User
Pass
2FA

Discutii sin
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 91, 92, 93  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Show only staff posts
Author Message148396
Bacchus

[Unbearable]

Status: Offline
(since 03-01-2023 19:21)

Votes: 87

Post Posted: 17-04-2014, 13:17:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fatal Error: Could not load library cand incerc sa lansez CS-ul de pe steam.

A mai intalnit cineva asa ceva? Am reinstalat steam, cs si tot asa face. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 17-04-2014, 13:58:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bacchus wrote:

Vezi postul pe war3 problema steam.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 17-04-2014, 13:59:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bacchus wrote:

se face un backup, contact-me
nu mai downloadati tot felul de porcarii dupa internet!

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 17-04-2014, 21:25:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

freakz*pamflet wrote:
Bacchus wrote:

E pe situl oficial al steam-ului. Se vorbeste acolo despre asta si daca era vreo problema se gaseau commenturi .
Eu am instalat azi cs pt ca il dezinstalasem acum 3 zile . La ce faci backup daca instalezi pt prima data cs ?

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

Post Posted: 17-04-2014, 21:54:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clau88 wrote:
freakz*pamflet wrote:
Bacchus wrote:

E pe situl oficial al steam-ului. Se vorbeste acolo despre asta si daca era vreo problema se gaseau commenturi .
Eu am instalat azi cs pt ca il dezinstalasem acum 3 zile . La ce faci backup daca instalezi pt prima data cs ?

cu sa ai steam sa instalezi pt prima data csul?
nu e vb de un backup "steam" ,ci de un backup "windows"

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 18-04-2014, 07:20:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa stric buna dispozitie nimanui, nu vreau nici o sanctiune, vreau doar sa spun ca oare cati ani mai trebuie sa astept un progres al adminilor acestui server ?
Bineinteles ca aseara mi s-a luat tot cheful de joaca vazand imcompetenta lui meeewo, flo si atat si mai era unul care se dadea mare admin.
Am jucat cred ca vreo 15-20 de harti una dupa alta (cu vreo 2 pauza la un moment dat), domnii admini putini le pasa de ce se intampla pe server, vorbeau cu snooker, se jucau si isi vedeau de treaba, le ia jumatate de server sa dea ban la un codat care nici macar nu trebuie sa ma pun spectator sa vad ca e codat, deci gg.
Toate ca toate cireasa de pe tort a fost atunci cand am jucat exact 5 harti consecutive in care ori eu, ori flo faceam un scor mai bunicel la ct (maxim 60 frage) in rest toti scoruri gen: 22-40, 19-31, etc. varza totala pe server, teroristii dominau nu pentru ca erau buni, ci pentru ca asa dezechilibrate erau echipele, cam vreo 4-5 harti la rand, in general teroristii sunt mai buni, dar va rog sa imi explicati si mie acum de ce trebuie sa aveti admini daca nu dau ban la codati sau dau prea tarziu, lasa un stil de joc ostil si nu ii intereseaza ce se intampla pe server, mai important era discutia si rasetele lor, iar cand i-am confruntat, fara sa insult, singurele replice mai acide fiind: "admini de duzina (sau umplutura nu mai stiu)" si a doua replica a fost ceva de genul "incompetenta nu a parasit niciodata serverul" (se pot verifica logouri si ghiciti ce, primesc gag si o mustrare de constiinta de la un admin care nu stie scrie corect gramatical si care foloseste in loc de "ca" = "k" si multe alte combinatii de litere care dauneaza grav vederii.
Chiar as fi curios cand nu se vor mai face de rusine adminii acestui server ca aveti cel mai tare server de gungame din comunitate.

Sarbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi.

0 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

(since 04-01-2019 20:59)

Votes: 459

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-04-2014, 07:32:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fa un demo cu ceea ce te deranjeaza si posteazal si rezultatele nu va inceta sa apara ......cred eu....

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

Post Posted: 18-04-2014, 10:21:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

goguletz BIRGAOANU wrote:
fa un demo cu ceea ce te deranjeaza si posteazal si rezultatele nu va inceta sa apara ......cred eu....

Tu de unde ai mai aparut mai frate ??? Sa faca un demo la ce ? La o situatie de fapt sau la o concluzie ?
Omul se refera strict si clar la calitatea jocului . Sunt prea multe de adaugat la ce a zis Dire iar asta ar insemna ca cineva sa se simta lezat .
Pupincurismul dauneaza grav demnitatii , iar serverul e plin de astfel de situatii .

