User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 317, 318, 319 ... 518, 519, 520  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message669797
odes
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 19-06-2016 19:30)

Votes: 79

Post Posted: 21-05-2014, 23:49:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru domnisoara Criss: http://tinypic.com/r/11gn9d2/8

Iti repet si aici, nu ma intereseaza deloc ca vi tu si-mi spui ca nu ma mai suporti si ca ma barfeste toata guilda si ma tin ei pe mine aici doar ca sunt donat. Prea mult stres? Daca erai asa stresata nu mai aveai pretentia sa fi luata la raiduri heroice, nu eu am inventat jocu asta, sunt niste cerinte minime care trebuiesc indeplinite la raiduri hc, ai uitat cumva de ce ai iesit prima oara din guild? Sau vrei sa iti reamintesc? -

Zi mersi ca sunt domn si nu am facut print la ce a urmat dupa, ca sa nu vada lumea cum vorbeste o fata.

Ah si inca ceva, eu cu tine nu am mai schimbat 2 vorbe de foarte mult timp, de cand nu mai sunt ofiter nu m-a mai interesat persoana ta, nu ti-am mai zis nimic de dps sau orice altceva. Eu acum pur si simplu am zis in gluma ca era pretentiosu la mijloc. Pana la urma cu ce te-am stresat eu asa de rau fatuca mea? Cand noi nici n-am vorbit de atatea luni de zile, in afara ca te rugam sa nu mai dai intellect prin raiduri? Take your drama elsewhere pls.

In loc sa te superi pe prostu ala, mi-ai sarit mie la beregata parca io as fi zis. Dat logic.

Si pentru ca vad ca nesimtirea n-are limite, uitati ce fel de oameni au pretentia sa fie respectati:

Bonesz, in primu rand ce treaba ai tu cu gogonel ce ti-a facut tie ala? In al 2-lea rand, cum iti permiti dupa ce ai fost tras si carat prin raiduri hc la ilvl sub 380? Chiar nu aveti limita?

Vengefule imi pare rau de tine ca ai plecat, stiu ca trebuia sa pleci chiar si daca nu ai fi vrut. Ramane la aprecierea ta daca am fost eu vinovat acum sau nu, e dreptu tau sa crezi ce vrei, restu v-ati comportat ca niste gunoaie dupa ce ati fost imbracati, bafta tuturor in opus dei -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
KillerMaster

[Mentally Stable]

(since 18-08-2015 11:47)

Votes: 10

Post Posted: 22-05-2014, 01:21:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A mai avut probleme cu mine, si nu numai cu mine tot din cauza asta. Imi amintesc ca o barfeau niste baieti (se stiu ei care) din guild ca AVEAM un mage 405 cu 20k-30k -
De limbaj nu mai spun nimic. Dupa ce ca nu stie ce cauta in jocul asta, tot ea e cu gura mare. Se plangea la vengeeful si la nu mai stiu care ca ziceam ca are dps mic (de parca as fi fost singurul). -

Si apropo, cris inainte se plangea de mine la gogonel, acum vad ca adevarul este cu totul altul -

Bafta fir, si vezi ca ti-a ramas recountul de la DS 25h-ul ala cu globalul.

0 0

Back to top
Xerima

[Rusu Nebunu]

(since 12-07-2018 17:33)

Votes: 18

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Vmaiotd 
Post Posted: 22-05-2014, 11:57:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce p.m cauti ba killer pe aici si comentezi aiurea, ai f.t.t. de aici la guilda in care esti acuma.NU esti cu noi in guilda si nu ai treaba cu dps nostru,problemele noastre.
Acuma pe forum vrei sa iti arati cit de prost esti.
Da daca ai fii fata in fata cu cineva din noi (gogo ...eu) Nu era sa iti mai arati desteptaciunea.

