User
Pass
2FA

Sugestie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message331
MouzDEZ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-06-2014 18:01)

Votes: 3

Post Posted: 02-06-2014, 13:35:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astazi 02.06.2014 am terminat adaugat noi plugin-uri pentru ca cele anterioare erau pline de bug-uri,am adaugat si grade noi pentru admini , daca ai o sugestie care ar ajuta serverul baga un reply dupa urmatorul model.

Nick:
Sugestie:
Cu ce ar ajuta serverul? :

Fã c***o , ce faci tu cu gura , nu face Zoro cu sabia .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
<DMX>

[Goodlike.]

(since 18-10-2014 15:11)

Votes: 9

Post Posted: 04-06-2014, 20:50:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: dmx
Sugestie: sa adaugati o comanda care sa seteze comenzi anti-lag unui player (sa le adauge) comenzi cum ar fii : rate 25000 etc
Cu ce ar ajuta serverul? : Ar ajuta serverul pentru ca sunt playeri care nu stiu nici un fel de comanda si in felul asta vor crede ca nu este lag pe server, eu propun sa poata fii folosita de la gradul de helper (sergent) in sus.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MouzDEZ

[Mentally Stable]

(since 24-06-2014 18:01)

Votes: 3

Post Posted: 05-06-2014, 21:27:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

<DMX> wrote:
Nick: dmx
Sugestie: sa adaugati o comanda care sa seteze comenzi anti-lag unui player (sa le adauge) comenzi cum ar fii : rate 25000 etc
Cu ce ar ajuta serverul? : Ar ajuta serverul pentru ca sunt playeri care nu stiu nici un fel de comanda si in felul asta vor crede ca nu este lag pe server, eu propun sa poata fii folosita de la gradul de helper (sergent) in sus.

Nu cred ca ar ajuta cu nimic asta + ca mai sunt playeri care intra din alte tari ceea ce inseamna ca ,chiar daca ei au setarile anti lag tot au lag pe server . Mai este si treaba de la net , daca au viteza mica la net este problema lor .

Fã c***o , ce faci tu cu gura , nu face Zoro cu sabia .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
<DMX>

[Goodlike.]

(since 18-10-2014 15:11)

Votes: 9

Post Posted: 05-06-2014, 21:33:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da.. intr-adevar dar totusi ajuta si am vazut ca este pe multe servere. comanda de cvar_unlag ar fii utila de la gradul de general in sus. comanda de *** bye pika. autokick nu stiu daca este nu am incercat dar este utila deoarece sunt codati cu ip dinamic si degeaba te tot chinui sa le dai ban ca ei tot intra asa ca mai bine le dai un autokick de 999999 si pana la urma se satura el de incercat.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 21-01-2025, 12:40:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x