User
Pass
2FA

Reclamatie Iulyan

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message499
dinilimandro

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-06-2015 18:12)

Votes: 6

Post Posted: 06-07-2014, 17:35:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume player :ReKinu
ip player :
nume admin :iulyan
motiv/dovada/argument : [ ex: print screen cu abuzul adminului ] : Alex uitate in loguri ..
concluzii : Desi sau scos grenazile de infect el foloseste grenazi de kill la greu .. asta o poate spune si alti playeri .. mai da si anunt mare cu tsay pt alti playeru genu: vai de capul tau .. .. sau : lasa ca iti arat eu tie ... Alex se poate uita in loguiri .. joc pe server de cand sa deschis dar e prima data cand vad asa admin pe server .. care in timpu jocului isi da sniper .. sau nemesis .. nu inainte de a incepe runada .. ci in timp ce merge runda .. la jumate sau cand i convine lui /... si daca nui poate face pe playeri .. da cu grenazi de kill .. .. si cand nu e zm isi baga armura .. 1000 de trebuie 10 zombi pe el sal faca zm .. el in loc sa admineze nu stie cum sa abuzeze .. e normal ca a ajuns in top .. .. joc de cativa ani buni aici .. daca eu ca si vipp mai folosesc si arme de vip .. o data ka 3-4 runde .. el in shimb in fiecare runda da grenazi kill sau isi da moduri .. Cred ca e nortmal care e vip sa se foloseasca de VIP .., dar nu care E Admin sa abuzeze de admin .. .. Deci asa admin nam vazut de cand sa facut serverul acesta .. nu degeaba zic toti ca pleaca sau il injura si el le da ban .. dar nu zice si de ce lea dat ban sau gag sau kick .. pt ca lumea normal ca se dispera cand il vede cum joaca .. ar trebuii sa joace singur in pc cu botii ca nui place sa piarda . Sa se ia masuri sau cel mai bine la admini sa li se scoata accesu de vip ca prea abuzeaza deja de ele .. si bazuka si restu .. inteleg ca vrea sa influenteze playerii sa joace sa mai isi cumpere un vip sau slot .. dar el cred ca vrea sai influenteze sa plece .. ca sa cam golit de cand joaca el .. cand intra el sunt playeri care ies si spun .. vin mai tarziu .. Alex las la aprecierea ta si stiu ca o sa te uiti in loguri sa ioei o masura corecta .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mircea50

[Mentally Stable]

(since 02-06-2015 11:50)

Votes: 3

Post Posted: 07-07-2014, 12:11:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare..acum am vazut si eu topicul acesta.. si eu ma cert de fiecare data cu el si ii spun sa nu mai faca abuz de grenazi si de armura. Tin sa mai adaug ceva la ceea ce a spus Rekinu (si are mare dreptate in ceea ce a spus) ca iulyan a avut admin si pe serverul vechi unde da BAN la tot serverul dupa ce spune el " ca se certase cu ownerul" . Deci mare grija la acest copilash ca ramanem fara playeri in curand. Respect
0 0

Back to top
chivu88

[Mentally Stable]

(since 26-06-2015 08:07)

Votes: 2

Post Posted: 07-07-2014, 15:08:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dau dreptate face abuz:)

Posturi unite automat, 07-07-2014, 16:08:12

l-am avertizat da se pare ca a spus ca a vb cu alex si ii da voie acum nu stiu ce sa inteleg ca nu e primu care procedeaza asa si nu s-a luat nici o masura!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dr.iulyan

[Mentally Stable]

(since 27-12-2014 16:04)

Votes: 2

Post Posted: 07-07-2014, 21:05:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot eu is de vina...dupa ce Rekinu cand ma vede imi da kill....si eu daca ii dau spune ca fac abuz. Mrc...are ciuda pe mine ca-i dadu-sem ban cand a fost vandut srv ( srv a lui LeBandit),,,si na,,,Lol nu cred ca l-am deranjat cu ceva....
P.S Va-ti ofticat aseara...ca ati venit ca... si v-am dar kill? (teapa)

Posturi unite automat, 07-07-2014, 22:05:25

Fratilor...voua va e ciuda...si stiti ce? vreau dovezi.

Si eu vreau sa-l ajut pe alex sa intretina srv...deaceea am donat, + un pic de distractie.
Este alegerea ownerului nu a voastra,,,voi vreti sa scapati de mine....si de al naibi voi ramane in picioare!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 08-07-2014, 13:47:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vad rostul reclamatiei..

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 08 July 2014 11:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 04:11:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password