User
Pass
2FA

UNBAN RAGELES MI-A DAT BAN PE NIMIC

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message154
Ennie1998

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-07-2014 11:11)

Votes: 2

Post Posted: 23-07-2014, 12:12:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omule nu te-am injurat/jignit, mi-am sustinut parerea si ti-am zis ca-ti aduc 3 martori daca e nevoie, recunoaste ca mi-ai dat ban pe nimic si gata, ca nu-i mare vrajeala, macar sa stiu ce staff sunteti si daca merita sa mai fac iar charurile, daca o sa le fac iar parca vad ca iar ma trezesc cu ban si ma puneti sa platesc 20 de euro, opreste-te, da-mi unban ca sti si tu ca mi-ai dat ban doar ca sa-ti scoti tu euro Dosent Matter
Efectiv ti-ai batut joc de munca mea de 1 an, in care am reusit sa fac toate charurile de 85, apai sa le mai si ghearez si sa-mi fac 2 charuri full cata, da ce-ti pasa tie ba? Sti doar sa strici munca altuia intr-un singur minut, atata stii, si nici nu mai recunosti pe langa ca mi-ai dat ban pe nedret, nu recunost ca mi-ai dat doar asa sa-ti scoti banii, ori ca aveai ceva cu mine de ceva timp

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rageless, 23 July 2014 10:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 21-02-2025, 07:03:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x