User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 57, 58, 59  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message49446
yahoo..

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-09-2015 20:30)

Votes: 7

Post Posted: 08-07-2014, 16:14:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeeow wrote:
Gametracker ul iti arata cate minute/ore am pe UN nick. Eu NU mint si NU am de ce sa pun paie pe foc degeaba. Nu vreau sa mai purtam niciun fel de conversatie, fie ea si virtuala, esti un om cu caracter slab si neslefuit.

Ps.: joci pe server cu 4codati si nu ai nicio treaba. Dau amx_who si te vad. Nerusinatule.

Ai mai scos ceva acu'...adica tu ai admin pe mai multe nick-uri?De ce ai mai fi intrat(ca asa spuneai,ca doar tu esti ziua pe serverul de teamplay ca sa te lupti cu codatii) daca nu intrai de pe nick-ul pe care ai admin ca sa poti rezolva codatii.Nu vezi ca te descalifici cu fiecare postare?Scrie clar acolo ca pana aseara,in ultimele 8 zile,ai intrat de 2 ori pe server.Intr-o zi ai stat 40 de minute si in alta zi...3 minutele.
Daca ai dat azi amx_who cat timp eram pe server si te-a chemat userul "maciu",da, sunt de acord cu tine.N-am mai folosit comenzile specifice adminului,dupa ce am spus ca renunt,asa ca nu te mai ofusca atat.Eu am venit cu dovezi.Tu?Doar dai din gura.
Daca caracterul meu e cum zici tu,inseamna ca nivelul caracterului tau e sub cel al marii,daca acum o dai la intors cu argumente care nu stau deloc in picioare si incerci sa explici ca Soarele se invarte in jurul Pamantului.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 08-07-2014, 16:25:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Adica tu ai admin pe mai multe nick-uri?-)De ce ai mai fi intrat(ca asa spuneai,ca doar tu esti ziua pe serverul de teamplay ca sa te lupti cu codatii) daca nu intrai de pe nick-ul pe care ai admin ca sa poti rezolva codatii.Nu vezi ca te descalifici cu fiecare postare?Scrie clar acolo ca pana aseara,in ultimele 8 zile,ai intrat de 2 ori pe server.Intr-o zi ai stat 40 de minute si in alta zi...3 minutele.

Sunt de acord in mare parte - nici pe war5 nu mai intrasem de mult cu nick-ul insotit de tag, insa tot aveam admin. Te las fix asa sa intelegi ce vrei, oricum m.ai dezamagit cu comportamentul asta si m.ai scarbit. Repet, nu mint, mai ales in cazuri de genul...
Nu vreau sa mai discutam, abtine.te, te rog, te bagi din ce in ce mai mult in rahat singur.

0 0

Back to top
Tutty Frutty

[Creep]

(since 10-06-2018 21:46)

Votes: 18

Post Posted: 08-07-2014, 16:26:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va certati chiar foarte degeaba. e si normal sa se intample faze din astea atata timp cat nu s-a definit destul de clar o echipa serioasa de admini, unii de zi, altii de seara, altii de dimineata, care sa fie prezenti absolut in fiecare zi. Yahoo ii baiat bun, se descurca cu codatii, se vede din lista lui. numai ca mai are momente cand o se joaca, nu e atent la chat sau la alti jucatori si trece cu vederea peste codat. ii degeaba meeeow sa bati din gura ca o faci degeaba, mai ales ca nu ti-ai gasit cu cine sa o faci. tu ai 12 ore, yahoo 92 de ore. tu ai 7 codati, yahoo are aproape 60. chiar nu ai ce sa ii reprosezi

Respecta si vei fi respectat.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
yahoo..

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2014, 16:40:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:

Sunt de acord in mare parte - nici pe war5 nu mai intrasem de mult cu nick-ul insotit de tag, insa tot aveam admin. Te las fix asa sa intelegi ce vrei, oricum m.ai dezamagit cu comportamentul asta si m.ai scarbit. Repet, nu mint, mai ales in cazuri de genul...
Nu vreau sa mai discutam, abtine.te, te rog, te bagi din ce in ce mai mult in rahat singur.

