User
Pass
2FA

[rezolvat]RECLAMATIE TWISTER

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message526
VaSi-TerRo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-05-2014 14:17)

Votes: 1

Post Posted: 14-05-2014, 08:25:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

war4.freakz.ro:27015 am primit ban aici de la Twister pentru ca am zis sa imi scoata GAGUL (altfel il reclam)
GAG am primit pentru ca am zis "schimba ma harta asta ca nu avem suficiente arme"
deci nu am injurat si am primit gag, am scris cu u@ pentru admin sa imi scoata gag altfel il reclam si mi-a dat bann!
cu cine pot sa iau legatura?
mi se pare super aiurea ca un admin frustrat sa ma baneze din cauza ca am avut si eu o parere si curajul sa ii spun ca il reclam
PANA LA URMA am primit GAG si BAN!

dupa 5 minute un ma aveam ban, am intrat si am intrebat "cu ce motiv am primit banul?"
SSS mi.a zis sa tac ca il stresez si apoi am primit BAN PERMANENT

Un server care se respecta o sa rezolve problema asta.
Cautati in arhive tot ce s-a vorbit si o sa vedeti ca nu am injurat si nu am gresit cu nimic!
Am inceput sa joc pe server aproape nonstop de vreo 2 saptamani.

Tister si sss vreau sa fie atentionati cum trebuie sau imi gasesc alt server mai profi.
Vreau a imi faca placere sa joc la voi si fara sa imi fie frica sa imi dau cu parerea pe chatul PERMIS jocului

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 14-05-2014, 08:57:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci cand tu ma ameninti pe mine cu reclamatia pe serverul pe care eu il platesc ca sa iti dau posibilitatea sa te joci pe acest server,ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte sa o faci.
Te-am atentionat de cateva ori ca tot intri in tot felul de conflicte cu alti jucatori/admini,dar se pare ca nu intelegi,prin urmare am luat ce masuri am considerat eu ca is necesare.
Acest server are niste operatori si niste reguli pe care tu automat le accepti cand intri pe server...e atat de simplu.
Faptul ca tu ai ban in acest moment e doar o consecinta a faptului ca desi ai fost avertizat nu ai inteles nimic din ce eu am explicat de cateva ori:

1. se da gag preventiv pentru evitarea unui conflict nu numai pentru injuraturi.
2. adminul iti scoate acest gag cand considera el ca este necesar nu atunci cand scrii tu pe amx_page ca disperatul.
3. amenintarile sunt stipulate in regulament,sub nici o forma nu ameninti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
VaSi-TerRo

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-05-2014, 09:29:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vezi, aici e problema. crezi ca daca platesti ai dreptul sa faci ce vrei?
ban se da pentru CODURI sau pentru oameni care injura abuziv
nu pentru ca intru in conflict cu cineva
1.nu am intrat in conflict cu nimeni (glumeam cu prieteni mei cu care ma jucam pe server) (si ei glumeau cu mine)
2.nu iei ce masuri vrei tu si ce consideri tu! regulamentul este altul!
3.imi dai ban cand ai un motiv intemeiat! pentru acest server si eu am sa platesc insa nu cand gasesc admini ca tine

VA ROG SA LUATI MASURI PENTRU TWISTER, este inadmisibil sa primesc ban ca asa considera el. Serios? nu am voie sa vb pe server cu prietenii mei din sala?

SE POT CITI ARHIVE FOARTE USOR CA SA SE VADA CINE A GRESIT.

SUNT 1 MILION DE SERVERE DE COUNTER-STRIKE BUNE. de ec sa raman sa joc pe freakz daca adminii un respecta regulile?

0 0

Back to top
Drag0n_FTW

[Higher Place ]

(since 16-11-2019 21:40)

Votes: 375

Post Posted: 14-05-2014, 09:43:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Deranjarea adminilor poate atrage dupa sine kick/ban pe o perioada stabilita de adminul in cauza

0 0

Back to top
VaSi-TerRo

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-05-2014, 09:49:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

drag0n DERANJARE in sensul de injuratura, jignire. nu ca l.am intrebat dc a schimbat harta cand eram 30 de persoane pe server FARA SA DE-A VOTE!
0 0

Back to top
ScameR.

[WaRn|nG!]

(since 17-06-2016 16:54)

Votes: 18

Post Posted: 14-05-2014, 10:22:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adminul nu trebuie sa iti dea tie explicatii "dc a schimbat harta", mai ales un owner.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 14-05-2014, 15:44:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stii ceva iti urez o zi buna,ca prea ai tupeu.
Fara sa respecti nimic sau pe nimeni nu merge pe acest server si punct.
Nu am 12 ani ca tine sa faci tu ce vrei,asa ca o sa aleg te ignor.
Pe privat ai scris ca vrei sa imi cer scuze : Imi cer mare scuze ! E bine?
Topic inchis,am sa scot banul atunci cand voi considera eu ca este necesar.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 14 May 2014 13:48

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 06-08-2025, 17:59:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password