User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4688
cheeseburger

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-07-2014 22:51)

Votes: 4

Post Posted: 14-04-2014, 16:34:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum bine stiti, Guilda Pug and Pray are nevoie de persoane capabile pentru contentul ingame actual. Ne bazam pe respect, intelegere si ne dorim sa facem progres intr-o ambianta placuta. De aceea vrem oameni care-si cunosc clasa. Inainte de a posta o cerere de recrutare, esti rugat sa citesti pagina regulamentului intern al guildei. Modelul de cerere o sa fie creat dupa tiparul urmator :

1. Nume IRL:
2. Varsta:
3. Clasa:
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl:
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu):
6. Profesii(motivul pentru care ai ales):
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat):
8. Timp alocat ingame:
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU):
10. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask):
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda:
12. Cateva informatii relevante despre tine:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
catalin85721

[Mentally Stable]

(since 15-11-2015 15:13)

Votes: 6

Post Posted: 15-04-2014, 06:53:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Sylentkillz
2. Varsta: 29
3. Clasa: Hunter-survival
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl: 393 pve
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sylentkillz
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): Pe asta fac lw-skining in rest am toate profesiile.
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat): Era guilda de lvl mic si nu se facea nimic.
8. Timp alocat ingame: Muncesc 8 ore pe zi de la 9:00 pana la 17:30 in rest sunt liber seara si ora de culcare este 12-01.
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): Da am ts si microfon mai trebuie casti sa iau.
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda: Am un vechi jucator in guilda si mi-a zis ca este foarte ok cu playeri seriosi.Sper sa ne intelegem bine.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
cali967

[Mentally Stable]

(since 03-10-2015 22:29)

Post Posted: 15-04-2014, 11:17:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Cota Calin
2. Varsta: 17
3. Clasa: Shaman
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl: Enha 378
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Speedytic ( stiu ca am si gear pvp. sorry for that. dar pot spune ca imi cunosc clasa destul de bine si scot dps decent cu gear relativ slab. si in fosta guilda eram top dps langa hunteri de 390+ . cu putin ajutor o sa scot mult mai mult . )
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): Enchanting . sa ajut prieteni. guild members cu enchanturi
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat): Monarchy . nu facem nici un raid
8. Timp alocat ingame: depinde de zi. in weekend apuc sa joc destul de mult de la 6 ore in sus
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): Da
10. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://imgur.com/KtHwpvV
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda: Caut o guilda serioasa.. sa nu luam wipe in stonecore pentru ca guild masteru nu stie sa se traga din cercuri -
12. Cateva informatii relevante despre tine: pai. respect pe oricine pana imi dovedeste ca nu merita. [/img]

0 0

Back to top
cheeseburger

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-04-2014, 00:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

catalin85721 wrote:
1. Nume IRL: Sylentkillz
2. Varsta: 29
3. Clasa: Hunter-survival
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl: 393 pve
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Sylentkillz
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): Pe asta fac lw-skining in rest am toate profesiile.
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat): Era guilda de lvl mic si nu se facea nimic.
8. Timp alocat ingame: Muncesc 8 ore pe zi de la 9:00 pana la 17:30 in rest sunt liber seara si ora de culcare este 12-01.
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): Da am ts si microfon mai trebuie casti sa iau.
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda: Am un vechi jucator in guilda si mi-a zis ca este foarte ok cu playeri seriosi.Sper sa ne intelegem bine.

Ai omis punctul 10

Posturi unite automat, 16-04-2014, 01:13:19

cali967 wrote:
1. Nume IRL: Cota Calin
2. Varsta: 17
3. Clasa: Shaman
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl: Enha 378
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Speedytic ( stiu ca am si gear pvp. sorry for that. dar pot spune ca imi cunosc clasa destul de bine si scot dps decent cu gear relativ slab. si in fosta guilda eram top dps langa hunteri de 390+ . cu putin ajutor o sa scot mult mai mult . )
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): Enchanting . sa ajut prieteni. guild members cu enchanturi
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat): Monarchy . nu facem nici un raid
8. Timp alocat ingame: depinde de zi. in weekend apuc sa joc destul de mult de la 6 ore in sus
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): Da
10. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://imgur.com/KtHwpvV
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda: Caut o guilda serioasa.. sa nu luam wipe in stonecore pentru ca guild masteru nu stie sa se traga din cercuri -
12. Cateva informatii relevante despre tine: pai. respect pe oricine pana imi dovedeste ca nu merita. [/img]

Whisp unul dintre Raid Leaderii guildei(vezi program raiduri) pentru invite in guilda. Sper sa ne intelegem cu bine.

