User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie AndreeaLove si L.a.D | Catalin

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war6.freakz.ro -> Unban request / Complaints
Author Message960
hYk0dE`

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-05-2014 10:42)

Votes: 2

Post Posted: 06-05-2014, 20:09:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul :hYk0dE`
Data + ora: marti,6 mai 2014 / ora nu are importanta
Harta: fy_snow + cs_assault_hotel
Admini online: fy_snow->L.a.D Catalin
cs_assault_hotel AndreeaLove
Adminul: fy_snow->L.a.D Catalin
cs_assault_hotel AndreeaLove
Motivul:* In primul rand nu isi fac indatorirea de admini,de cel putin 3 ori am anuntat si .... nimic:)Pe fy_snow L.a.D Catalin isi vedea de fraguri si de rank cand eu anuntam ..cod..cod..Dupa ce a zis ca nu are,intr-un sfarsit s-a hotarat sa steam 30 de secunde(nici o sec mai mult ) pe el..."nare" raspunsul lui...bun 3 minute mai tz m-am pus si eu spec...se vedea clar cum trage cu awp din baza t in baza ct prin toti peretii...
*Pe cs_assault_hotel am anuntat iar un codat...de 3 ori... nu s-a sfiit nimeni sa se uite...andreealove mi-a dat gag pt ca am zis "dal in rasa lui.."( ...) Alta la mana, am zis treaca mearga nu e singurul server pe care adminii sufera' ,dar eram spec si nu aveam cu sa intru la joc (/respawn? /spawn? /ct? /t? ) nimic nu mergea:)...iar catalin mi-a zis sa dau retry sa intru la joc...bun,am dat si m-am ales cu ban..."retry dupa gag:("
Dovada: http://postimg.org/image/mwkglkiyx/
Ip-ul:-

*CE VREAU SA SUBLINIEZ AICI:1)dc adminii nu isi fac treaba???Nu e treaba mea sa prind codatii,nici sa ii aduc pe forum...nu e logic ca adminii on sa se ocupe de ei?
2)daca credeti ca ma exagerat cu ceva ,se pot verifica logurile,ma rog..
3)nu am pic de respect,ca respectul se castiga,iar copii dastia ca voi nu fac decat sa imi strice ziua...
4)desi probabil o sa o bagati paia cu "n-ai destula vechime sa reclami pe cnv" tin sa va anunt ca sunt pe serverele freakz inca din 2011 (cu un alt nikname ),deci -

Nu e treaba mea sa ma ocup de codati,nu e treaba mea sa educ adminii, si nu imi pasa de parerea voastra...VREAU DOAR SA JOC SI ATAT!...Daca tot va considerati admini faceti-va treaba!
*Nu o sa postez demourile decat la nevoie,pt ca ,asa cum am zis: nu eu trebuie sa ma ocup de codati!"

Asta sa fie in atentia ownerilor,daca vor sa pastreze un server frumos...
oricum cred ca stiu deja raspunsul!....asa ca nu va bateti prea mult capul,eu voi ramane pe server..cu hud_draw pe 0!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 06-05-2014, 20:34:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci :S
1. nu eram pe server cand ti-a dat ban andreea!
2. ti-am zis de cateva ori ca m-am uitat pe codatul anuntat si cu nu am vazut numic.
era vorba de "1" (fara ghilimele-asa avea nickul) s-a uitat si smil3 si eu pe el si nu am vazut nimic. intr-adevar tragea prin pereti dar fara nicio legatura cu vrun adversar.. si era surprins mereu de adversari.. in fine.
3.cat despre chestia cu "*Nu o sa postez demourile decat la nevoie,pt ca ,asa cum am zis: nu eu trebuie sa ma ocup de codati!" " nu rezolvi nimic daca anunti aici ca nu m-am uitat pe un codat si ca ala avea. trebuie sa postezi demourile. poate avea ceva la buton si ai surprins faze. probabil dezactiva codul cand vedea ca ma pun spec stiind ca sunt admin.
4. data viitoare inainte sa faci o reclamatie, posteaza demourile la "Pareri demo" vedem ce iese. eu zic ca este mai elegant decat un tam-tam pe forum degeaba!
5.banul a fost 30 de minute si a fost dat corect de andreea..ai dat retry!..puteai sa spui inainte de retry ca vei da retry pt reset la scor. altfel esti pedepsit cu ban! asa este rugulamentul!
6. daca esti tu asa tare. te invit sa incepi sa adminezi aici si sa faci tu treaba aia cu uitatul pe codati si restul.

