User
Pass
2FA

Chat "Los Spam"
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 460, 461, 462 ... 740, 741, 742  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message345403
_RaNdY^

[-The*CrazY-]

Status: Offline
(since 16-12-2015 18:09)

Votes: 44

Post Posted: 24-04-2014, 21:06:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci, iertati-ma ca ma bag aiurea, dar vreau sa-mi expun si eu punctul de vedere la spusele "de aur" ale lui Paragon.
Vreau sa comentez decat afirmatia asta :

Code:
Cat despre partea cu cererile si cu respectul....tu aici vorbesti serios? Noi sa le aratam respect cand ei nu sunt in stare sa arate putin respect respectand saracia de model si cerintele (si sa nu uitam ca modelul cu cerintele ii chiar deasupra ochilor, cam imposibil sa il ratezi)? Doar tranteste acolo o cerere si hai sa vedem ce si cum.

Cat despre opiniile diferite, indulgenta vs severitate ii aici. Chiar vreau, adica chiar te rog sa modifici TOT ce ii de modificat la regulament, la cerintele pt admin, la sugestii, la tot, si sa faci totul mai indulgent, sa lasi haosul sa se dezlantuie apoi, cand anumiti playeri vor vedea o mica "bresa" si vor profita de aia sa incalce regulamentul, sa ii ia pe admini in varf de lance si mai mult si sa isi faca de cap, scapand usor (exemplu: banul de o zi chiar si la reclama intentionata

Eu unul pana sa ajung sa raman pe zm2, am incercat sute de servere de zombi (nu glumesc), am dat peste toata rasa de admini, de la aia care te injura si da ca tu zici ceva iti dau destroy pana la aia care-ti dau ban permanent pentru "p**a".
Nu vreau sa vorbesc pe langa, ce vreau sa spun este ca putina indulgenta si o vorba buna face foarte mult bine la playerii ce vor veni.
Nu cred ca convine cuiva sa intre pe un server unde nu stie mai nimic, sa puna intrebari peste intrebari si sa nu-i raspunda nimeni, sau mai rau sa primesca gag (cum de altfel am patit).
Revin la "intanlirea mea" cu zm2, cum am intrat pe server, Edy era on si la TOT ce-am intrebat omu' mi-a raspuns calm si frumos (afara de vreo 3 rocketuri da-te de flocea).
Si facand legatura la zm1, dupa cum a zis si Edy, eu am jucat cateva zile (acum ceva timp) pana m-a enervat un admin incapabil si decat sa-i fac pe plac prostului si sa fiu banat sau "distrus" am preferat sa plec linistit.

Nu vreau sa fiu inteles gresit si iertati-ma ca m-am bagat dar ii dau foarte mare dreptate lui Edy, un gram de bunatate face foarte bine, chiar daca nu se respecta un model anume, chiar daca se face un subiect se face aiurea, ii puteam atrage atentia unde a gresit si il putem ajuta. Pana la urma suntem omameni si pe lumea asta TOT ce faci aia primesti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 24-04-2014, 21:45:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Aia 90% ii observi usor. Si nu ma refer la astia care sugereaza ceva, chiar daca sugestia lor ii aiurea rau.
2. Sunt unii adminii mai intepati cateodata, nu dau nume, dar nu sunt toti asa. Iar acolo multi admini au fost luati la misto de multe ori, s-a incalcat regulamentul de multe ori, anumiti playeri au primit zeci de sanse de la anumiti admini si si-au batut joc de acele sanse. Ii mult de zis, trebuie sa o simti pe pielea ta ca sa iti dai seama dc unii de acolo sunt asa severi si nu prea accepta anumite chestii de la anumiti playeri. Nu cred ca sti, adica majoritatea nu cred ca stiti cum e sa ai parte de cele mai multe ori de playeri problema (prokiller si frozen ii nimica toata, ca doar astia 2 playeri au fost cu adevarat problema aici, fata de zm1 care a avut cel putin 15-20). Iar daca intra unul nou, i se zice sa scrie /info ca sa afle cum se pune LM (ca mesajul automat ii pus de mantuiala vad ca), apoi el fiind din acei 90%, intreaba iar, pentru ca din seria orbilor, ii mai zici inca odata, apoi intreaba a treia oara....pai sa nu il bagi undeva apoi?
Cat despre accesul consiliu. Ceacea poate sa dea acces, vorbeste cu el daca vrei sa introduci cv indulgenta printre cei severi.
Cat despre modificat, ceacea intra cam rar pe mess, iar cand dau de el.... ori nu sunt la PC in momentul ala, ori uit ce vroiam sa ii zic cu anumite modificari. Esti invitatul meu daca tu dai de el mai des si te oferi sa modifici tu cv. Iar aici vreau sa stiu cum eu si altii am ramas pe loc, in ce sens?
Poate ca m-am grabit putin cu raspunsul acelei sugestii, ca nu i-am explicat mai detaliat. Poate ar trebui sa fac un topic si sa explic ce si cum cu anumite sugestii?
@Randy Admini perfecti nu exista pe NICI un server.
Si da, cateodata nu strica sa fi mai dragut, dar cateodata ii bn sa ii dai o directa de dreapta unui destept. De ce? Pentru ca de exemplu, vine unu nou pe server, tare in gura si deja face scandal asa fara un motiv, sau pentru ca a fost infectat (am intalnit din astia destui)....pai atunci tu ce ai face? Cred ca ai trece peste acele insulte adresate mai multor playeri si i-ai da doar gag, nu? Asta daca il sanctionezi cumva.