Tin minte foarte bine ca odata pe war5 am dat amx_who(nu demult) si nu te-am vazut la admini desi erai pe server,insa fara tag.Si te-am intrebat daca mai esti admin si mi-ai raspuns ceva in gluma.Nu ar trebui sa fii dezamagita de mine,ci de tine.Eu am spus ce am avut de spus cu argumente solide si cu dovezi.Cine se scuza,se acuza...e o vorba.
Gata,inchei aici,destul ne-am balacarit,titlul topicului se numeste "Consiliu teamplay",nu "Balaceanca".
Imi pare bine sa stiu ca mai sunt si oameni onesti pe aici,unii chiar mult mai mici decat mine cu care poti purta o conversatie civilizat.Tot respectul pentru ei.O sa raman ca jucator aici,asta desigur daca Maria Sa,001,doreste sa lase nick-ul "Yahoo" liber,pentru ca mi-a pastrat slotul dar nu ma mai pot conecta-probabil a schimbat parola.
Mult noroc!

[EDIT:

Quote:
Tu ai incercat sa ma reduci la "tacere" cu micile tale "dovezi" de pe gametracker, insa nu te.ai gandit ca prin consiliul asta, se mai gaseste cate unul care iti da peste cap teoriile. Rusinica...
ca sa te cred ca ai intrat si cu alte nick-uri pe care aveai admin(desi nu vad rostul) le poti insira aici sa vedem si noi,nu?Astept,desi nu cred ca ai ce a insiri,ca altfel le insirai din prima.Ca sa lamurim odata asta,ca doar din vorbe nu ma faci.Eu decat cu dovezi tac.]

Last edited by yahoo.. on 08-07-2014, 17:40:13; edited 5 times in total
0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 08-07-2014, 17:01:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tutty Frutty wrote:
va certati chiar foarte degeaba. e si normal sa se intample faze din astea atata timp cat nu s-a definit destul de clar o echipa serioasa de admini, unii de zi, altii de seara, altii de dimineata, care sa fie prezenti absolut in fiecare zi. Yahoo ii baiat bun, se descurca cu codatii, se vede din lista lui. numai ca mai are momente cand o se joaca, nu e atent la chat sau la alti jucatori si trece cu vederea peste codat. ii degeaba meeeow sa bati din gura ca o faci degeaba, mai ales ca nu ti-ai gasit cu cine sa o faci. tu ai 12 ore, yahoo 92 de ore. tu ai 7 codati, yahoo are aproape 60. chiar nu ai ce sa ii reprosezi

Buna ziua! Eu nu "bat din gura", eu spun chestii concrete. Daca imi e permis, as afirma ca voi, cei care comentati pe seama unui mesaj scris din bun simt si cu tenta colegiala, faceti treaba asta. Ce Doamne, iarta.ma, atata drama pentru o chestie asa minora?!?!?! Pot sa am si 1 minut "jucat", e IRELEVANT, atat timp cat eu am fost pe teamplay de "enshpe" mii de ori si nu era admin prezent si a trebuit sa fac eu "ordine" (nu ma intelege gresit, am admin acolo, de-asta sunt adminii, nu ma deranjeaza.). Dar in acelas timp, vroiam sa vad ceva activitate si din partea altora, ma intelegi?! Atat tot. Incheiem si noi subiectul, zic? :)

Posturi unite automat, 08-07-2014, 18:01:20

Quote:
Tin minte foarte bine ca odata pe war5 am dat amx_who(nu demult) si nu te-am vazut la admini desi erai pe server,insa fara tag.Si te-am intrebat daca mai esti admin si mi-ai raspuns ceva in gluma.Nu ar trebui sa fii dezamagita de mine,ci de tine.Eu am spus ce am avut de spus cu argumente solide si cu dovezi.Cine se scuza,se acuza...e o vorba.
Gata,inchei aici,destul ne-am balacarit,titlul topicului se numeste "Consiliu teamplay",nu "Balaceanca".
Imi pare bine sa stiu ca mai sunt si oameni onesti pe aici,unii chiar mult mai mici decat mine cu care poti purta o conversatie civilizat.Tot respectul pentru ei.O sa raman ca jucator aici,asta desigur daca Maria Sa,001,doreste sa lase nick-ul "Yahoo" liber,pentru ca mi-a pastrat slotul dar nu ma mai pot conecta-probabil a schimbat parola.
Multa noroc!

