User
Pass
2FA

Mute Soekkop

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message967
Barnes

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-02-2018 10:43)

Votes: 5

Post Posted: 05-05-2014, 13:59:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele suspectului: Soekkop
Data/ora: 5.05.2014/09:42
Detalii: suferea pustiu ca i-am zis lu unu sa taca si se baga el in seama dar na...pusti de 12 ani care injura ca un spart.. l-am intrebat de unde e si la screen shot veti vedea de unde e.
Screenshot: http://oi62.tinypic.com/2vt347c.jpg
Realm: Genesis

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 05-05-2014, 14:03:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Barnes wrote:
Detalii: suferea pustiu ca i-am zis lu unu sa taca si se baga el in seama dar na...pusti de 12 ani care injura ca un spart.. l-am intrebat de unde e si la screen shot veti vedea de unde e.
Ai mare tupeu,sincer,am fost pe global cand ati facut show tu si el si tu ai injurat si te-ai dat in spectacol.

Am doar o poza facuta cu tine la restu nu am avut timp sa fac,cand ai zis si tu"ma pis pe voi" si "cocalari" la restu cand ai injurat nu am facut(pacat) so?
O pun si eu?

http://i59.tinypic.com/b6onqv.jpg 9:35 (ora in poza mea)

9:42 al tau,dupa ce zici "ma pis pe voi" "cocalari" si faptul ca ai 17 ani(tu ai zis) te crezi mai inteligent fata de toti.

Nu intervin in nici o decizie,Gm-ul decide,doar am adus si eu o poza ca sa arat cum Provoci lumea,te-ai certat o jumatate de ora buna pe global
meh:D

0 0

Back to top
Barnes

[Mentally Stable]

(since 12-02-2018 10:43)

Votes: 5

Post Posted: 05-05-2014, 17:02:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Barnes wrote:
Ai mare tupeu,sincer,am fost pe global cand ati facut show tu si el si tu ai injurat si te-ai dat in spectacol.

Am doar o poza facuta cu tine la restu nu am avut timp sa fac,cand ai zis si tu"ma pis pe voi" si "cocalari" la restu cand ai injurat nu am facut(pacat) so?
O pun si eu?

http://i59.tinypic.com/b6onqv.jpg 9:35 (ora in poza mea)

9:42 al tau,dupa ce zici "ma pis pe voi" "cocalari" si faptul ca ai 17 ani(tu ai zis) te crezi mai inteligent fata de toti.

Nu intervin in nici o decizie,Gm-ul decide,doar am adus si eu o poza ca sa arat cum Provoci lumea,te-ai certat o jumatate de ora buna pe global
meh:D

si rolul tau in topicul asta este?...lasa gmul sa decida nu te mai baga aiurea unde nu ai dreptul

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 05-05-2014, 17:25:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rolul meu? Acel "ma pis pe voi" a fost zis si catre mine,te-am rugat frumos sa termini,ca nu are rost ,ca nu vrei sa ne suparam(ma refeream la faptul sa vin sa postez pozele,cum injuri pe global) si tu ai venit cu "cocalari" si cu "ma pis pe voi" si tot tu esti acela cu nasul pe sus.
Puteam sa iti fac reclamatie si eu,dar am zis ca nu meriti oboseala,in schimb m-a deranjat faptul ca tu ai inceput,eu cu "soekkop"am glumit doar noi 2 ,pana nu te-ai bagat tu cu cocalari si ca suntem pustani de 12 ani,pacat ,imi pare rau sa te dezamagesc,am 20 de ani.(02.04.1994)

//later edit,am precizat mai sus,nu e decizia mea,dar sunt si eu"implicat" sa zic asa,pentru ca si pe mine m-ai jgnit,tot legat de discutia aceea si nu am venit sa imi pun capul cu tine.
Iar daca Soe,"canta" pe global "am valoare" si chestii de genu,nu trebuie sa il jignesti,atat am avut de zis.

/////Un scurt rezumat:Am venit sa postez aici,nu pentru a a ma baga in seama sau a "modifica" sentinta lui Soe,nu am venit pentru ca cel care a reclamat,in aceeasi discutie(astazi la ora 9 dimineata) a jignit pe toata lumea iar apoi a venit sa se planga.

0 0

Back to top
Vrdd
[Banned user]

Banned

(since 23-08-2014 13:46)

Votes: 3

Post Posted: 06-05-2014, 18:34:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Muted + Prometerium .

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Vrdd, 06 May 2014 16:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 12:54:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x