User
Pass
2FA

Membrii ai guildei care vor sa participe la Raid-urile Heroice!
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5001
contul95

[Mentally Stable]

Status: Offline
(online 6 days ago)

Votes: 10

Post Posted: 29-04-2014, 13:14:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume in-game: Aafke
De cat timp esti in guild?: 1-2 luni
Item level + link armory ( sa aveti gear-ul pve cand puneti link ): 394;http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Aafke
Cate ore sunteti disponibili a sta intr-un raid: 3-5 depinde de cat este nevoie
Achievment-urile pe care le aveti pe heroic ( un print screen ): Nam
!!!Atentie!!! daca aveti achievment-urile asta nu va explude din a posta cunostintele , abilitatile bossilor la care aveti achievment-ul!
Cunostinte pe care le aveti asupra tuturor bossilor din D.S pe Heroic ( orice detaliu cat de minor conteaza sa stim ca il stiti):
Morchok: Apare clona se sta la stomp dupa cristal
Yor'sahj:In plus fata de scriptul de pe normal este ca in loc de 3 globule apar 4
Hagara:Hagara pune un debuff iar cel cu debuff-ul trebuie sa intre in bula fara sa sari si se da dispel, iar in lightning apare 8 piloni care trebuie dus curentu in loc de 4 cum e pe N.
Warlord Zon'ozz: Acesta va sumona niste tentacule acestea trebuiesc sa fie omorate
Ultraxion: Nu am facut deloc din cate am inteles e la fel ca pe n decat ca la h trb sa stea 2-3 persoane la hour of twilight
Esti de acord sa ti se scada dkp daca gresesti de 3 ori consecutiv la acelasi boss? ( daca nu explica de ce ): Daca am gresit da
Poti sa iti amani toate planurile inainte de a intra in raid petru a evita AFK , - dkp aiurea?: da si in cazul in care nu pot ajunge anunt gm trimit mail cu 1-2 zile inainte de raid
Pentru DPS un test la dummy pana la 3 milioane ( no flask , no food , no potions , own buffs ) : Main spec e holy /off e shadow o sa pun print

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nashole5

[Mentally Stable]

(since 13-05-2014 14:57)

Votes: 1

Post Posted: 29-04-2014, 17:20:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume in-game: Corruptted
De cat timp esti in guild?: 2 luni jumatate
Item level + link armory ( sa aveti gear-ul pve cand puneti link ): 401
Cate ore sunteti disponibili a sta intr-un raid: sunt dispus sa stau destul de mult, cat este nevoie.
Achievment-urile pe care le aveti pe heroic ( un print screen ): http://tinypic.com/view.php?pic=fekpbt&s=8#.U1_DO_l5P3Q
Cunostinte pe care le aveti asupra tuturor bossilor din D.S pe Heroic ( orice detaliu cat de minor conteaza sa stim ca il stiti):

Morchok:
- raidul se imparte in 2 grupe alcatuite fiecare dintr-un tank un healer si 3 dps
- bossul va sumona o clona care va face acelasi lucru care il face si Morchok
- random va pune un buff pe 3 playery ( 10 ) 7 playery ( 25 ). dupa Stomp fiecare player merge la cristalul rosu pentru a scoate debuful
- dupa acestea playerii vor fi teleportati sub boss. Acesta va pune o balta mare neagra in jurul sau si niste piloni. Playerii trebuie sa mearga dupa acei piloni pentru a nu lua damage

Warlord Zon'ozz :

-aici tankul trebuie sa tina bossul cu spatele la raid deoarece daca este tinut cu fata va aplica un spell care da dmg aoe in raid
-bossul summoneaza un void care este transmis de la melee la range
-bossul va pune un buff pe playeri si healerii vor trebui sa ii dea dispel
- in phase 2 bossul sumoneaza niste mobi care trebuie luati cat mai rapid de catre tank si batuti de asemenea.

Yor'sahj the Unsleeping :

-acesta creeaza 4 oaze

Hagara the Stormbinder : 3 faze !
- 1 faza: playerii stau pe margine, apar cristale care trimit speluri catre un player ( trebuiesc intrerupte ) ; 2 playeri raman blocati in cuburi care trebuiesc sparte rapid
- 2 faza : apar 4 piloni care trebuie sa ii spargem si 4 " ziduri " de gheata care dau un dmg foarte mare daca stai in ele. cine are debuff pe el merge in bula pentru a primi dispell.
-3 faza : curentul trebuie dus catre toti pilonii. a nu fi dus spre centru.

