User
Pass
2FA

Discutii Libere
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 196, 197, 198  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message225978
agressive_playa

[funktastic]

Status: Offline
(since 17-04-2016 11:48)

Votes: 79

Post Posted: 29-04-2014, 14:45:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baro wrote:
Beowulf wrote:
De data asta primesti Contra de la mine. Nu cred ca iti trebuie alt grad si alte comenzi, nu vad motivul real. In plus mai sunt ceva probleme cu tine. Cum eu ma pot descurca cu Administrator o poti face si tu cu accesul care il ai acum.

Pai si data trecuta de ce ai spus PRO? Data trecuta era motiv real acum nu mai este? Ce problema este cu el ?
Te cam contrazici singur, oricum tu ai un cui cu el si pana nu il vezi plecat de pe server nu te lasi.
Pana la un moment dat am crezut ca ai coloana vertebrala dar mi-am dat seama ca nu este asa.

Scuze de off topic.

Eu imi sustin punctul de vedere de acum 2 saptamani, consider ca este cel mai activ admin de pe server si merita cu prisosinta gradul pe care si-l doreste.
Poate asta este si unul din motivele pentru care este atat de activ.

nu se contrazice singur, pe parcursul a 2 saptamani sau intamplat multe....acuma daca e cel mai activ dintre admini eu zic sal faca owner

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Baro

[Mentally Stable]

(since 24-03-2015 13:52)

Votes: 4

Post Posted: 29-04-2014, 15:31:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oricum la tine este simplu. Tu spui CONTRA la orice se intamplat pe forumul asta fara sa ai o justificare logica.
De ce este prea repede pentru gradul pe care il vrea el?
Scrie clar in regulament, trebuie sa indeplinesti niste criterii dupa care scrie PE MERIT.
Deci nu scrie NICAIERI ca se da dupa un anumit timp.
Practic scuza ta pentru CONTRA este NULA, motivatia ta trebuia sa fie baza pe MERITA sau NU MERITA.
Din punctul meu de vedere votul tau este NUL.
Ar trebuii sa scrii acolo, din punctul meu de vedere CONTRA pentru ca : ..... si sa argumentezi meritele sau nemeritele lui, nu ca este prea repede.

Iar eu cred ca tu nu vezi ce scrie BEO. A zis ca nu este un motiv real pentru care sa faca solicitare pentru UP.
Dar daca el data trecuta a spus PRO si nu a zis nimic de motiv ... care este logica ? Zi-mi si mie aggresive.
Pun pariu ca raspunsul tau la tot ce am zis eu o sa fie CONTRA.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
agressive_playa

[funktastic]

(since 17-04-2016 11:48)

Votes: 79

Post Posted: 29-04-2014, 16:04:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu nu stau sa ma cert cu tine ...si nu esti tu in masura sa ne iei voturile si argumentele la rost.

Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea

0 0

Back to top
yonutzu

[always be the best:)]

(since 29-01-2016 16:16)

Votes: 12

Post Posted: 29-04-2014, 16:09:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e cazul sa va certati acum , fiecare isi expirma opinia si ownerul decide care voturi se pun la socoteala si care nu ....adevarul oricum asta e , chestia cu prea repede / te grabesti , e degeaba , asta nu e motiv , adminul si gradele se dau pe merit si pe conditii indeplinite , nu pe vechime , nu cred ca e nimeni in masura sa decida in locul ownerului doar ca asa vrea , pana la urma se enerveaza aeros si , asa cum ne-a avertizat , o sa avem toti acelasi grad si unii chiar remove pentru ca nu au activitate - Daca asa considerati ca e mai bine , asta e , suportam toti consecintele . Dar eu zic intai sa va uitati la voi si apoi sa spuneti ca nu merita pro .
0 0

Back to top
Baro

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-04-2014, 16:57:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

agressive_playa wrote:
eu nu stau sa ma cert cu tine ...si nu esti tu in masura sa ne iei voturile si argumentele la rost.

Eu nu ma cert cu nimeni si nu am luat nici un vot la rost, chiar nu imi dau seama cum citesti tu.