0 0

Back to top
Crunkyx

[Mentally Stable]

(since 26-08-2014 10:19)

Votes: 3

Post Posted: 16-04-2014, 15:37:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

{nope

Last edited by Crunkyx on 27-04-2014, 22:17:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
cheeseburger

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-04-2014, 15:43:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Crunkyx wrote:
1. Nume IRL:Adrian
2. Varsta:17
3. Clasa:Hunter
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl:Survival 380
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Crunky
6. Profesii(motivul pentru care ai ales):Engineering/Tailoring, am ales engineering pentru synapse strings si nitro boots, un agility boost si enchantul de belt care ma ajuta la movement in encountere. Tailoring pentru enchantul pentru back 1k AP
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat):nu am foste in alte guilde decat cea in care am facut level.
8. Timp alocat ingame:4-8 ore zilnic
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU)-a, am si microfon
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda:Am observat ca nu aveti cerinte de ilvl mare si sunteti dispusi sa faceti progres asa ca am decis ca este o guilda potrivita pentru cerintele mele.
12. Cateva informatii relevante despre tine:Joc WoW de pe patchul 3.2.0, am jucat mai mult pe alte servere la care nu le dau nume(reclama) si recent am inceput pe freakz deoarece scripturile sunt blizzlike.Sunt elev in clasa a 11-a la liceu, profil filologie.[/img]

Whisp unul dintre Raid Leaderii guildei(vezi program raiduri) pentru invite in guilda. Sper sa ne intelegem cu bine.

0 0

Back to top
Overdozze
[Banned user]

Banned

(since 06-03-2015 02:45)

Votes: 28

Post Posted: 24-04-2014, 13:36:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Mario
2. Varsta: 23
3. Clasa: Paladin
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl: Holy (380), Ret (inca lucrez la gear)
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Overdozzejr
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): Blacksmith (Skill 401-Ales pentru cele 20 stat points in plus fata de restul profesiilor) Alchemy (525-Mixology,Elixir Master,flask de 4 ore)
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat): Ejusdem Generis- Primul guild in care am ales sa fac pve pe freakz. Nu am fost de acord cu mutarea guildei pe Exodus si de aceea m-am despartit de aceasta.
8. Timp alocat ingame: 4-5 ore (poate mai mult sau mai putin dar mereu minimul necesar pentru raiding)
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): Da cu tot cu microfon
10. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): N/A
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda: Pug and Pray este printre putinele guilde care nu au ilvl de MoP la recruitment requirements.Acest lucru, cuplat cu o discutie scurta pe care am avut-o cu Ayumu, m-a determinat sa-mi incerc norocul aici.
12. Cateva informatii relevante despre tine: Nu sunt fan al PVE contentului de pe 4.3.4. Dragon soul mi s-a parut(pe retail) si inca mi se pare o prostie.Dar pe Freakz nu caut calitatea PVE-ului cat oportunitatea de a raida din nou impreuna cu oameni de calitate si de a avea fun.Un alt lucru relevant ar fi experienta de raiding de pe 4.0.6 : Full content (cel scriptat) cleared pe heroic 10/25 as a holy pala/fire mage.

O scurta prezentare a experientei mele pve de pe retail:

Vanilla: N/A
TBC: Tot cleared pana la T5 content.
WOTLK: Totul cleared pe HC la timpul lui.(hardcore raiding si perioada mea de glorie)
Cata: First patch content cleared pe normal.
Firelands cleared pe N pana la Ragnaros.
DS: Cleared full doar pe raid finder.
MoP: Full pve content cleared doar pe raid finder.

0 0

Back to top
plies

[Mentally Stable]

(since 03-08-2016 14:17)

Votes: 16

Post Posted: 25-04-2014, 01:28:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

overdozze /w swampy in game

0 0

Back to top
galax

[Mentally Stable]

(since 27-05-2015 13:41)

Votes: 2

Post Posted: 26-04-2014, 11:07:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: tiby sau daca vreti vlad
2. Varsta: 20javascript:emoticon('-')
3. Clasa: druid
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl:resto 397
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Chitrosuu
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): alchimisi herba pe bonusuri care mi le da legate de heal
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat): nu am plecat am fost inactiv
8. Timp alocat ingame: 5ore+
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): am ts da nu imi merge microfonul
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda: a fost un priete in ea si a zis ca e o g serioasa
12. Cateva informatii relevante despre tine:sunt la liceu ma culc 00:00peste sunt din iasi