Ultraxion : se apasa pe buton. cel care are dubuff la 2 secunde ramase apasa pe buton. Unul din playeri va ramane cel care nu apasa pe buton

Esti de acord sa ti se scada dkp daca gresesti de 3 ori consecutiv la acelasi boss? Da.
Poti sa iti amani toate planurile inainte de a intra in raid petru a evita AFK , - dkp aiurea?: Da sigur.
Pentru DPS un test la dummy pana la 3 milioane ( no flask , no food , no potions , own buffs ) : Sunt holy main,dar da accept si test pentru off.

0 0

Back to top
IUSTI27

[Mentally Stable]

(since 30-05-2014 10:33)

Votes: 5

Post Posted: 29-04-2014, 17:59:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume in-game: aeron,iubareatza,abot,geopristi,halfussy, spil si alte chare echipate

De cat timp esti in guild?: vreo 4 luni
Item level + link armory ( sa aveti gear-ul pve cand puneti link ): 394 http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Iubareatza

Cate ore sunteti disponibili a sta intr-un raid: 2-3 depinde de cum sunt la munca

Achievment-urile pe care le aveti pe heroic ( un print screen ): http://www.gratisimage.dk/image-F11E_535FC80B.jpg ,http://www.gratisimage.dk/image-0647_535FC80B.jpg , http://www.gratisimage.dk/image-E69D_535FC80B.jpg . am dat acivurile la paladin dar acum nu mai am item level pe pala pt hc ca mi sa spart contul si nu mai am ilvl pe el pt raiduri de hc si pana atunci o sa vin cu ce char aveti nevoie adica dk unholy 395, warul 394, warlock 397 si mai am ofchare de ilvl pt un hc consider eu.
!!!Atentie!!! daca aveti achievment-urile asta nu va explude din a posta cunostintele , abilitatile bossilor la care aveti achievment-ul!

Presupun ca cel mai relativ ar fi sa spun diferentele la bossi dintre n si h:

Morchock: Bossul isi face o clona.
Warlord Zon'ozz: Spawnceaza adds care trebuie omorati.
Yor'Sahj the Unsleeping: Spawneaza 4 oaze in loc de 3.
Hagara the Stormbinder: Defuff in frost(Frostflake), Lightning e diferit.
Ultraxion: Fading Light pe 2 random playeri.La Hour of Twilight raman 2 playeri.
Warmaster Blackhorn: Nu cunosc scriptul.

Ce faceti la fiecare dintre abilitatile bossilor? ( postati abilitatile fiecarui boss care le credeti importante si explicati aici cum / ce faceti ca sa evitati sa fiti omorati sau sa dati wipe la raid):

Morchok: Stai la stomp si te duci la bila.
Warlord Zon'ozz: Mele dps sa se dea la o parte.
Yor'Sahj the Unsleeping: Daca nu ti s-a spus sa stai pe boss te duci pe oaza care iti este indicata.
Hagara the Stormbinder: Rdps trebuie sa ia icelances pe ei.
Ultraxion: Daca esti in grupa care trebuie sa stea la Hour Of Twilight sa nu dai click aiurea, sau sa uiti sa dai click cand ai debuff.
Warmaster Blackhorn: Nu cunosc scriptul.

Esti de acord sa ti se scada dkp daca gresesti de 3 ori consecutiv la acelasi boss? ( daca nu explica de ce ):
Da, in conditiile in care mi se explica unde am gresit.

Poti sa iti amani toate planurile inainte de a intra in raid petru a evita AFK , - dkp aiurea?:
Tinand cont ca de obicei sa anunta data si ora la care se fac grupele de H nu ar trebui sa existe aceasta problema.

Pentru DPS un test la dummy pana la 3 milioane ( no flask , no food , no potions , own buffs ) :http://www.gratisimage.dk/image-2938_535FCAF3.jpg am pus recountul de pe shamy pt ca pe pala nu am gear de hc pana imi fac iar gear si de pe war nu am pus recountul ca am probleme cu ragele pe dumy.

