User
Pass
2FA

Reclamatie Spike (k1d raspunde)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message596
Calon3.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-05-2014 04:01)

Votes: 2

Post Posted: 15-04-2014, 19:40:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Calon3.
Nick-ul persoanei reclamate: Spike
Poze:

Descriere incident:Spike asta e facut pentru alocatie???? La ce lai adus ca owner k1dor?? Asta nu merita nici player sa fie !! Uite.: Ma atacat Bazganu Am castigat Si A dat teritoriul GSTU-ului (Spike Fiind GST normal ca tine cu ei ) 2. Mia dat bazganu mute!! 3. Nu am avut cum sa anunt Back!! 4. STIU CA BACK NU SE ANUNTA 5. Am dat Back Si Conduceam cu 8-2 Si vine Marele Scarbos si "Take Anulat". Da-i Remove staff ca nu merita + Ban ca cica zice ca am cod dar el E Cel mai praf de pe srver Si Robben la facut
P.S down sau Remove
SPIKE !!! VINO CU DOVADA !!! CA AM COD !! FARA MARTORI .... CU DOVADA!! SI DACA NU AM SA IEI BAN ????

Staff message (BonJovi4EveR):

+1 warn pentru jigniri. Calmeaza-te, ca nu rezolvi mai nimic cu o astfel de atitudine.

gif hosting
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Bazga

[Mentally Stable]

(since 24-04-2015 19:55)

Votes: 4

Post Posted: 15-04-2014, 20:02:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am video.. , 10 playeri care erau pe tine...era si el cu /spec...ne faci prosti in fata ? eu l-am pus sa se uite pe tine ca eram 4 si nu iti luam din viata , tu ne bateai pe toti , nu cred ca ai cum sa dai asa..
Spilter se uita si el la tine , d-aia tia dat slap la un momentdat , deci vorbesti aiurea...

0 0

Back to top
Florin-

[Mentally Stable]

(since 04-09-2014 09:40)

Votes: 4

Post Posted: 15-04-2014, 21:19:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Domnule Calon3, nu stiu cum aveti tupeul sa veniti cu reclamatie cand habar nu aveti sa jucati samp din cate vad. 10 playeri trageau un tine si la un moment dat am tras si eu si nu iti scadea HP absolut deloc . Din moment ce dumneavoastra veneati cu un cod si omorati toti gst-ul fara sa va scada HP era clar a aveti un cod activat. Prima data nu am fost convins de asta asa ca dupa ce s-a terminat take-ul am venit imediat si am tras si eu si inca cativa playeri in tine de la o distanta foarte mica si nu va scadea absolut deloc. Cand am vazut ca nu va scade absolut deloc am considerat ca dati dovada de nesimtire maxima si am distribuit acel teritoriu echipei adverse considerand ca nu este corect fata de ei.

Sa anunti ca dai back este ceva obligatoriu iar daca dumneavoastra nu stiti asta imi pun intrebarea cum ati ajuns leader cand nici macar asta nu stiti + ca am descoperit ca nici macar logul nu l-ati facut. Daca aveti mute si nu puteti anunta atunci nu dati take pana cand nu expira timpul sau pana cand nu primiti unmute.

Nu ti-am dat ban doar am venit si te-am prevenit ca daca mai te vad cu acel cod vei primi ban permanent. Nu este prima oara cand primesc sesizari cum ca ai avea cod, in acel moment puteam sa te banez direct dar am ales doar sa iti dau advertisment.

Nu am ce dovada sa iti dau pentru ca am supraveghiat takeul si am vazut cu ochii mei ca aveai cod.

Pentru asta vei avea FPK + bl leader permanent, mute 300 min. + warn. Ma abtin sa te banez pentru ca sper ca iti ve revizui atitudinea.

Inchid aceasta reclamatie momentan. K1d0or va da unlock si iti va raspunde pentru ca vad ca vrei neaparat sa raspunda si el.

Simplitatea este forma supremã de rafinament. - Leonardo da Vinci

0 0

Back to top
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 15-04-2014, 21:54:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu iti dadeam ban -
Ti-ai primit pedeapsa,sa zici mersi.Nu a gresit spike cu nimic,tu ai gresit enorm.
Daca mai comentezi la un admin si mai presus owner cu ceva,ai ban direct,lasa arfele de copil

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Florin-, 15 April 2014 19:19

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 04:51:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password