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ArchyS

[Creep]

(since 15-10-2019 15:13)

Votes: 15

MldArchy 
Post Posted: 06-05-2014, 20:56:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cataline, daca el zice ca tu l-ai indrumat sa scrie retry in consola, nu era normal ca asa va face?
hYk0dE`, daca ai demo care arata in mod clar ca respectivul avea cod, te rog sa il postezi.

Ex ossibus ultor.

0 0

Back to top
AndreeaLove

[Deea^_^for3v3r]

(since 24-10-2017 20:24)

Votes: 145

Post Posted: 06-05-2014, 21:16:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu eram pe server cand ai anuntat tu pe nu stiu cine de 3 ori...am intrat dupa si stiu ca mi-ai zis ca ai anuntat de 3 ori/cel putin 3 ori, dar nu stiu pe cine si cum.Daca ai mai anuntat si dupa si nu am vazut, atunci e vina mea, dar nu cred.Oricum, rog un owner sa verifice ce s-a intamplat.
Cum a zis si ArchyS, daca ai demo posteaza-l.

Am intrat o data pe server si nu mai era niciun admin on, nu mai stiu exact mapa dar cred ca pe assault, deci nu stiu cum ti-a zis tie Catalin sa dai retry.Nu-mi amintesc sa-l fi vazut pe Catalin pe server pana acum 15-30 min.Daca mai era vreun admin on atunci, sa zica.
Gagul si banul consider ca ti l-am dat pe merit.

Pagina de fb a war-urilor

0 0

Back to top
Vip3R01

[[Vip3R01]-War6]

(since 08-01-2017 20:40)

Votes: 45

Post Posted: 06-05-2014, 21:37:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci retry dupa gag se pedepseste cu ban de 30/60/120 de minute.
0 0

Back to top
Activ.

[MasterChef.]

(since 10-12-2019 13:33)

Votes: 1007

Post Posted: 06-05-2014, 22:40:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci,sa lamurim situatia,eu zic ca adminii nostrii isi fac treaba foarte bine in primul rand,in al doilea rand tu ai abuzat de amx_page,in al treilea rand daca ti s`a zis ca nu are,inseamna ca nu are,al patrulea rand,daca jignesti primesti gag,iar daca dai retry obligat e ban, in al cincilea rand nu vii tu aici sa spui ca adminii nu`si fac treaba,ca sincer eu te vad prima oara pe acest server,iar in al saselea rand,nu stiu la ce se refera reclamatia ta,la faptul ca ai luat ban dupa retry sau ca nu`si fac ei treaba ?

0 0

Back to top
capitanul melcu20

[Maniac]

(since 13-09-2014 20:53)

Votes: 14

Post Posted: 07-05-2014, 22:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 pentru ce a zis activ si v am mai zis si eu pe server nu aveti incredere in ce zic admini treceti spect faceti demo si postati pe forum.

capitanul melcu killed Blu3t0oth* with knife
0 0

Back to top
Activ.

[MasterChef.]

(since 10-12-2019 13:33)

Votes: 1007

Post Posted: 07-05-2014, 22:33:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am incheiat,aveti nelamuriri imi dati PM

TC.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Activ., 07 May 2014 20:34

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war6.freakz.ro -> Unban request / Complaints  

The time now is 09-08-2025, 21:46:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password