Posturi unite automat, 29-04-2014, 18:59:01

http://www.gratisimage.dk/graphic/images/2014/April/29/2938_535FCAF3.jpg am repus recountul ca nu am copiat cred cum trebuie linkul

0 0

Back to top
Aditzu15

[Mentally Stable]

(since 17-05-2016 10:04)

Post Posted: 29-04-2014, 18:28:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cutezatorul -Rezerva
Aafkte -Test
Corrupted -Test
Aeron -Rezerva

Last edited by Aditzu15 on 29-04-2014, 22:14:46; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
IUSTI27

[Mentally Stable]

(since 30-05-2014 10:33)

Votes: 5

Post Posted: 29-04-2014, 19:51:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume in-game:iubareatza,aeron,abot,geopristi,halfussy si mai am altele
De cat timp esti in guild?:vreo 4-5 luni
Item level + link armory ( sa aveti gear-ul pve cand puneti link ):http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Iubareatza
Cate ore sunteti disponibili a sta intr-un raid:2-3 ore
Achievment-urile pe care le aveti pe heroic ( un print screen ):
!!!Atentie!!! daca aveti achievment-urile asta nu va exclude din a posta cunostintele , abilitatile bossilor la care aveti achievment-ul!
Cunostinte pe care le aveti asupra tuturor bossilor din D.S pe Heroic ( orice detaliu cat de minor conteaza sa stim ca il stiti):~Morchok: apare clona lui morchok, la stomp toata lumea sta stackata, casteaza cristalul, stam la stomp, si imediat dupa castarea stompului ne ducem in cristal.
~Yor'sahj the Unsleeping: aici apar 4 globule dintre care 1 trebuie omorata dar in principiu VERDE si GALBEN au prioritate.
~Hagara the Stormbinder: Casteaza ice-lance-uri, ele trebuiesc oprite de catre RDPS(range dps) ; in FROST: trebuie omorati pilonii, Hagara pune un debuff iar cel cu debuff-ul trebuie sa intre in bula ( nu sari, nu-ti schimbi forma, doar intri in bula si primesti dispell) ; in Lightning: apare un mob care trebuie omorat, si dus curentul de catre 2 playeri pe fiecare parte astfel incat sa se termine cat mai repede faza.
~Warlord Zon'ozz: aici boss-ul va summona un void, iar mdps si rdps vor fi nevoiti sa "joace" ping-pong cu voidul. Tankul trebuie sa tina bossul cu spatele la raid deoarece acesta va casta Psyhic Drain care da DMG asupra raidului. Apoi bossul va casta un debuff numit Desturbing Shadows, iar healeri sunt nevoiti sa dea dispell, dupa la 7 bounce-uri voidul este lasat sa intre in boss. Boss-ul va summona 1 claw, 2 flails, 5 eyes, toate acestea trebuiesc batute.
~Ultraxion: vor fi facute 2 grupe care vor sta la Hour of Twilight, iar restul raidului apasa pe buton. Ultraxion va casta acelasi debuff ca pe normal, Fanding Light, iar posesorul acestui debuff apasa pe buton ori la 3 secunde ori la 2 secunde, apoi apar 3 cristale de culori diferite (Rosu, Verde si Albastru) care vor ajuta Healeri.
Ce faceti la fiecare dintre abilitatile bossilor? ( postati abilitatile fiecarui boss care le credeti importante si explicati aici cum / ce faceti ca sa evitati sa fiti omorati sau sa dati wipe la raid):
Esti de acord sa ti se scada dkp daca gresesti de 3 ori consecutiv la acelasi boss? ( daca nu explica de ce )-a, in privinta faptului daca sunt vinovat.
Poti sa iti amani toate planurile inainte de a intra in raid petru a evita AFK , - dkp aiurea?:da
Pentru DPS un test la dummy pana la 3 milioane ( no flask , no food , no potions , own buffs ) : http://postimg.org/image/cjrs3xtp5/6deb5290/

Posturi unite automat, 29-04-2014, 20:51:50

scuze ca am mai pus o data postul din greseala

0 0

Back to top
Aditzu15

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-04-2014, 21:31:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Playerii au fost "alesi" , restul au primit gkick pentru ca nu au facut post! ( peste 150 players )

Acceptati - 8 playeri ( Prioritate la hc )
Test - 4 playeri ( Trebuie testati pe hc )
Rezerve - 2 playeri ( Ultimii ce au prioritate la raid )

0 0

Back to top
terrdy

[Mentally Stable]

(since 27-07-2016 12:22)

Votes: 3

Post Posted: 30-04-2014, 06:37:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa,si?... eram cumva obligati sa facem post?
Daca ,poate,nu vrem sa venim la hc(supozitie)?
A fost motiv sa ne dati afara din guilda,deoarece suparam pe acolo cu anumite adevaruri spuse!
Ar mai fi multe de spus,dar din bun simt renunt!
Va urez in continuare toate cele bune si mult spor!

P.S.
Parca peste 2 zile era sedinta cu toti si va era frica sa nu se auda anumite lucruri pe acolo....si kick pina atunci...ciocu mic!.. -

0 0

Back to top
Aditzu15

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-04-2014, 09:27:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

terrdy wrote:
Asa,si?... eram cumva obligati sa facem post?
Daca ,poate,nu vrem sa venim la hc(supozitie)?
A fost motiv sa ne dati afara din guilda,deoarece suparam pe acolo cu anumite adevaruri spuse!
Ar mai fi multe de spus,dar din bun simt renunt!
Va urez in continuare toate cele bune si mult spor!

