User
Pass
2FA

Clipul oficial de prezentare pentru staþiunea Mamaia

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music
Author Message628
BonJovi4EveR
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 20-04-2016 19:39)

Votes: 196

Post Posted: 07-05-2014, 21:40:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sursa cotidianului: click
Elemente esentiale din cotidian: "Filmul de prezentare a fost realizat la iniþiativa Asociaþiei Litoral - Delta Dunãrii, de cãtre Mont Blanc Pictures. Existã douã variante ale acestui film - una de 4 minute ºi alta - cea completã - de 15 minute.
Filmul urmãreºte povestea unui cuplu care pleacã spre Mamaia ºi apoi descrie metodele prin care cineva poate sã ajungã pe litoral: cu trenul, cu maºina pe autostradã, cu nava de pasageri sau cu iahtul."
Parerea mea personala: ce bine se prezinta cadrele luate in clip. - Zici ca nu e filmat in Romania. Sau mno... Trebuiau sa filmeze si chestiile negative, nu e frumos sa minti turistul de pretutindeni. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 08-05-2014, 05:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-o reclama nu cred ca ii cnv atat de batut in cap sa bage cv negativ. Nu cred ca filmarea aia a fost facuta si editata de romani, cred ca au angajat pe cnv din America sau alte tari care se pricep mai bn la facut astfel de reclame:)). Ii prea frumoasa ca sa fie facuta de romani. Prea buna, prea ca nu in Romania -.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music  

The time now is 07-02-2025, 12:30:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x