User
Pass
2FA

Sugestii !

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message438
Ahile.Kz

[Licensed to kill]

Status: Offline
(since 04-08-2019 11:51)

Votes: 7

Post Posted: 04-07-2014, 18:38:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: MajestiC
Sugestie: sa se bage comanda /frac la lideri factiunilor sa-si respawneze masinile la factiune ! pentru ca ! cand ai take , si deja toate masinile sunt pe zona de take , stai si astepti 60min , sa vina iar masinile ? ..- la spawn .. asa dai /frac si se respawneaza toate !
Cu ce crezi ca ar imbunatati serverul sugestia ta: Toleranta si nervi pe server

Sugestie: sa nu fie nevoie sa scrieti /join irc 1 , fiindca uni playeri incapatori nu stiu asta si lumea vorbeste pe /i , si catetodata chiar uiti , cum intri pe server sa fi direct pus in irc 1 , daca vrei tu sa schimbi irc , scri tu de ex : /join irc 3 sau 4 etc..
Cu ce crezi ca ar imbunatati serverul sugestia ta: Comunicarea si ajutorarea incaz ca uni playeri cer ajutorul pe /i

Sugestie: sa fie sters chatul newbie , (/n) adica mi se pare o prostie , primesti lvl 3 , il folosesti pana la level 4 si de la lvl 4 nu mai poti folosi chatul..
Cu ce crezi ca ar imbunatati serverul sugestia ta: nu prea ar imbunatati cu ceva special , dar comanda e mai mult de ''fatada''

Sugestie: Sa se mai scurteze timpu de jail , adica jefuiesti banca si te prinde gaboru si stai la jail 2000 de secunde ? - e o prostie rau de tot - stai 33 de minute in jail ?- pai vine un newbie , jefuieste banca , si cand vede 2000 de sec in jail , iese imediat -
Asa as crede ca ar fi trebuit pus
W1-30sec
W2-1min
W3-1min si 30sec
W4-2min
W5-2min si 30 sec
W6-3min si 30 sec
W7-4min si 30 sec
W8-5min si 30 sec
W9-5min si 30 sec
W10-6min si 30 sec
ETC !-
Cu ce crezi ca ar imbunatati serverul sugestia ta:Nu cred ca ar mai exista sute de mi de intrebari cu ''cat mai stau in jail '' ca uni nu stiu sa scrie /time si aia care stiu cand vad 2000 de sec , incep sa i doara capu

Sugestie: asta cu /levelbonus , imi place lvl 3 si 1kk , dar se abuzeaza prea mult ... vine unu pe srv , vrea sa faca rpd bani , descarca sandboxie , intra pe 2 conturi isi da 1kk depe un cont pe altu , apoi intra pe altu isi da iar 1kk si tot asa ... pana se plictiseste , ar trebui sa se faca ceva , sa fie conectat la ip , si daca vede 2 conturi cu acelasi ip , sa nu poata primi lvl 3 si 1kk , sau altceva , eu la asta mam gandit.
Cu ce crezi ca ar imbunatati serverul sugestia ta: Nu s-ar mai abuza.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Eff3ct.

[*FreakzoSampzoid*]

Status: Offline
(since 15-12-2015 08:18)

Votes: 7

Post Posted: 05-07-2014, 10:18:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. NU !
2. Nu toti vor sa vorbeasca pe irc.
3. Faci wanted , stai jail .
4. La asta ma mai gandesc ... si eu am vrut sa o scoatem , dar asa au ales playerii .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Eff3ct., 05 July 2014 08:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 07:26:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x