User
Pass
2FA

[Aprobat] Cerere unban
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3820
System of a Down
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 28-08-2014 20:53)

Votes: 53

Post Posted: 24-07-2014, 19:17:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa ramana..

blood is life !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 24-07-2014, 19:36:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca am gresit.. Demonstratia mea se baza pe faptul ca un jucator langa perete e de doua ori cat dunga alba de pe perete, am mai testat iar pe un sv si se pare ca e pana la nivelul umerilor.. Sincer nu mai stiu ce sa zic, dar sunt multe faze suspecte.. Nu va mai bazati pe demonstratia mea pt ca e gresita la baza..

Deci linia orizontului era mai jos, iar jucatorul respectiv din SS-ul cu lucian este foarte probabil sa fie in aer.. Asta ar demonstra cat de cat faptul ca nu e dupa perete..

@msx, nu a zis asta, CT-ul respectiv a fost omorat de altcineva cred..

Looking back..
0 0

Back to top
Luc1aN1

[Mentally Stable]

(since 19-03-2016 11:15)

Votes: 3

Post Posted: 24-07-2014, 19:43:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mastermind teoria ta poate este valabila dar probabil nu se aplinca in acest joc care are alte legi ale fizicii.

Am mai luat un ban acum

Informatii despre ban
Nume: LUC1AN
IP: 95.162.50.189
Motiv: Nespecificat
Durata banului: Permanent
Admin: Py7y
Ora si data: 20:58:55, 24 July 2014
Harta: de_aztec

Fara demo, fara poze.

Daca voi sunteti atat de destepti sa credeti ca eu dupa ce imi iau un ban (pe nedrept) dar deja intrat 'in colimator' continui in aceeasi zi sa ma joc cu wall pe server cand toti se uita pe mine ca raman ultimul in mare parte a rundelor pentru ca mor mai rar va inselati amarnic.

Nu mai stau sa cersesc aici unban, sa fiti voi sanatosi si mult succes in real life pentru ca e clar cu jocul asta nu prea aveti tangente.

Sunteti foarte slabi unii din voi dar veniti aici si va spuneti parerile eronate, urmati un efect de turma.

Va inteleg perfect ca nu puteti sa jucati de mine dar
acest joc este mai mult decat IMPUSCAT la cap, mai conteaza cum te pozitionezi pe harta, cum mergi cu tinta, putin sunet, sa mai arunci un he sau un flash corect, lucruri care va depasesc in totalitate pe 85% de aici.

Va inteleg frustrarea dar nu am ce sa fac cand eu ma joc din 2000 acest joc (cand aveam 10 ani) si il stiu destul de bine.

Merg oricand la sala si ne jucam din sala sa vedem atunci ca voi nu o sa mai impuscati nimic o sa jucati mai rau decat jucati de acasa iar eu o sa joc la fel.

Sa nu mai zic ca va plangeti ca nu va merge in 100 fps constant, pai nu aveti nici calculatoare, nu aveti nici gear bun si vreti sa jucati bine dar nu se poate cu mouse la 30 lei.

MULT SUCCES Bãieþaºilor.

http://darena.ro/desfasurarea-pgl-lan-tour-20092010-discovery-arena/ #top3
0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 24-07-2014, 19:47:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e nevoie sa jignesti pe nimeni sau sa ne iei peste picior.. Eu cred ca mi-am dat silinta sa demonstrez adevarul, daca citeai ultimul meu post te convingeai ca sunt impartial si chiar am recunoscut ca am gresit initial, iar din greseala asta tot am demonstrat ceva si anume ca teoria ta sta in picioare.. Eu cred ca nu isi avea locul postarea ta..

Eu m-am decis, dar nu pentru ca mi-ai aratat tu ceva sau au zis ceilalti ceva sa ma influenteze. Fiecare e liber sa se exprime, iar daca unul greseste, pentru asta suntem pe un forum, sa discutam. Probabil tu esti un jucator de CS bun, dar la partea de admin e cu totul altceva, nu are legatura una cu alta.

Sa ii dati unban si pana data viitoare cand aveti dovezi CLARE, sa il postati, daca aveti doar dovezi neclare, il postati la pareri demo/ss. Nu ii mai dati ban/*** fara dovezi/motiv.

Looking back..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 24 July 2014 17:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 01-08-2025, 22:42:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password