si admin.
Ce tot dramatizezi atat forumu,daca vrei sa pleci inseamna ca ai un motiv anume!
Spune,BA FRATE AM CEARTA IN FAMILIE/A MURIT PISICA LU MAMAIE/PLEC DIN TARA (ex)! Nu ne lua cu teorii d'stea,orice admin a jucat cu mai multe nick-uri si nu face atat tam tam!
P.S:Regula cu minim 3 caractere la nickname e veche o stiu pana si jucatorii,deci intreaba si tu alt admin cu experienta daca tu crezi ca esti pedepsit pe nedrept!

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 31-03-2014, 19:45:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@bec El a luat ban si *** pentru un motiv necunoscut lui. Ma rog, dramatizarea cu lasatul de admin ii aiurea, ca doar nu ii singurul care "scapa sapunul" si ii ars de alti admini -.
Daca a fost pedepsit cu *** pt ca a avut nick-ul ala....pai ii aiurea.

0 0

Back to top
Strike1

[Creep]

Post Posted: 31-03-2014, 19:47:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bec wrote:
Chiar nu inteleg nimic din postul tau,mai esti si admin.
Ce tot dramatizezi atat forumu,daca vrei sa pleci inseamna ca ai un motiv anume!
Spune,BA FRATE AM CEARTA IN FAMILIE/A MURIT PISICA LU MAMAIE/PLEC DIN TARA (ex)! Nu ne lua cu teorii d'stea,orice admin a jucat cu mai multe nick-uri si nu face atat tam tam!
P.S:Regula cu minim 3 caractere la nickname e veche o stiu pana si jucatorii,deci intreaba si tu alt admin cu experienta daca tu crezi ca esti pedepsit pe nedrept!

Bec regulamentul e pentru toti sau NU?? si apropo nu sunt la primul *** luat

Am incercat sa tin liniste pe server atat timp cat am fost singur si cand au fost si alti admini am incercat sa nu derajez prea tare cu prezenta

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 31-03-2014, 20:00:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am impresia ca nu stiti ca regula aia a fost scoasa.
Cand doreai sa executi o comanda, exista posibilitatea sa executi comanda pe altcineva, dar atunci se folosea o alta comanda si executai comanda respectiva pe cine trebuia, ma rog, trebuia sa stiti asta.

Din cate stiam eu, s-a reglementat acum mult timp chestia asta iar comenzile utilizate pe server, se duc unde trebuie, iar atunci s-a permis si nick-uri ce contin doar o litera, sau un semn.

0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 31-03-2014, 20:05:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am uitat in loguri. Really ti l-a schimbat el in "minim.3.caractere" . L-ai schimbat la loc si Dutu ti-a dat ban pe 100 min. De ce nu ai jucat cu adminul? Sau de ce nu le-ai spus macar ca esti tu ? Cautai putin scandal sau ce ? Ca nu te-nteleg?

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Strike1

[Creep]

Post Posted: 31-03-2014, 20:12:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ese wrote:
M-am uitat in loguri. Really ti l-a schimbat el in "minim.3.caractere" . L-ai schimbat la loc si Dutu ti-a dat ban pe 100 min. De ce nu ai jucat cu adminul? Sau de ce nu le-ai spus macar ca esti tu ? Cautai putin scandal sau ce ? Ca nu te-nteleg?

ese scuze, nu caut scandal incercam sa ma calmez am intrat cu un nick oarecare si imi vedeam de jocul meu si am pus intrebarea fireasca unde scrie ca doar ce citisem regulamentul, ok dupa ce am intrat cu Strike si mi-am dat unban de pe alt ip si mi-au banat ip pentru 100 de minute ce sa inteleg??? cu toate ca intrasem cu adminul.... dar asta e

Popcorn* wrote:
Eu unul doar am scimbat nicku . Eu stiam ca mai e in regulament aia cu minim.3.caractere. Eu zic sa bagati aia dinou ca e enervant sa stai sa cauti statusu. + de ce faci atata drama pentru un ban? Erai si tu putin de vina ca dutu ti-a zis de ce ii dai unban si tu nu ii raspunzi . Vreau sa stiu de ce nu ai zis de la inceput ca esti Strike ? Care era scopul sa stai "undercover" ?

aici ai raspunsul

Paragon wrote:
Ai pomenit si de ***. Ai primit si *** pt asta? Ca ii aiurea.

se poate vedea in loguri cand spun ca *** war3.................... da si mi-am reinstalat cs

Last edited by Strike1 on 31-03-2014, 20:40:48; edited 3 times in total
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 31-03-2014, 20:15:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai pomenit si de ***. Ai primit si *** pt asta? Ca ii aiurea.

