User
Pass
2FA

Cerere deblocare cont CoSSS

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message390
CoSSS
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-04-2014 23:11)

Votes: 1

Post Posted: 28-04-2014, 23:05:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: CoSSS
Ip: MA-TA O SUGE
Motiv: Eu am plecat intr-o tabara cu clasa, cand eram in camera si ma jucam pe telefon ma suna fratele meu sa imi spuna ca angry i-a facut reclamatie pentru aim pe serverul zm2. L-am intrebat pe ce nume si el a zis ca pe al meu, stiti ca se salveaza parola, eu nu stiam ca el intrase pe contul meu dapoi sa stiu ca a intrat si cu aim, nu este acea regula nr 17. din regulament atata timp cand eu nu stiam ca a intrat cineva pe contul meu, va rog frumossss sa imi deblocati contul si la prima abatere, daca injur sau ceva primesc permanent si mi-am luat bagajul si am plecat de pe server. Iertati-l pe fratele meu are 12 ani si este gelos pe mine ca zice el ca ma iubesc mai mult pe mine parintii nu pe el. Intelegi situatia, nu aveti si voi un frate?
Data/durata: cont blocat, permanent - - -

Last edited by CoSSS on 28-04-2014, 23:50:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kraysser-ul

[...KMC...]

(since 25-12-2019 17:07)

Votes: 108

Post Posted: 28-04-2014, 23:39:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Observ ca acum e la moda scuza cu fratele mai mic - in fine , contul mai mult ca sigur nu iti va fi deblocat deoarece "17. Nu au voie sa joace mai multe persoane pe acelasi cont. Ban permanent / cont blocat." + "Ratat" cu AIM , nu apela la sentimantalisme ca ai vip si ca ai bagat bani , etc , nu esti primu sau ultimul V.I.P cu cont blocat , daca ti-ar fi pasat asa mult ai fi avut si tu grija sa nu iti lasi parola de la cont cand ai fost plecat.

Apropo pe server de cate ori te vedeam erai cel mai "tare-n gura" , acum de odata te transformi in mielusel ? - In viata nu primesti mereu a-ll-a sansa. Deci cred ca am lamurit totul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CoSSS
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2014 23:11)

Votes: 1

Post Posted: 28-04-2014, 23:50:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edited

Staff message (Pato):

Pa!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 29 April 2014 04:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 19-08-2025, 04:33:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password