Tin minte faza; ti.am raspuns ca "nu mai am admin", sub forma de gluma. - Nu stiu ce ai vazut tu, sau in ce masura a functionat comanda la tine, insa te asigur ca mereu am intrat cu adminul pe AMBELE servere. Poti discuta cu toti oamenii, insa daca stii si tu la randul tau sa fi om... Nu te poti astepta sa vorbesti cu un caine si el sa iti raspunda; fara nicio aluzie la cineva - Nu sunt dezamagita de mine, niciodata nu am fost si nici nu voi fi. Eu stiu sa ma comport si gandesc o chestie de 10 ori inainte sa o spun - mai ales intr.o discutie mai aprinsa. Tu ai incercat sa ma reduci la "tacere" cu micile tale "dovezi" de pe gametracker, insa nu te.ai gandit ca prin consiliul asta, se mai gaseste cate unul care iti da peste cap teoriile. Rusinica...

0 0

Back to top
armany0303

[pufulet3l]

(since 26-02-2018 09:15)

Votes: 13

Post Posted: 08-07-2014, 17:18:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da sa definit o echipa de admini si se vad cei care sunt serios si care nu ,iar din echipa asta o sa se aleageaga care merita si nu intelegi.
nu mai compara tu admini intre ei ca nu iti da dreptu asta sa faci comparatie ..
meeeow isi face prea bine treaba de admin si sunt foarte mandru ca face parte din echipa noastra.
nu iti da tie nici un drept ce si cum a dat admine.

yahoo ok isi face treaba bine ca admin nu e nici o problema da nu putea sa zica si el scuze am gresit si gata se termina toate romanele astea ..

iar pamflet cand a zis sa terminati cu cearta a vb degeaba cum ar venii

sunteti o echipa si ajutativa intre voii nu mai fiti rai unu cu altuu.

gata schimbati subiectul sa nu mai vad nimic aici.

Posturi unite automat, 08-07-2014, 18:18:21

toti sunteti egalii aici si nu este unu mai presus si altu mai prejos

0 0

Back to top
RoJa

[We're all mad here]

(since 24-04-2016 01:09)

Votes: 9

Post Posted: 08-07-2014, 17:36:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La deschiderea serverului, s-a dat admin foarte usor, oricui facea cerere in topicul dedicat. De acum incolo se va vedea cine merita sa il pastreze, si cine il va pierde.

When you love what you do, you’ll never ‘work’ another day in your life.
0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 08-07-2014, 17:39:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RoJa wrote:
La deschiderea serverului, s-a dat admin foarte usor, oricui facea cerere in topicul dedicat. De acum incolo se va vedea cine merita sa il pastreze, si cine il va pierde.

Corect.

Pamfleft, te rog sã ma ierþi, dar am avut de furcã cu serverul de metin si am stat pe tuºa puþin, acum am revenit.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 08-07-2014, 17:42:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="yahoo.."]
Quote:

O sa raman ca jucator aici,asta desigur daca Maria Sa,001,doreste sa lase nick-ul "Yahoo" liber,pentru ca mi-a pastrat slotul dar nu ma mai pot conecta-probabil a schimbat parola.
Multa noroc!

Ai fost unu din pustanii care i-am apreciat pe war5 pt fidelitate si sti bine ca vipu l-ai primit acolo pt ca mi-ai fost drag.Chiar daca nu meriti,pt ca nu is un owner superfcial si dusmanos iti voi reda accesu la nick-ul Yahoo.Sa imi lasi pm cu pass.Is dezamagit de felu cum te-ai comportat in consiliu pt ca nu e un comportament adecvat fata de gradele superioare.Iar gandirea ta lasa de dorit,dar ce sa ma astept...ai jumate din varsta mea.

0 0

Back to top
yahoo..

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2014, 17:58:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Slotul acolo l-am primit pentru ca am facut cerere si indeplineam conditiile,nu mi l-a oferit cineva.O conditie minima daca vrei respect e sa arati respect.Cand tu iti bati joc de munca mea(cu mici scapari cum e ea,nimeni nu-i perfect),atunci nu ai cum sa pretinzi sa te mai respect.Gradul la un joc ca CS e fix 0,nu te face automat respectabil.Respectul ti-l castigi,nu ti-l impui.Gandirea mea lasa de dorit?Eu tot ce am spus,am spus la obiect si cu dovezi.Daca ai 40 de ani+ si ai astfel de comportament si limbaj...sincer nu credeam ca ai atatea primaveri la activ.Iti dadeam cel mult 16-17 ani dupa logica si gramatica pe care le afisai.
Si eu sunt dezamagit,credeam ca tot stafful e pro si "de treaba".Se pare ca aia cu "fiecare padure are uscaturile ei" e valabila cam peste tot.
Poti sa scoti slotul pentru nick-ul respectiv.