0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

(since 27-03-2020 11:23)

Votes: 125

Post Posted: 29-04-2014, 18:18:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baro tu macar stii ce s-a intamplat de am dat contra? Acum ce faci? Ma ataci pe forum? In cazul asta trebuie sa mergem la aEros sa rezolvam acolo. Este strict problema mea cui ii dau contra sau pro si de ce. Ai aparut tu un neica-nimeni sa vorbesti. Ti-am dat pro la cerere dar vad ca am gresit, o sa-mi indrept greseala.
Si in plus, nu a prezentat un motiv intemeiat pentru cererea de up. Ce a specificat el nu-mi pare un motiv ci mai degraba o dorinta sau un moft. Nu inteleg de ce trebuie sa stii tu motivele si sa te ataci tu pentru asta. S-a intamplat ceva intre timp care mi-a schimbat parerea. Care e problema ta?

yonutz. Eu am uit la mine si vad clar ce am eu si au altii sau nu au altii. Fiecare mai avem scapari, .....Eu am Administrator si nu simt nevoia sa fac cerere de UP. Si nu are nimeni orele care le am eu iar banlist mai mare are decat sziszi cred.

0 0

Back to top
Baro

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-04-2014, 19:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Beowulf wrote:
Ai aparut tu un neica-nimeni sa vorbesti. .

Sa imi spui te rog si mie cine trebuie sa fiu sa pot sa imi dau cu parerea.
Trebuie sa am 10 000 de fraguri ? Trebuie sa fi dat "mucii" la vreo 4-5 playeri pe server, trebuie sa am 48 de ore de jucat cs in continuu ?
Te rog sa imi spui clar ce conditii trebuie sa indeplinesc sa pot sa vorbesc.
Spre deosebire de altii nu atac miseleste pe nimeni. Pur si simplu imi spun parerea. Daca parerea mea doare si tu nu poti sa o suporti este problema ta.
Si tu iti expui parerile tale poate intr-o maniera mai putin placuta decat mine si trebuie sa te suporte atata lume. Probabil ca sunt multi care imi impartasesc parerea, dar le este frica ca raman fara admin/slot/grad sau altceva.
Oricum vad ca ai ajutat foarte mult serverul in ultima vreme sa fie lume pe el. Ai incurajat toti adminii si toti playerii.
Sunt tare curios care ar fi in opinia ta un motiv serios sa faci cerere de up pe un server de CS.
Oricum ... imi cer scuze celor care trebuie sa citesasca dejectiile noastre. Sunt curios cum o sa indrepti gresala.
Beowulf wrote:
Ti-am dat pro la cerere dar vad ca am gresit, o sa-mi indrept greseala. .

Aveti grija dragi colegi pe viitor sa nu aveti opinii contradictorii. O sa aiba grija Beo de voi.

0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

Post Posted: 29-04-2014, 20:21:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu a spus nimeni sa nu iti spui parerile. Insa le spui pe mess nu pe forum, nu ai dreptul sa ceri tu explicatii si cu atat mai putin sa tragi la raspundere un alt coleg.
Nu am spus ca daca cineva spune o parere ramane fara admin, insa tu ma ataci pe forum si am spus ca am sa-mi indrept greseala care am facut-o ca ti-am dat Pro (adica la urmatoarea ai Contra - insa e greu sa gandesti).
Eu nu imi expun parerile despre nimeni pe forum, nu stiu de cand si de ce te-ai trezit tu sa ma ataci si sa comentezi inutil. Sper ca aEros sa i-a masuri in privinta asta pentru ca nu te-a bagat nimeni in seama si nu e normal ce faci. Nu am atacat pe nimeni miseleste niciodata.
Nu am ajutat serverul pentru ca nu mai am nici un fel de acces si am spus clar ca nu mai ajut cu nimic in afara sa banez codatii si atat (candva cand am ajutat s-a considerat ca faceam exact invers, desi acum se vede clar cum statea treaba).
Chiar nu-mi vine sa cred ca tu care esti atat de slab vorbesti prostii si incalci regulamentul, faci serverul de ras prin ceea ce ai facut acum. Daca ai ceva de reprosat mergi pe mess si reprosezi ce si cat vrei.

0 0

Back to top
kalwin

[Freakazoid]

(since 17-11-2024 05:49)

Votes: 18

Post Posted: 29-04-2014, 21:15:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata cearta ca nu are rost ... mai bine sa isi vada fiecare de votul lui ca nu avem nevoie de avocati ...ati facut iar panarama
0 0

Back to top
yonutzu

[always be the best:)]

(since 29-01-2016 16:16)

Votes: 12

Post Posted: 29-04-2014, 22:08:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

beo , cand am venit pe server erai owneru , unul foarte bun chiar , nu ti-am zis nimic tie in special , am zis in general asa .. fiecare cu ale lui , tu te descurci asa , eu la fel , altcineva la fel si tot asa , dar cand un lucru indeplineste toate conditiile nu vad de ce exista rautatea intre colegi sa dea contra fara un motiv plauzibil , sunt unele motive mai banale decat cel mentionat in cerere , oricum , ca staff nu ar trb sa existe certurile si discutiile astea , kalwin a fost prea bun cu noi si daia s-a ajuns aici...in loc sa fim uniti fiecare incearca sa isi vada interesul ...pacat...
0 0

Back to top
B.Ruffneck

[W.G.A.C.B.A.]