P.S.
Parca peste 2 zile era sedinta cu toti si va era frica sa nu se auda anumite lucruri pe acolo....si kick pina atunci...ciocu mic!.. -

Daca Ofiterii , Guild Masteru decide sa faceti post , faceti post! Daca tu nu vrei asta e alta treaba.Termenul a fost stabilit , a fost pus cu o zi inainte la Guild MOTD , iti urez si eu mult noroc , si cand vrei sa discutam anumite lucruri /w me in-game.

0 0

Back to top
Schizophreny

[The Prime Evil ]

(since 18-12-2015 11:08)

Votes: 8

Post Posted: 01-05-2014, 20:59:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda, eu nu am fost activ în ultimele 5-6 zile și nu am vãzut ( probleme ), se pare cã am primit gkick, super, dupã 6 luni de stat în guildã, cred cã nu mai are rost sã fac post acum.. Baftã cu raid-urile !
P.S. : Sunt Draeneiu. -

She's just another lost soul about to be mine again.
0 0

Back to top
juve2000
[Banned user]

Banned

(since 24-07-2014 21:52)

Votes: 9

Post Posted: 03-05-2014, 19:24:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume in-game: pepssim
De cat timp esti in guild?: 2 zile
Item level + link armory ( sa aveti gear-ul pve cand puneti link ): http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Pepssim(eh nam prins pve gear dar i will show in the game)
Cate ore sunteti disponibili a sta intr-un raid: cat e nevoie poate si mai mult
Achievment-urile pe care le aveti pe heroic ( un print screen ): https://imageshack.com/i/n69rrmj
!!!Atentie!!! daca aveti achievment-urile asta nu va exclude din a posta cunostintele , abilitatile bossilor la care aveti achievment-ul!
Cunostinte pe care le aveti asupra tuturor bossilor din D.S pe Heroic ( orice detaliu cat de minor conteaza sa stim ca il stiti): Morck- in principiu stai la stomp si mergi la cristal daca ai fly .
yor- omori o oaza stack stack in mijloc spargi mana void dai aoe dps daca vin ads si incerci sa supravietuiesti
hagara -are 2 fazae lighning si frost in light trebuie condus curentul pe 10n/10hc mergi roata iar pe 25n/25hc faci cruce
zoon-depinde de dificultate pe 10 n doar stack in mijloc si survive. pe 10hc trebuie sokeri si dps puternic pentru a ucide fly si ochiurile + claw se tankeaza de obicei la claw bossul pentru a nu se lua atata dmg
ultraxion-are 2 utilitati si se joaca pe 2x realm / paralel cand casteaza hower of twilight apasati butonul in secunda 2 o sa mai puna un dot pe tine si in caz ca nu dia buton in secunda 2 explodeaza si mori instant/
warrmaster-e bazat pe 2 faze
<prima faza consta in a proteja barca de dmgu la drake si o balta mare(onsloth) la care daca nui faci sock da 800k dmg la barca mai trebuie sa omori un ads numit twilight sapper. etc. >
<faza 2 si cea mai importanta cade bossul pe barca si mare apare un dragon in afara barci numit goriona (bossul are in principiu 2 abilitati shock wave si roar pe hc shock wave te omoara aproape instant , goriona daca nu este ucisa de range dps cat mai rapid umple barca de pete care dau overtime dmg si e wp(wipe.)
Ce faceti la fiecare dintre abilitatile bossilor? ( postati abilitatile fiecarui boss care le credeti importante si explicati aici cum / ce faceti ca sa evitati sa fiti omorati sau sa dati wipe la raid): am explicat in general mai sus
Esti de acord sa ti se scada dkp daca gresesti de 3 ori consecutiv la acelasi boss? ( daca nu explica de ce ): da
Poti sa iti amani toate planurile inainte de a intra in raid petru a evita AFK , - dkp aiurea?: desigur sau daca am ceva in plan si nu pot veni la raid cedez locul
Pentru DPS un test la dummy pana la 3 milioane ( no flask , no food , no potions , own buffs ) : 30-31 am ceva cu dummy . dar in raid dau si 40 ++ inca pana in 60k la aoe. si depinde si de procs

0 0

Back to top
Aditzu15

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-05-2014, 21:37:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pepssim - Acceptat

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 11-11-2024, 14:57:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x