0 0

Back to top
goguletz BIRGAOANU

[Wicked Sick]

(since 04-01-2019 20:59)

Votes: 459

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-04-2014, 10:29:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZISE DESTEPTU....... CE TE EI ASA DE MINE...... M-AM REFERIT SA FACA DEMO LA ADMINII CARE NU ISI FAC TREABA SI SA-I RECLAME.... ASTA ERA

Goguletz spune ca nai curaj!!![/url]
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

Post Posted: 18-04-2014, 10:39:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire slabule, nu mai bine imi dadeai mie PM?
0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 18-04-2014, 11:36:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
Nu vreau sa stric buna dispozitie nimanui, nu vreau nici o sanctiune, vreau doar sa spun ca oare cati ani mai trebuie sa astept un progres al adminilor acestui server ?
Bineinteles ca aseara mi s-a luat tot cheful de joaca vazand imcompetenta lui meeewo, flo si atat si mai era unul care se dadea mare admin.
Am jucat cred ca vreo 15-20 de harti una dupa alta (cu vreo 2 pauza la un moment dat), domnii admini putini le pasa de ce se intampla pe server, vorbeau cu snooker, se jucau si isi vedeau de treaba, le ia jumatate de server sa dea ban la un codat care nici macar nu trebuie sa ma pun spectator sa vad ca e codat, deci gg.
Toate ca toate cireasa de pe tort a fost atunci cand am jucat exact 5 harti consecutive in care ori eu, ori flo faceam un scor mai bunicel la ct (maxim 60 frage) in rest toti scoruri gen: 22-40, 19-31, etc. varza totala pe server, teroristii dominau nu pentru ca erau buni, ci pentru ca asa dezechilibrate erau echipele, cam vreo 4-5 harti la rand, in general teroristii sunt mai buni, dar va rog sa imi explicati si mie acum de ce trebuie sa aveti admini daca nu dau ban la codati sau dau prea tarziu, lasa un stil de joc ostil si nu ii intereseaza ce se intampla pe server, mai important era discutia si rasetele lor, iar cand i-am confruntat, fara sa insult, singurele replice mai acide fiind: "admini de duzina (sau umplutura nu mai stiu)" si a doua replica a fost ceva de genul "incompetenta nu a parasit niciodata serverul" (se pot verifica logouri si ghiciti ce, primesc gag si o mustrare de constiinta de la un admin care nu stie scrie corect gramatical si care foloseste in loc de "ca" = "k" si multe alte combinatii de litere care dauneaza grav vederii.
Chiar as fi curios cand nu se vor mai face de rusine adminii acestui server ca aveti cel mai tare server de gungame din comunitate.

Nici eu nu vreau sa-ti stric buna dispozitie asa inainte de sarbatori cum nici tu nu ne-ai stricat-o facandu-ne "incompetenti,admini de duzina",fapt ptr care chiar iti multumim (data viitoare poate ne confruntam si la o cerere unban ptr destroy-ul primit daca gag-ul te-a deranjat...m,ce zici?) ...daaar totusi tin sa adaug cateva detalii ptr ca cel "care se dadea mare admin" eram eu probabil...
De cele mai multe ori eu am supravegheat buna desfasurarea a jocului aseara,ajutat si de colegii mei bineinteles...daca vreodata ti se pare ca nu ne facem treaba pe server este ptr ca tu habar nu ai ce se intampla defapt in spatele numelor noastre de "Freakz"...

Buuun,in primul rand vreau sa te asigur ca niciun admin de pe serverul war5 nu este incompetent,poate doar unii cu experienta vasta si altii cu experienta mai putina,dar odata ajuns in staff-ul war5 inseamna automat ca esti unul dintre cei mai buni admini de servere de gungame,stii ce zic? nu cred. -
Buun,in al doilea rand,fiind o echipa unita,ne ajutam si ne completam reciproc mereu,tocmai ptr ca vrem ca si cei cu mai putina experienta sa devina la fel de buni ca si noi astia "din topul lantului tropic" - astfel incat,in momentele cand exista codati pe server,ne cerem pareri,facem demo-uri concrete si ne asiguram mereu ca nu vom folosi niciodata comenzi aiurea pe jucatorii nostri...
In al trei-lea rand,nu stiu ce se intampla cu autobalanceteam...nu cred ca ti-ar convenii sa te mut dintr-o echipa in alta in timp ce joci zic,doar ptr a mentine echipele egale...dar se va analiza situatia si se va rezolva...

