User
Pass
2FA

[Rezolvat] Poze KREK
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2371
MATHEW.DNL
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-10-2014 18:52)

Votes: 17

Post Posted: 27-07-2014, 22:26:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wickie wrote:
Ceva pe scurt.
@irina: esti cel mai neexperimentat admin de pe server si o sa ramai cat de curand fara acces daca mai continui asa DECi te rog documenteaza-te si "Fa" si tu ceva mai util pe server infara de ss-uri sau altele.
@clau: Cu tine revin la faza cu frustratu ca te urcam pe harta pe war4, deci te inteleg dece plangi (cred).
@msx: tot degeaba cu tine INSA
Astept decizia si oricum este dovidit ca nu este nimic acolo + ACCEPT sa intre orice owner al war3-ului in mine la calculator sa "caute peste tot" coduri si etc + Sa vada cu ochii lui cand sunt in joc punctele de pe harta de_nuke direct de la mine din pk (asta daca se poate...)

Stai asa ma copile , cine esti tu sa ameninti ?
Tu nu esti inca la gradul ala sa ameninti si sa acuzi ceva.
Ti-am mai zis si eu , suferi prea mult pe jocul asta , ia-ti o viata reala (lidl/carrefour)exista acolo insuportabilule.
Cu ocazia asta iti mai zic si eu , pe war4 nu am apucat ,am jucat foarte mult cu tine , la mix-uri / pe war3/4 si te urmaream ca si restu.
E wall pixel , dupa cum a spus si TwisTer pe war4 si aragorn ca punctele nu sunt ltblue la pixeli , sunt albe.
Am avut si eu problema cu placa video , dar punctele nu imi apareau unde trebuia sa fie un adversar , pe perete la incheieturi.
Cu aceasta am incheiat citatul .
Nu mai ameninta pe nimeni , e un sfat !!!

ZeNN a fost aici !
:pepsi:
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CmB<3Dee

[Creep]

(since 19-10-2020 11:46)

Votes: 12

cmb892 
Post Posted: 27-07-2014, 23:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

urat comportament wickie inteleg ca nu poti demonstra ca nu esti codat dar vb frumos si calm ca totu se rez ban aiurea nu iei se pot face mai mlt teste 2..3 randurid e poze bla bla etc ,oricum un demo inainte de ss se vede clar daca ai avea sau nu ,de cod nu cred sa fie vb deoarece are pc ff slab 64mb placa video(in caz ca o ai tot ep aia) va dati si voi seama ,astepeata si o decizie de la un owner

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 27-07-2014, 23:46:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Voi trebuie sa demonstrati ca e cod, nu el sa demonstreze ca e nevinovat.
El a adus pozele, mai departe este treaba voastra.

Daca se tot sustine ca este ceva soi de cod [nu am instalat sa vad .tga], a vazut cineva "codul" asta? Adica deja are un nume, din ce vad, dar executabilul? Il gaseste cineva pe net? Se stie ca exista? Si daca exista, se comporta cum s-a comportat si la respectivul jucator?

Pana la urma, daca se merge pe presupuneri e urat.

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 28-07-2014, 00:08:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane , ia si cauta pe google wall pixel cs 1.6 si vezi ca o sa gasesti , deci exista . Problema e ca nu ma asteptam ca el sa joace cu cod , pixell , wall , etc etc . Nici acum nu cred 100% ca a jucat codat si de asta scriu si pe aici , mie unul imi place de el cum joaca , dar am inteles ca nu e numai faza cu pozele cica ar fi si demo cu el , ca au fost admini care l-au urmarit .
Revenind la ceea ce ai spus tu mai sus , te contrazic . Codul exista , este exact cum e la el in poze , in loc sa fie tot playerul sa se vada prin perete se vede un pixel , el trebuie sa demonstreze ca e nevinovat .
Lasand gluma la o parte si tachinarile pe server si aici pe forum, eu unul personal nu am nimic cu el , dimpotriva chiar m-as bucura sa fie clean , dar nu intelege nimic din postarile astea si din atacurile de pana acum . Trebuie sa faca intr-un fel , sa fie disponibil si sa permita sa i se mai faca poze si pe alte harti , un admin sa intre la el in calculator sa verifice setarile jocului etc etc , sunt mai multe lucruri dar toate astea depind de el .
Cand o sa demonstreze ca nu e wall pixel si ca totul se datoreaza pc-ului sau setarilor lui , atunci o sa imi cer scuze ca l-am crezut codat . Cred ca acum intelege si el despre ce e vorba .

0 0

Back to top
System of a Down
[Banned user]

Banned

(since 28-08-2014 20:53)

Votes: 53

Post Posted: 28-07-2014, 00:14:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KREK, accepti sa intru cu team vewier (sau cum ii zice) la tine in pc, sa verific toate folderele si sa vedem daca intradevar se vede de la grafica? intram frumos cu nick tau pe war3, eu bag nuke si mergem in zona aia, daca nu apar punctele iti iei adio de la war3, daca apar ai toate respectele noastre si poti juca, esti de acord ?

blood is life !

0 0

Back to top
MATHEW.DNL
[Banned user]

Banned

(since 01-10-2014 18:52)

Votes: 17

Post Posted: 28-07-2014, 10:11:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
Voi trebuie sa demonstrati ca e cod, nu el sa demonstreze ca e nevinovat.
El a adus pozele, mai departe este treaba voastra.

Daca se tot sustine ca este ceva soi de cod [nu am instalat sa vad .tga], a vazut cineva "codul" asta? Adica deja are un nume, din ce vad, dar executabilul? Il gaseste cineva pe net? Se stie ca exista? Si daca exista, se comporta cum s-a comportat si la respectivul jucator?

Pana la urma, daca se merge pe presupuneri e urat.

ããããããããã, el le facea in photoshop pe unele , am incercat si eu sa vad daca pot sa fac si la unele mergea.
Puntul ala e prea perfect pus acolo , e foarte logic .
Sa-i mai faca cineva 3 seturi de poze pe war3 in acelasi loc , cu serverul gol si atunci o sa vedem adevarul.
@Mastermind , @mSx .

ZeNN a fost aici !
:pepsi:
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 28-07-2014, 10:48:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Revenind la ceea ce ai spus tu mai sus , te contrazic . Codul exista , este exact cum e la el in poze , in loc sa fie tot playerul sa se vada prin perete se vede un pixel , el trebuie sa demonstreze ca e nevinovat .

Eu nu am spus ca nu exista, tocmai, am intrebat, exista?
Si daca exista, il are cineva sa faca un print-in-game sa vada daca se comporta la fel?

0 0

Back to top
System of a Down
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2014, 10:50:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:

click

blood is life !

0 0

Back to top
wickie

[Welcome in Jungle]

(since 14-06-2018 23:09)

Votes: 184

Post Posted: 28-07-2014, 12:28:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@sistem: Am si spus mai sus ca accept sa intre un owner war3 la mine in calculator sa vada acele puncte si sa caute prin toate fisierele.
@cmb: NU am vorbit urat MEI.

0 0

Back to top
System of a Down
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-07-2014, 14:16:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

add ovidiu.hero y!m.
@wickie

blood is life !

0 0

Back to top
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 28-07-2014, 17:53:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata, terminati.. chiar ajunge.. Am sa ii fac eu SS cand o sa fie nuke si o sa mi le dea atunci pe loc, sau oricare admin sa ii faca SS pe nuke, sa vorbeasca cu wickie sa se pozitioneze acolo si sa i se faca SS, pe urma acel admin sa ia pozele imediat..

Looking back..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 28 July 2014 15:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 20-08-2025, 06:07:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password