0 0

Back to top
Yustin

[The Dictator]

(since 07-09-2020 05:56)

Votes: 31

Post Posted: 22-05-2014, 12:02:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:

Iti repet si aici, nu ma intereseaza deloc ca vi tu si-mi spui ca nu ma mai suporti si ca ma barfeste toata guilda si ma tin ei pe mine aici doar ca sunt donat. Prea mult stres? Daca erai asa stresata nu mai aveai pretentia sa fi luata la raiduri heroice, nu eu am inventat jocu asta, sunt niste cerinte minime care trebuiesc indeplinite la raiduri hc, ai uitat cumva de ce ai iesit prima oara din guild? Sau vrei sa iti reamintesc? -

Zi mersi ca sunt domn si nu am facut print la ce a urmat dupa, ca sa nu vada lumea cum vorbeste o fata.

Ah si inca ceva, eu cu tine nu am mai schimbat 2 vorbe de foarte mult timp, de cand nu mai sunt ofiter nu m-a mai interesat persoana ta, nu ti-am mai zis nimic de dps sau orice altceva. Eu acum pur si simplu am zis in gluma ca era pretentiosu la mijloc. Pana la urma cu ce te-am stresat eu asa de rau fatuca mea? Cand noi nici n-am vorbit de atatea luni de zile, in afara ca te rugam sa nu mai dai intellect prin raiduri? Take your drama elsewhere pls.

In loc sa te superi pe prostu ala, mi-ai sarit mie la beregata parca io as fi zis. Dat logic.

Si pentru ca vad ca nesimtirea n-are limite, uitati ce fel de oameni au pretentia sa fie respectati:

Bonesz, in primu rand ce treaba ai tu cu gogonel ce ti-a facut tie ala? In al 2-lea rand, cum iti permiti dupa ce ai fost tras si carat prin raiduri hc la ilvl sub 380? Chiar nu aveti limita?

Vengefule imi pare rau de tine ca ai plecat, stiu ca trebuia sa pleci chiar si daca nu ai fi vrut. Ramane la aprecierea ta daca am fost eu vinovat acum sau nu, e dreptu tau sa crezi ce vrei, restu v-ati comportat ca niste gunoaie dupa ce ati fost imbracati, bafta tuturor in opus dei -

tu te cobori la nivelul astora ma?

Unstoppable vs. Spine of Deathwing 25h

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

(since 26-06-2020 19:12)

Votes: 21

Post Posted: 22-05-2014, 18:57:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

odes wrote:

Bonez ce ti-am facut eu ma? Nu iti e rusine ca esti pet( si vei fi)?
Sa nu va mai prind pe unu in guilda. BLACKLIST!!!!!

Posturi unite automat, 22-05-2014, 19:57:29

KillerMaster wrote:
A mai avut probleme cu mine, si nu numai cu mine tot din cauza asta. Imi amintesc ca o barfeau niste baieti (se stiu ei care) din guild ca AVEAM un mage 405 cu 20k-30k -
De limbaj nu mai spun nimic. Dupa ce ca nu stie ce cauta in jocul asta, tot ea e cu gura mare. Se plangea la vengeeful si la nu mai stiu care ca ziceam ca are dps mic (de parca as fi fost singurul). -

Si apropo, cris inainte se plangea de mine la gogonel, acum vad ca adevarul este cu totul altul -

Bafta fir, si vezi ca ti-a ramas recountul de la DS 25h-ul ala cu globalul.

Tu ce cauti pe aici?

0 0

Back to top
Shredder

[King of kings]

(since 27-04-2019 20:13)

Votes: 8

Post Posted: 24-05-2014, 09:47:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce au ma astea se dau la antrenori -?

0 0

Back to top
Yustin

[The Dictator]

Post Posted: 24-05-2014, 12:20:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

antrenori e putin spus,se dau la creatori

0 0

Back to top
deathborne

[Mihaitza bo$$ ]

(since 08-08-2017 00:49)

Votes: 18

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 24-05-2014, 14:31:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-)) Warlods of pretentiosu.
0 0

Back to top
Shredder

[King of kings]

Post Posted: 25-05-2014, 09:44:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TIME TO VOTE TODAY.Eu zic sa mergeti la vot.Este dreptul nostru sa alegem cine ne reprezinta in Europa.Stiu ca sunt numai nedrepti in politica dar sa incercam sa ii alegem pe cei nedrepti cu ceva bun simt.