La multi ani si paste (nu,nu am gresit,e cu "p" mic) fericit. -

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 18-04-2014, 12:55:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:

Ti-am spus si aseara: poti spune lucrurilor pe nume si fara a ofensa pe altii. Pana la admini, suntem oameni. Pune-te in locul celorlalti in momentul in care jignesti si poate vei intelege reactiile de genul "gag". Erau 4 admini pe server, toti isi faceau treaba in mod egal, nu inteleg sub nicio forma despre ce *codat vorbesti tu acolo, insa te asigur ca imediat ce s-a observat ceva dubios, s-au luat masuri. Atat timp cat totul e in regula pe server, nu vad de ce nu am putea socializa cu ceilalti jucatori. Atitudinea ta este gresita, asa cum a fost si aseara. Dar apreciez ca ti-ai spus "of"-ul.
Offtopic: Daca tot imi tii o lectie de gramatica (care nu isi are rostul in aceasta discutie), te atentionez ca o data deschisa, paranteza rotunda trebuie si inchisa.
Sarbatori fericite!

0 0

Back to top
schizophrenia23
[Banned user]

Banned

(since 04-05-2014 22:52)

Votes: 9

Post Posted: 18-04-2014, 21:25:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doar gag stiti, copii nedusi la scoala. Acum 3 zile (lzl) primesc gag pentru `irefutabil`. Consultati dex-ul, gibonilor! Dosent Matter
Si ma doare-n biiip daca cineva `se scoala` iar sa-mi spuna ca-mi bag nasu` unde nu-mi fierbe oala. -

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 18-04-2014, 22:54:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pamflet scuze ca o lungesc -

Deci in concluzie eu nu stiu ce vorbesc iar voi ca v-ati batut joc aseara ati fost admini uniti care v-ati ocupat de impartirea experientei celor neinitiati, asa sa inteleg ?!
Dupa parerea mea un om incompetent este un om care nu este bun la ceea ce este pus sa faca, poate sunteti buni la altceva dar aseara nu ati fost.

Sa va dau un exemplu, sin.freakz.ro (la un moment dat cel mai tare server de gungame din Romania) de ce nu a avut probleme de genul ? Fara autoteambalance, echipele erau echilibrate de admini (printre care si eu) de fiecare data cand se cerea asa ceva. Primii indivizi dintr-o echipa erau rugati sa se mute, daca nu o faceau ei, pentru asta exista comenzi si nimeni nu a plans si totul se desfasura frumos pe server.
Aici pe server sunt o mana de oameni care castiga de la echipa ct pentru ca stiu sa se joace, restul in 75% din cazuri teroristii castiga, toti se pun acolo, cum veniti voi sa ziceti ca nu se poate face nimic ?

Ma scuzati ca v-am jignit, am fost si sunt admin in comunitate de foarte multi ani si stiu cum e cand un random player insulta un admin, tentatia de a executa toate comenzile pe el, este mare ... pentru ca o data cu adminul vine direct sau indirect si ideea de superioritate, asta e realitatea, dar asta nu inseamna ca nu ascultam ce este de zis si taiem elanul oricarui player ce ne contesta, stiu cer prea mult din pacate.

Si cat despre demouri si consultarea voastra rezulta o singura treaba, sunteti la inceput majoritatea. Ce mama naibii va trebuie sa stati 10-15 fraguri pe unul cu aim ? 2 ajung ? Pe gungame nu intra codati cu skill care stiu juca, intra doar copii care se distreaza cu codurile, eu pana si pe server normal am liste de codati cu zeci de playeri banati si nici macar o reclamatie pe ban dat aiurea de cod, iar demouri sunt de 2-3 frage, deci lasati consultatul intre voi si dati banurile alea inainte ca playerii sa se enerveze, sau cei care joaca la top15 sa moara de vreo 10 ori.

Sunt convins ca unii owneri si admini vechi de pe acest server imi dau dreptate dar nu prea este nimic de facut, voi trebuie sa progresati, ei au facut tot posibilul sa va creeze conditii.

0 0

Back to top
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 19-04-2014, 00:39:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Portofoliul-serverului-f3086.html
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 91, 92, 93  Next    

The time now is 02-02-2025, 14:47:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x