Last edited by yahoo.. on 08-07-2014, 18:14:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
CataCata00

[Freaked Out!]

(since 22-11-2018 06:47)

Votes: 8

Post Posted: 08-07-2014, 18:10:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine gata, incetati amandoi . Nu vreau sa mai vad romane de "dragoste" pt ca nu imi place sa va vad certandu-va . mai ales pt ca ati fost sau mai sunteti inca asa-zisi "colegi" !

Every saint has a past and every sinner has a future
0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 08-07-2014, 18:49:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca prostia predomina la tine.Ca admin m-am lipsit de tine,ma lipsesc de tine si ca jucator.Pedeapsa e capitala.I-ati adio de la nick-ul Yahoo.
Cata decat sa te bagi in discutiile mele cu necoptu asta nascut la repezeala,mai bine ai petrece putin timp pe sv.
Va zic frumos la toti adminii de aici.Daca unu singur mai comenteaza aiurea la un grad superior lui,sau daca mai prind jucatori pe war5 ca cer ajutor pt teamplay, cu admini on ,dau cu avertismente pana la acces scos.Mai bine 3 admini mereu prezenti la datorie decat 20 degeaba.

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 08-07-2014, 18:58:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

001 wrote:
Vad ca prostia predomina la tine.Ca admin m-am lipsit de tine,ma lipsesc de tine si ca jucator.Pedeapsa e capitala.I-ati adio de la nick-ul Yahoo.Cata decat sa te bagi in discutiile mele cu necoptu asta nascut la repezeala,mai bine ai petrece putin timp pe sv.
Va zic frumos la toti adminii de aici.Daca unu singur sa mai comenteaza aiurea la un grad superior lui,sau daca mai prind jucatori pe war5 ca cer ajutor pt teamplay, cu admini on ,dau cu avertismente pana la acces scos.Mai bine 3 admini mereu prezenti la datorie decat 20 degeaba.

Din curiozitate, ce inseamnã la tine "comenteazã"? Eºti conºtient cã sunt cazuri in care adminii cu grad mai mare greºesc ºi aici nu mã refer la owneri ( nu cã ei nu pot greºi ), dar mi s-a intamplat sã-mi facã albie de porci un admin cu grad mai mare din lipsa de una alta.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
yahoo..

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2014, 19:04:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

001 wrote:
Vad ca prostia predomina la tine.Ca admin m-am lipsit de tine,ma lipsesc de tine si ca jucator.Pedeapsa e capitala.I-ati adio de la nick-ul Yahoo.Cata decat sa te bagi in discutiile mele cu necoptu asta nascut la repezeala,mai bine ai petrece putin timp pe sv.
Va zic frumos la toti adminii de aici.Daca unu singur sa mai comenteaza aiurea la un grad superior lui,sau daca mai prind jucatori pe war5 ca cer ajutor pt teamplay, cu admini on ,dau cu avertismente pana la acces scos.Mai bine 3 admini mereu prezenti la datorie decat 20 degeaba.

Usor bre ca faci atac cerebral.Persisti in prostie."Pedeapsa e capitala"-)))).Hai ca ma binedispui.Sunt atatea combinatii posibile pentru nick...
Pai numai d'alde "20 de admini degeaba" meriti ca in aia "3 mereu prezenti" arunci cu noroi.
Asta micu' gandeste mult mai limpede si frumos ca tine.Si are...12 ani.In plus scrie si mai bine.Trist.

0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 08-07-2014, 19:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IngerDr00gat wrote:
001 wrote:

Din curiozitate, ce inseamnã la tine "comenteazã"? Eºti conºtient cã sunt cazuri in care adminii cu grad mai mare greºesc ºi aici nu mã refer la owneri ( nu cã ei nu pot greºi ), dar mi s-a intamplat sã-mi facã albie de porci un admin cu grad mai mare din lipsa de una alta.

Exemplu perfect e yahoo.Prins pe sv cu codati, el mai bine se tine tare in clanta cu toate gradele superioare lui decat sa ii zica la masa sa avosteze daca mai are in proiect un copil ca el.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 57, 58, 59  Next    

The time now is 28-07-2025, 22:13:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password