0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 24-04-2014, 21:53:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic cã ar fi frumos sã mulþumiþi cã nu suntem ca alte comunitãþi @ servere mai exact, care sã dãm admine pe bani. Atunci chiar þi-ar fi venit sã-þi bagi în el de server/e. Majoritatea s-au apucat de GO, e ºi evident de ce.

0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 24-04-2014, 21:57:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
dar cateodata ii bn sa ii dai o directa de dreapta unui destept. De ce? Pentru ca de exemplu, vine unu nou pe server, tare in gura si deja face scandal asa fara un motiv, sau pentru ca a fost infectat

si asta cum se aplica celui care a propus o idee proprie ????????? de ce plm raspunzi asa fiecaruia ? nu zic numai de el, zic la ORICARE raspuns dar de tine ! ORICARE ! daca eram eu unul dintre ei te injuram !

nu mai zic de faptul ca el macar afacut o propunere fata de tine sau de altii.

Maine plec la constanta ca am treaba, de maine seara se vor petrece cateva schimbari, alta solutie nu vad.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 24-04-2014, 22:03:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai sa vedem, mai modern, grafica mai buna, arme noi, scutul lipsa, buy only, deci less kiddos, mai putini prosti, mai multi din aia 10%, ma rog, acolo se injura mai mult prin microfon -, si desigur, nu este nevoie de atata severitate, de ce? Pentru ca acolo nu vezi prostime pe metru patrat, o vezi la 10 metri patrati, poate chiar mai mult.
@AMG Chiar nu imi vine sa cred ca asemenea servere mai exista....cum saracie sa se dea careva admin pe bani si nu pe competenta.

0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 24-04-2014, 22:07:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
@AMG Chiar nu imi vine sa cred ca asemenea servere mai exista....cum saracie sa se dea careva admin pe bani si nu pe competenta.

U serious?! Dacã scoþi capul de pe Freakz ºi vizitezi alte comunitãþi, da, încã se mai dã admin pe bani.

0 0

Back to top
_RaNdY^

[-The*CrazY-]

(since 16-12-2015 18:09)

Votes: 44

Post Posted: 24-04-2014, 22:11:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ EDUTz , vi in Constanta - ? Te scot la o bere ?

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 24-04-2014, 22:24:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AMG wrote:
Paragon wrote:

U serious?! Dacã scoþi capul de pe Freakz ºi vizitezi alte comunitãþi, da, încã se mai dã admin pe bani.

In comunitatile de top nu cred ca am vazut sa fie. Cred ca tu te referi in mare parte la comuntatile alea mici si penale?
@edutz Nu raspund asa fiecaruia. Cateodata sunt dragut, alteori sunt mai sever. Tu incerci sa ma inveti pe mine anumite lucruri, dar acelasi lucru incerc sa te invat si eu. Util, eu am invatat din ce mi-ai zis, sa o las mai moale cu severitatea la sugestii, la unele. Tu ce ai invatat util din ce am zis? Care sa te ajute.
Iar ala nu era un raspuns de care sa se teama, daca vreau sa dau un raspuns al naibii la o propunere, atunci ala il voi da sugestiilor cu putine detalii sau unde nu se obosesc sa dea mai putina bataie de cap ownerului principal, ca de exemplu sugestiilor de harti unde respectivul nu se oboseste sa posteze linkurile de download.

