User
Pass
2FA

Share the love achievement

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1630
dragunov

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-01-2022 17:03)

Votes: 6

Post Posted: 02-07-2014, 20:33:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nenorocirea asta de achiev...ma termina,am tot Glory of the Hero facut,inafara de cel mentionat si Experienced Drake Rider ( care il voi face,nu e o problema).
Dar sa ramanem la subiect...ma chinui la el de saptamani...si pur si simplu nu il pot face,ba nu gasesc playeri (nu se inghesuie nimeni la asa ceva) ,ba atunci cand gasesc se intampla ceva si unul pleaca .. sau eu stiu,altul moare,etc etc ,ati inteles ideea.. -
Chiar nu se poate face intr-un alt mod ( bug ceva ) sau nu stiu...sa il poti primi cumva,stiu ca suna foarte aiurea dar e pur si simplu enervant.Ar fi trebuit sa il modifice in Cataclysm...dar asta e acum.

PS:Daca tineti sa vedeti restul achievementelor facute ,caracterul e Fyodorov pe Genesis la A.

E doar o discutie... - ,nu trebuie sa inceapa nimeni sa injure sau altele de genul pe aici,nu ar avea rost pur si simplu.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-07-2014, 21:07:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ultima data cand am facut acest achievement, fiecare membru din party intepat l-am lasat sa moara, apoi ultimul care a ramas in viata a omorat boss-ul. Toti din party au primit achievement-ul. Nu stiu daca exista si alte modalitati, nu am incercat.

Don't touch this

0 0

Back to top
dragunov

[Mentally Stable]

(since 07-01-2022 17:03)

Votes: 6

Post Posted: 03-07-2014, 07:37:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc pentru reply.Am sa mai incerc.
0 0

Back to top
Divinehearth

[Nobody can judge me!]

(since 22-04-2018 14:17)

Votes: 13

Post Posted: 03-07-2014, 15:35:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall. Eu l-am facut cu un prieten ( el dandu-se jos de pe dragon si eu ramanand mereu pe el ) si se punea ..... nustu dak te va ajuta ce am zis ,dar.. Tot ce trebuie sa faci e sa stai calare pe mount si celalalt player sa omoare ultimul boss !

0 0

Back to top
AlesianDuke

[WoW GameMaster]

(since 31-08-2017 17:17)

Votes: 125

Post Posted: 03-07-2014, 16:38:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Divinehearth wrote:
Sall. Eu l-am facut cu un prieten ( el dandu-se jos de pe dragon si eu ramanand mereu pe el ) si se punea ..... nustu dak te va ajuta ce am zis ,dar.. Tot ce trebuie sa faci e sa stai calare pe mount si celalalt player sa omoare ultimul boss !

What he said for Experienced Drake Rider.
1. Share the Love (Gundrak): full party (5/5), nu omorati bossul pana fiecare player din party nu primeste, cel putin o data, Impaling Strike, de la boss (da de 2 ori / rhino phase, random, asa ca puteti sta acolo si 30 de minute, dupa noroc :p ).
2. Experienced Drake Rider (Occulus): 1 healer, 1 melee dps recomandat (necesita facut de 3 ori, de fiecare data pe un alt drake); playerul care vrea achievementul ramane pe drake, ceilalti dau dismount si fac bossul final de jos, iar healerul sa fie atent sa dea cate un heal pe acel drake (aoe cand apar adds).

0 0

Back to top
Divinehearth

[Nobody can judge me!]

(since 22-04-2018 14:17)

Votes: 13

Post Posted: 03-07-2014, 16:47:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlesianDuke wrote:
Divinehearth wrote:

What he said for Experienced Drake Rider.
1. Share the Love (Gundrak): full party (5/5), nu omorati bossul pana fiecare player din party nu primeste, cel putin o data, Impaling Strike, de la boss (da de 2 ori / rhino phase, random, asa ca puteti sta acolo si 30 de minute, dupa noroc :p ).
2. Experienced Drake Rider (Occulus): 1 healer, 1 melee dps recomandat (necesita facut de 3 ori, de fiecare data pe un alt drake); playerul care vrea achievementul ramane pe drake, ceilalti dau dismount si fac bossul final de jos, iar healerul sa fie atent sa dea cate un heal pe acel drake (aoe cand apar adds).

Yep, nu e nevoie neapart de 1 heal, merge si fara

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 12-01-2025, 15:55:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x