User
Pass
2FA

[rezolvat]Cerere Modificare Plugin infochat

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins - Help / Support
Author Message1007
mihai1AsuL

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-09-2014 10:33)

Votes: 3

Post Posted: 26-05-2014, 16:06:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am o problema cu un plugin am luat un infochat si iam dat unui prieten sa mil modifice sati arate lv in chat. Iti arata dar cand fac lv up sau ceva nu se schimba lv ala ex:eu am asa pus sa se vada [lv: %/20]Nume: SI am lv 2 Apare [lv: 1/20]Nume: Sper sa se priceapa cineva las sursa mai jos:
Sursa Sma

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 28-05-2014, 21:43:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dar doamne in ce limba a fost cris ? Imi sangereaza ochii numai cand incerc sa-l citesc.....

vad ca acest chat tine loc si de BANCA ... pe nvault ... cumva folosesti cu totul alta banca decat asta ?

din ce vad eu totul pare in ordine, asa cum e creat pluginul abia dupa ce mori se face update la level, implicit asta ar trebui sa apara si in chat ....

Code:
public Death() {   
...
    ProveriNivo(attacker);   
....
}

public ProveriNivo(id) {   
    while(exp_igraca[id] >= level_igraca[id]*20) {
        level_igraca[id]++;
    }
}

totul e bine si frumos aici. din ce vad in schimb asta nu e sma-ul de la LEVEL in chat. asta e doar pt level, atat. pt chat folosesti un alt plugin ce foloseste o functie sa zicem get_level(id) sau ma rog, dar pt chat ai alt plugin, acesta nu afecteaza cu absolut nimic chatul. posteaza aici pluginul sau da-mi PM cu sma daca nu vrei sa-l faci public.

EDIT:acum mi-a picat fisa, nu ai nici un nativ aici sa-ti indice LVL-ul in alt plugin deci tot ce ai postat pana acum a fost o minciuna. nu iti arata nicaieri nici un level defectuos. da-mi sma-ul de la chatul pe care pretinzi ca-l folosesti. de aia nu merge.

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mihai1AsuL

[Mentally Stable]

(since 21-09-2014 10:33)

Votes: 3

Post Posted: 29-05-2014, 14:16:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pluginu il am de la un prieten,Nush ce a facut el dar uiteam gasit altu poti sal faci sa se afiseze doar pana la lv 20 daca e bun si asta daca nu lasa -.
Sma

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 02-06-2014, 21:14:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu ti-am modificat pluginul unde era nevoie dar nici eu nu-l pot compila pentru ca nu foloseste native cunoscute. presupun ca e folosit impreuna cu o banca de level separata de unde isi ia nativul.
oricum ar fi, eu ti-am salvat fisierul, sunt curios daca iti merge dar ma indoiesc ...

CLICK PT DOWNLOAD

Pentru pluginuri complicate le fac cu $$ pe paypal/psc. PM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins - Help / Support  

The time now is 18-02-2025, 22:06:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x