Posturi unite automat, 26-04-2014, 12:07:57

1. Nume IRL: tiby sau daca vreti vlad
2. Varsta: 20javascript:emoticon('-')
3. Clasa: druid
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl:resto 397
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Chitrosuu
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): alchimisi herba pe bonusuri care mi le da legate de heal
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat): nu am plecat am fost inactiv
8. Timp alocat ingame: 5ore+
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): am ts da nu imi merge microfonul
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda: a fost un priete in ea si a zis ca e o g serioasa
12. Cateva informatii relevante despre tine:sunt la liceu ma culc 00:00peste sunt din iasi

0 0

Back to top
Ayumu

[Mentally Stable]

(since 10-12-2019 22:24)

Votes: 12

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-04-2014, 12:54:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wisp Ayumu ingame

0 0

Back to top
pizdec

[Mentally Stable]

(since 08-04-2015 14:39)

Votes: 9

Post Posted: 28-04-2014, 13:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ionutz
2. Varsta: 18(fara 2 luni)
3. Clasa: Worgen Mage
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl: Fire 394/arcane(nu prea il folosesc)
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Maymage
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): Tailoring si Engineering: Le-am ales penttru bonusuri
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat): Golden Heroes: Am plecat pt ca GM-ul nu se implica. Iesea din timpul raidului. Stabileam cv si in ultima secunda se razgandea.
8. Timp alocat ingame: 3-4 de luni pana joi. In weekend No Limit
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): DA
10. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask): http://postimg.org/image/a4o401grf/ (am ales-o pe cea mai buna -)
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda: Am inteles ca este o guilda in care chiar se face ce trebuie facut. Chiar o asa guilda vreau.
12. Cateva informatii relevante despre tine:Sunt la liceu. Ma culc pe la 23:00 in timpul saptamanii. WeekEnd stau cat vreau. Sunt din Constanta. Imi dau silinta in ceea ce fac.

0 0

Back to top
Toupak

[Mentally Stable]

(since 24-10-2019 13:01)

Post Posted: 28-04-2014, 18:57:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL : Nicu
2. Varsta : 17
3. Clasa : Human dk
4. Main Spec +ilvl/Off spec+ ilvl: Frost 384 / Blood 385
5. Link Armory9pve gear echipat obligatoriu):
6. Profesii(motivul pentru care le-ai ales): Nu am inca o profesie.
7. Foste Guilde(motivul pentru care ai plecat) : Protect Ya Neck: Lumea nu se implica deloc.
8. Timp alocat in game : 2-3 ore pe zi.
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon?Da sau Nu): Da , fara microfon.
10. Screenshot la 3 mil damage done ( Self buffed - no food, no flask) :
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda : E chiar o guilda buna , sper sa pot intra.
12. Cateva informatii relevante despre tine : Sunt la liceu. Ma culc pe la 22.00. Sunt din Roma, Italia. Sunt lenes , si cand ma enervez , imediat dupa imi cer scuze.

Last edited by Toupak on 29-04-2014, 18:54:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ayumu

[Mentally Stable]

(since 10-12-2019 22:24)

Votes: 12

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-04-2014, 21:43:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poza la 3 milioane dmg nu merge, lasa dinou un link.

0 0

Back to top
Toupak

[Mentally Stable]

(since 24-10-2019 13:01)

Post Posted: 29-04-2014, 18:55:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata! Am re-editat topicu`.
0 0

Back to top
Uzzydk

[Lost in the Offline]

(since 10-11-2016 13:14)

Votes: 24

Post Posted: 29-04-2014, 21:55:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nume IRL: Ionut
2. Varsta: 23
3. Clasa: Death Knight
4. Main Spec + ilvl / OFF spec + ilvl: Blood 398 / Unholy 388
5. Link Armory(pve gear echipat obligatoriu): Click
6. Profesii(motivul pentru care ai ales): Jewelcrafting(pentru gems cu +67 sau +101) si Mining pentru Toughness (wowhead link)
7. Foste Guilde(motivele pentru care ai plecat):Protect Ya Neck,gm-ul nu se mai ocupa de ea si nici nu a lasat pe altcineva in locul lui.
8. Timp alocat ingame: Cateva ore pe zi
9. Posibilitatea de a utiliza TS(+microfon/ DA sau NU): TS3+MIC
10. Screenshot la 3 mil damage done (Self buffed - no food , no flask):La mine unholy e off spec si nu m-am ocupat de el sa iau gear Click
11. Motivul pentru care ai ales aceasta guilda:Nu stiu ce as putea sa scriu aici,am sa aplic pentru guilda asta fiindca sunteti inca in formare.
12. Cateva informatii relevante despre tine: Sunt din Bucuresti,cand nu pierd timpul aiurea pe wow,lucrez.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 13-01-2025, 22:11:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x