0 0

Back to top
Seemigodd

[Mentally Stable]

(since 12-11-2022 03:10)

Votes: 10

Post Posted: 25-05-2014, 11:27:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu crezi ca atata timp cat nu te conduci pe tine ca tara si esti condus de altii are vreo importanta cine e acolo sus ? oricine ar fii tot aceeasi mancare de peste ar fii numai sub alta denumire
0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

Post Posted: 25-05-2014, 12:12:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shredder wrote:
TIME TO VOTE TODAY.Eu zic sa mergeti la vot.Este dreptul nostru sa alegem cine ne reprezinta in Europa.Stiu ca sunt numai nedrepti in politica dar sa incercam sa ii alegem pe cei nedrepti cu ceva bun simt.

Zi 3 oameni capabili pentru UE care sa ne reprezinte: MAREEEAN VANGHELIE -) sau LAZLO TOKES

0 0

Back to top
Shredder

[King of kings]

Post Posted: 25-05-2014, 12:43:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cum m-am interesat si i-am luat pe fiecare in parte i-am gasit pe cei de la PNL cei mai activi in Parlamentul European prin activitatile(proiectele) lor ce au promovat diferite domenii din Romania: http://ro.wikipedia.org/wiki/Norica_Nicolai
http://ro.wikipedia.org/wiki/Adina_Ioana_V%C4%83lean
http://ro.wikipedia.org/wiki/Ramona_M%C4%83nescu

Cei de la celelalte partide nu prea au facut nimic in Parlamentul European.Adica au fost prezenti la fiecare sedinta dar niciodata nu au propus nimic.Cei de la PNL sunt cei mai activi din punctul meu de vedere. - Acum nu ca vreau sa pormovez vreun partid sau ceva de genul inainte sa ma interesez de ei chiar nu tineam cu nici un partid sau ceva de genu.

0 0

Back to top
razervlad

[The Godfather]

Post Posted: 25-05-2014, 13:17:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shredder wrote:
Eu cum m-am interesat si i-am luat pe fiecare in parte i-am gasit pe cei de la PNL cei mai activi in Parlamentul European prin activitatile(proiectele) lor ce au promovat diferite domenii din Romania: http://ro.wikipedia.org/wiki/Norica_Nicolai
http://ro.wikipedia.org/wiki/Adina_Ioana_V%C4%83lean
http://ro.wikipedia.org/wiki/Ramona_M%C4%83nescu

Cei de la celelalte partide nu prea au facut nimic in Parlamentul European.Adica au fost prezenti la fiecare sedinta dar niciodata nu au propus nimic.Cei de la PNL sunt cei mai activi din punctul meu de vedere. - Acum nu ca vreau sa pormovez vreun partid sau ceva de genul inainte sa ma interesez de ei chiar nu tineam cu nici un partid sau ceva de genu.

N-au propus ca nu au putut vorbi - gen EBA sau bahaha GIGI Becali -

0 0

Back to top
Yustin

[The Dictator]

Post Posted: 25-05-2014, 18:39:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vadim presedinte!

0 0

Back to top
Vengeeful

[Mentally Stable]

(since 06-06-2019 08:16)

Votes: 6

Post Posted: 25-05-2014, 18:42:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bwa Pretentziosule om mai Limitat ca tine nu am vazut, pe langa faptu ca n-ai o treaba cu jocu asta , tu vii si te legi de o persoana care joaca wow de 7 luni , cred , eu 1 in primele 7 luni de wow am descoperit faptu cat de mare e jocu - , ea joaca in cele mai bune guilde dupa acest servar, unde moentan tu , vad, ca nu esti capabil s-o faci , chiar daca nu se descurca asa bine...dar are tot timpu sa invetze , tu in primu rand tu nu ai nici un drept s-o judeci , in al doilea rand nu esti persoana potrivita , habar n-ai sa joci mag si tu te legi de dps'u ei .....gogonel a avut dreptate cand a zis sa nu imi pun mintea cu tine ca esti limitat..

Last edited by Vengeeful on 25-05-2014, 18:55:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 317, 318, 319 ... 518, 519, 520  Next    

The time now is 04-12-2024, 17:49:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x