0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 25-04-2014, 03:39:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Paragon wrote:
nu se oboseste sa posteze linkurile de download.

alta regula cretina si ceausista de pe zm1 .... de parca e greu sa cauti pe net harta respectiva, dar na, lenea ....

Posturi unite automat, 25-04-2014, 04:39:33

_RaNdY^ wrote:
@ EDUTz , vi in Constanta - ? Te scot la o bere ?

nu am timp , vin, am de umblat ceva-ceva prin port, anr, etc si fug inapoi ...

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 25-04-2014, 06:42:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La tine tot ce ii mai sever, gata, causista si cretina. Crezi ca eu sunt sever? Pai eu unul am vazut pe alte srvre niste reguli care nu aveau logica deloc si erau severe cu adevarat (da, severe la modul serios, eu sunt departe de a fi sever in genul ala si de a ma gandi sa bag reguli de 2 lei cum am vazut pe alte servere). Si nu ma refer numai la harta respectiva, ma refer cand se mai sugereaza alte chestii.
Si daca tot ai pomenit de lene, ia intreaba tu asta si pe aia care sugereaza ceva in acel topic, ei dc nu cauta acel link pt sugestia lor? Altii cum saracie pot sa caute, iar altii nu?
Cum am zis, esti prea indulgent la anumite chestii, iar chestiile alea sunt exact chestiile unde chiar nu ar trebui sa fi asa indulgent, ci putin mai sever. Inteleg, te orbeste chestia ca nu sunt multi playeri, iar asta te schimba, dar poate in viitor, cand vor fi playeri mai multi si va incepe haosul incet incet (ca ii inevitabil), atunci poate vei vedea despre ce vorbesc si o sa-ti dai seama ca si eu incerc sa ajut srv-ul in felul meu (si nu, nu in modul "ceausit" pe care il cred unii, gandire aiurea ce au ei, nu sunt comunist, eu unul le-as da foc comunistilor).

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 25-04-2014, 07:51:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam putini participanti dar nah, hai cu voturile, si sam ,nu ai voie sa te votezi.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
florin00

[TheB3stDj]

(since 19-02-2017 14:29)

Votes: 22

Post Posted: 25-04-2014, 08:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edutz wrote:
am bagat toate in afara de rockbox, e urata cu spume harta aia -
in plus toronto o aveam deja dar cine stia daca nu se joaca ? -

Nu se joaca pentru ca este un ruta de harti care se tot joaca,asd,cross,202,2day,bambar si inca cateva. Astea-s cele mai vazute harti pe srv,rar sunt jucate alte harti. Ar trebui sa scoti nominalizarile,sa dea srv si alte harti la vot nu doar ruta normala in fiecare zi...

Casuta vocala @DjLord

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

Post Posted: 25-04-2014, 11:11:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am sugerat sa se scoata macar zm_cross de la nominalizari, ca unii playeri au inceput sa se planga de atata cross. Totusi, nu ar strica si la inca 1-2 harti, sa nu mai fie aceeasi rutina zilnica.

0 0

Back to top
linke

[Wicked Sick]

(since 11-12-2019 10:52)

Votes: 935

Post Posted: 25-04-2014, 13:03:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se plang de cross pentru ca pica serverul, si evident, cand revenea, revenea pe cross. Acum nu stiu daca mai mica, oricum e des jucata.

Daca ai cumva presimtirea ca un membru al familiei tale are de gand sa mearga la vot sa voteze PSD, fa o fapta buna si ascunde-i buletinul.

0 0

Back to top
florin00

[TheB3stDj]

(since 19-02-2017 14:29)

Votes: 22

Post Posted: 25-04-2014, 13:45:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M0ZZ@R3LL@75 wrote:
Se plang de cross pentru ca pica serverul, si evident, cand revenea, revenea pe cross. Acum nu stiu daca mai pica oricum e des jucata.

Da mai "cade" srv.

Casuta vocala @DjLord

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by IngerDr00gat, 10 February 2015 15:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 460, 461, 462 ... 740, 741, 742  Next    

The time now is 23-08-2025, 10:32:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password