User
Pass
2FA

[rezolvat]Cerere unban LoL;x

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1039
LoL;x

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-10-2014 22:30)

Votes: 4

Post Posted: 17-04-2014, 19:24:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick pe sv> LoL;x
Motivul pt care am luat ban: Aim+wall (inexistente)
Adminul care a dat ban: panacas
Descrierea situatiei:

Mi-a trimis privat mesaj pe joc spunand "ce faci buzunarasule mai joci cu cod" ,am crezut ca e o gluma si i-am raspuns "da da",m-am trezit cu quit+ deschiderea cd roomului...(stiti comanda) +ban permanent+ faptul ca nu ma mai puteam connecta pe niciun sv de cs.

Adminul panacas ma acuza de aim si wall si va asigur ca ma confunda...Daca vede veritas i-l rog frumos sa posteze si sa arate de cand mi-am rezervat nick-ul ip-ul meu,sa vada toti ca nu este dinamic si va jur ca n-am folosit niciun cheat si ca este o confuzie a lui panacas.

In schimb...primesc T/C +reputatie pe -....pt ce?

Putina dreptate nu te grabi sa ma judeci ca iti promit ca daca cauti o sa afli ca nu am folosit cheaturi eu si ca ma confunzi.

Repet : De doua ori mi s-au facut poze si le-am predat ,totul fiind in ordine...

Poate a mai jucat cineva cu nick-ul,dar eu l-am rezervat acm 2 zile si ip-ul meu nu figureaza in nici-o lista de codati..

Cer dreptate si nu T/C aiurea...panacas.

Ma iei la misto nu?
Cum sa spui frate asa ceva cand ai jucat cu mn non-stop timp de 2 zile ? tu ma iei la pla acm nu? intoarce-i pe toti impotriva mea ca eu nu cedez ma ... n-am jucat cu cod n-o sa joc si ma pis pe parerea ta eu ...imi sustin parerea . Intreba ca tu esti in ceata...ma faci sa vb si urat,dar daca nu-mi arati respect nici n-o sa primestii.
Cine cunoaste postati va rog;) ....ce-i care mi-au facut poze ..mai scoateti-l din ceata omu nu pricepe...i-am dat si pm nici nu ma asculta imi zice direct ca nu te confund sa plec sa nu mai joc pe war4,nu plec ma aici raman ca nu m-am implicat aiurea sa-mi dai tu ban din senin.
N-am deranjat pe nimeni n-am folosti cheaturi ma confunzi...veritas uita-te frate la topicurile astea.

Posturi unite automat, 17-04-2014, 20:24:39

Cod:
L 04/17/2014 - 17:52:57: "panacas<10266><STEAM_0:1:54608933><>" triggered "amx_psay" against "LoL;x<10146><VALVE_ID_LAN><>" (text "mai te joci cu cod buzunarele ?")
L 04/17/2014 - 17:53:06: "LoL;x<10146><VALVE_ID_LAN><CT>" say "-)da" (dead)

Te poti cauta singur prin listele de codati, nu imi bat capul cu tine... Nici macar nu stii sa minti. Imi dau seama de tine dupa clasa de ip si nu numai atat.

http://postimg.org/image/ghf0hox95/

Daca te stiai nevinovat... faceai direct reclamatie nu imi trimiteai nici un PM.

LASA VRAJEALA SI DISPARI.

Asta inca odata arata ca eu am crezut ca e o gluma si inca cred ca nu-mi vine sa cred ca sunt acuzat pt ceea ce n-am facut.

Last edited by LoL;x on 17-04-2014, 20:36:26; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
acces ;x

[Barber]

(since 08-10-2014 19:08)

Votes: 19

Post Posted: 17-04-2014, 20:17:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

la cum ai vorbit cu un owner adica.. Panacas, iti spun sigur ca te agiti aiurea si nu cred ca are nevoie de dovezi...pt. ca ai luat ban, daca nu vrea el sa joci aici nu joci - deci baga-te la meci si mananca o punga de seminte

Birdman
0 0

Back to top
LoL;x

[Mentally Stable]

(since 10-10-2014 22:30)

Votes: 4

Post Posted: 17-04-2014, 20:26:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poi da ca ni se scoala noua sa banam playeri aiurea . Si cum am vb cu un owner cum mi-a vb si el mie l-am tratat la fel ca nu e DUmnezeu...si da frumos meci astept debanarea

Tie daca ti-ar scoate adminul peste noapte ai sta cu mainile in san?

Poate sa fie orice player ca e owner/player/admin...atat timp cat vb cu respect i-l respect - aici nu e cazul.

Daca panacas avea timp sa citeasca macar ce scriu nu sa dea tc aiurea..si-ar fi dat seama ca ma confunda,dar n-a inca o dovada ca puterea le ia mintiile;)

Si ascultati aici ce zice panacas:

Stiu ca ai ip stabil si e ff bine asta insemna ca n-o sa te mai prind pe sv.

Uitati aici cum gandeste omul asta...spune ca mi-a dat ban de 100 de ori pt aim si wall,dar eu am ip stabil nu mai pot intra pe sv, omul are ceva cu mn personal nu stiu ce probabil daca are coloana vertebrala si nu se ascunde sub spatele unor acuzaatii false pe care mi le adreseaza mie ,imi poate scrie un mesaj privat (PM) si sa-mi spuna cu ce l-am deranjat,dar na e roman si are mentalitatea pe care majiritatea romanilor o au.

P.s: INTAI ASCULTA OMUL VEZI CE ARE DE SPUS , ABIA MAI APOI TAIE SI SPANZURA:)

0 0

Back to top
Push.

[10 in examene]

(since 13-02-2016 15:09)

Votes: 13

Post Posted: 18-04-2014, 08:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din moment ce el platese bani pentru a fi hostat acest server, are tot dreptul din lume sa dea ban cui vrea, remove cui vrea etc.

Daca tu esti asa zisul Buzunarel, esti un ghimpe in coasta acestui server, dupa ce ca joci mereu cu wall si aim mai si bagi minciuni despre mine cand e un owner on doar-doar iau si eu remove pentru ca te-am prins o data cu cod.

Daca nu, ei bine, stai la mana ownerilor care cred ca isi vor pastra decizia.

http://www.youtube.com/watch?v=ns9NuZ2l8NY
Niciun pai!
0 0

Back to top
panacas

[WaR4.fReAkZ.rO]

(since 03-02-2019 01:17)

Votes: 185

Post Posted: 18-04-2014, 10:32:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avand in vedere faptul ca nu pot dovedi 100% ca esti Buzunarel... si ca acum ai ip fix... iti voi da unban.

Vei fi urmarit in continuare... te sfatuiesc sa joci fara materiale ajutatoare, daca se va dovedi ca am avut dreptate vei fi banat din nou, nu e o problema.

Topic inchis.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by panacas, 18 April 2014 08:32

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 01-08-2025, 07:36:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x