0 0

Back to top
Popcorn*

[Pam Pam]

(since 08-07-2018 04:33)

Votes: 46

Post Posted: 31-03-2014, 20:34:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul doar am scimbat nicku . Eu stiam ca mai e in regulament aia cu minim.3.caractere. Eu zic sa bagati aia dinou ca e enervant sa stai sa cauti statusu. + de ce faci atata drama pentru un ban? Erai si tu putin de vina ca dutu ti-a zis de ce ii dai unban si tu nu ii raspunzi . Vreau sa stiu de ce nu ai zis de la inceput ca esti Strike ? Care era scopul sa stai "undercover" ?
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 31-03-2014, 22:32:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ese eu nu pot vedea logul momentan ca nu am pc-ul instalat, te poti uita te rog daca s-a aplicat vre-o comanda de ban sau *** (daca a primit strike) pe numele de admin "Strike"? Eu nu inteleg absolut nimic din ce scriu "domnii" ^ cred ca e in romana veche..

Looking back..
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 31-03-2014, 23:59:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Treaba e simpla , ca te uiti sau nu in log . Strike juca cu nick S si nu stia nimeni ca e el , a fost rugat sa schimbe nick-ul , repet RUGAT . Minim 3 caractere , stiam ca e o regula . Si-a schimbat in SSS , nu imi dau seama cand a primit *** , ideea e ca nu putea sa primeasca *** pe nick-ul de admin.
Cred ca Dutu i-a dat .
S-a suparat degeaba , putea sa joace cu nick-ul adminului si cu asta basta , prea multa drama . Eu am jucat cu alte nick-uri si mi s-au facut poze si nu ma supar, ce e atat de greu sa te supui unor reguli care nici pe departe sunt imposibile ci fac doar ca jocul sa decurga fluent . Atata timp cat joci cu alt nick trebuie sa te comporti ca si cum ai avea admin , adica nu era nimic grav daca iti bagai si tu minim 3 caractere.
Gasiti si voi chestii mai solide pt reclamatii , plangeri si renuntari la admin . Ce naiba mai baieti .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Strike1

[Creep]

Post Posted: 01-04-2014, 09:51:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
Treaba e simpla , ca te uiti sau nu in log . Strike juca cu nick S si nu stia nimeni ca e el , a fost rugat sa schimbe nick-ul , repet RUGAT . Minim 3 caractere , stiam ca e o regula . Si-a schimbat in SSS , nu imi dau seama cand a primit *** , ideea e ca nu putea sa primeasca *** pe nick-ul de admin.
Cred ca Dutu i-a dat .
S-a suparat degeaba , putea sa joace cu nick-ul adminului si cu asta basta , prea multa drama . Eu am jucat cu alte nick-uri si mi s-au facut poze si nu ma supar, ce e atat de greu sa te supui unor reguli care nici pe departe sunt imposibile ci fac doar ca jocul sa decurga fluent . Atata timp cat joci cu alt nick trebuie sa te comporti ca si cum ai avea admin , adica nu era nimic grav daca iti bagai si tu minim 3 caractere.
Gasiti si voi chestii mai solide pt reclamatii , plangeri si renuntari la admin . Ce naiba mai baieti .

daca imi spui ce regula am incalcat ai de la mine 500 de ron (regulamentul e clar nu scrie nicaieri) si daca poti sa-mi raspunzi la intrebarea de ce sa dat ban 100 de min pe IP care am intrat cu adminul??

oricum dimineatza nu o sa mai pot intra pe server(sa ajut) pentru ca dupa ce sa dat 100 de min eu i-am dat permanet

asta e ultima mea postare in acest post

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ese, 03 April 2014 11:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-03-2025, 18:44:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password