(since 11-09-2016 16:31)

Votes: 807

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  inactiv 
Post Posted: 29-04-2014, 22:35:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu va mai certati,nu are rost. Mai bine am vorbi toti sa facem ceva ca in ultimul timp este foarte gol serverul. Doi sau trei playeri la ora 14:00...acum o luna la ora aia nu aveam loc sa intru pe server. In ultima luna am avut sub 25 de jucatori,cam 8-12/mapa iar cand se strangeam 10vs10 si mutam pe harta mare ramaneau 2vs2

istoric GT

Eu unu m-am saturat de hartile fy , treziti-va unii. Aveti admin,ajutati vere serverul sa fie "mai populat" . Eu am inceput sa fac "reclame" pe colo pe colo dar degeaba...

Cumpar Gift CS:GO 1,5k rep

Last edited by B.Ruffneck on 29-04-2014, 22:46:12; edited 2 times in total
0 0

Back to top
szisziog

[Maniac]

(since 01-07-2018 15:14)

Votes: 11

Post Posted: 29-04-2014, 22:52:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Great Job Real Deal! nu sunt fan dar a dat cu Bayernu de pamant! HAhaha

Posturi unite automat, 29-04-2014, 23:52:48

B.Ruffneck wrote:
Nu va mai certati,nu are rost. Mai bine am vorbi toti sa facem ceva ca in ultimul timp este foarte gol serverul. Doi sau trei playeri la ora 14:00...acum o luna la ora aia nu aveam loc sa intru pe server. In ultima luna am avut sub 25 de jucatori,cam 8-12/mapa iar cand se strangeam 10vs10 si mutam pe harta mare ramaneau 2vs2

istoric GT

Eu unu m-am saturat de hartile fy , treziti-va unii. Aveti admin,ajutati vere serverul sa fie "mai populat" . Eu am inceput sa fac "reclame" pe colo pe colo dar degeaba...

+1
are dreptate Ruffneck! ok am inteles toata lumea are treaba job/pretena etc !
dar totusi ar fii frumos sa fie mai populat si serveru nostru ! acu 1-2 luni nu puteam intra cu adminu ca era 32/32
acu cand dau la sv info 5-6 playeri 10 max din care 2-3-4 is admini!
ar trebuii sa facem si noi cv sa-si revina serveru! fac reclama pe mes una alta si tot nui nimeni!
kalwin cand poti dai si tu la server ca ui ce zice !
Serverul a fost sters din lista de catre owner sau din cauza downtimeului.
Daca nu va fi reactivat in scurt timp risca sa fie sters de tot
reactiveazal si tu ! mersi

I'm Not Crazy, My Mother Had Me Tested

0 0

Back to top
B.Ruffneck

[W.G.A.C.B.A.]

(since 11-09-2016 16:31)

Votes: 807

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  inactiv 
Post Posted: 30-04-2014, 17:44:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda,se vede cat de mult efort depuneti pentru server. Nu o sa ma mai obosesc sa va fac sa "munciti" si voi pentru server. Vad ca,pe multi dintre voi, va doare fix acolo.

Imi vad de treaba mea si nu ma mai implic daca nu vad si din partea voastra putin efort. Nu cred ca va place cum e serverul acum...

Cumpar Gift CS:GO 1,5k rep

0 0

Back to top
Baro

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-04-2014, 21:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Concret ce se poate face ? Nu pa pricep la promovat servere de cs.
Clar ca atmosfera este una anostra pe server. Acesta este off destul de mult timp.
Cei care se pricep mai bine sa vina cu solutii.

0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

Post Posted: 30-04-2014, 22:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am rezolvat eu cu net problema. I-am explicat ce anume nu mergea. Bafta. Baro acum primesc un "Multumim" sau tot critici? acum sa votati si voi serverul o data pe zi.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 196, 197, 198  Next    

The time now is 16-08-2025, 06:03:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password