User
Pass
2FA

[Rezolvat]Cerere unban/nelamuriri

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war6.freakz.ro -> Unban request / Complaints
Author Message548
revender

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-01-2016 19:53)

Votes: 2

Post Posted: 24-04-2014, 12:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua.
Data: 24/04/2014
Ora: in jur de 13:00
Harta: aim_map
Nick: Dat Feel
Admin vizat: Cezar
Admini online: peleulus si Cezar
M-am conectat la server dand dublu click pe el, nu stau 4 secunde intrat si primesc ban 60 de minute de la adminul Cezar pe motiv de retry.
Am reintrat pentru ca am considerat banul nejustificat. Incerc sa-i cer lamuriri dar aparent nu am putut discuta la momentul respectiv cu dumnealui. Am primit ban permanent de atunci.
Cu tot respectul, nu am nimic cu domnul Cezar, dar doresc a-mi fi date niste explicatii legate de ce considera ca inseamna retry, si de ce faptul ca eu cer niste lamuriri este luat ca o insulta.

De asemenea, acum cateva zile pe awp_zigzag, eram sus la ultimul etaj si primesc slay fara motiv de la Cezar;eu si inca un jucator din echipa mea.
In raspuns, am zis: "probabil nu-i convine ca suntem prea multi sus", dupa care am iesit. Evident ca nu mi-a convenit sa primesc slay degeaba si decat sa fac scandal fara sens, am considerat ca e mai bine sa ies, ma calmez, si sa intru din nou dupa cateva ore. Probabil am primit gag/mute dupa ce am iesit eu. Iar astazi cand am intrat din nou, sa o ia ca fiind retry. Nu stiu, rog pe domnul Cezar sa-mi confirme.

Eu nu consider textul scris in ghilimele mai sus o insulta si nicidecum o ironie la adresa dumnealui, astfel neincalcand vreo regula. Daca am gresit cu altceva, rog a mi se explica si inteleg. Joc de doi ani buni pe serverul asta si nu am avut probleme de genul cu niciun admin pana acum.

Nu doresc niciun fel de cearta, vreau o discutie civilizata ca intre oameni, sustinuta de argumente, si de ce nu, dovezi. Eu nu am nimic in a-mi sustine ideea, dar daca domnul Cezar are poze/screenshoturi, rog a le posta pentru a-si da si altii cu parerea.

O zi buna.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cezar1981

[Mentally Stable]

(since 21-09-2017 07:04)

Votes: 9

Post Posted: 24-04-2014, 13:43:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da imi cer scuze am confundat nickurile,mai era unul cu Dat_Rayden

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 24-04-2014, 13:44:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca s-a produs o eroare....
Ti-am scos eu banul, scuzele noastre!
Dat Feel lasa-mi mesaj cu nick si pass!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by freakz*pamflet, 24 April 2014 11:45

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war6.freakz.ro -> Unban request / Complaints  

The time now is 02-08-2025, 15:15:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password