User
Pass
2FA

Problema BG-uri

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1024
stormlash

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 06-08-2014 08:51)

Votes: 1

Post Posted: 30-07-2014, 15:10:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am cateva idei care pot sa reduca mai toate posturile legate de Battleground-uri, low gear, rage, etc.

Din cate am vazut cei mai frustrati dintre cei care posteaza aici spun ca isi "pierd timpul" cu cei low gear in BG.

Ei probabil zic asta din cauza ca BG-urile dureaza prea mult, si sunt farmati intr-un WSG de premade-uri full Cataclysmic timp de 20 de minute. De ce nu reduceti durata la BG-uri sa dureze maximum 5-10 minute si nu 20-30 de minute.

Cu asta ii ajutati si pe playerii care au low gear si pierd 80-90% din bg-uri sa isi farmeze honor mai repede.

O alta problema de care se plang e ca sunt playeri care ameninta, injura si stau afk si scriu pe /bg si /1. De ce nu le dati mute la toti, la toate chat-urile pe toata durata bg-urilor. Nu ai nevoie de chat sa vezi unde merge echipa ta, si exista addon care e folosit pentru timer.

Altii se plang ca iau deserter daca dau leave bg. De ce nu reduceti durata la deserter la 3-5 minute ca la League of Legends si poate si adaugati o mica penalizare de honor pentru cei care ies din 3 bg-uri la rand.

Voi ce parere aveti?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 30-07-2014, 15:17:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci ma si gandeam de cand nu a mai postat nimeni vreo idiotenie wow-related.

1. 5-10 minute un bg? Sunt bg-uri in care,spre exemplu, ai achieve sa duci in maxim 6 minute sa zicem 3 flags sau sa faci win (chestie calculata). Sunt bg-uri in care e 0-0 (twin peaks, warsong) si cate 20 minute. Pt asta te angajeaza astia de la Blizzard. Cu siguranta!!!!!!!!!!!!

2. Mute la chat ca vezi unde se duc ai tai? -)))))))))))))))))))) Nimic de adaugat

3. Deserter ca la lol. Du-te tare si baga si asta in CV-ul pentru Blizzard.
Se plang ca iau deserter ca dau leave la bg? Nu trebuia sa se intample asta? Ba esti nebun? Ce sa le dea, honor ca nu au prins bg capabil?

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 30-07-2014, 15:22:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu a venit cu niste idei excelente dar oricum ar trebui sa se faca ceva.
toti rad si isi bat joc dar isi bat joc de munca noastra.
si nu doar cei care posteaza aici sunt in situatia asta.sunt multi poate care nici nu au cont aici sau nu stau sa posteze.
15 min dezerter e mult ce e adevarat.
mai bine sincer imi ia 50 onoare sau 100
sa imi ia gold ca nu ma supar.

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
stormlash

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-07-2014, 15:24:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:

1. 5-10 minute un bg? Sunt bg-uri in care,spre exemplu, ai achieve sa duci in maxim 6 minute sa zicem 3 flags sau sa faci win (chestie calculata). Sunt bg-uri in care e 0-0 (twin peaks, warsong) si cate 20 minute. Pt asta te angajeaza astia de la Blizzard. Cu siguranta!!!!!!!!!!!!

2. Mute la chat ca vezi unde se duc ai tai? -)))))))))))))))))))) Nimic de adaugat

Se plang ca iau deserter ca dau leave la bg? Nu trebuia sa se intample asta? Ba esti nebun? Ce sa le dea, honor ca nu au prins bg capabil?

1. E frustrant sa intrii bg dupa bg si sa pierzi contra premade si sa te tina unu full cataclysmic cu 3 healeri dupa el donator in graveyard pentru 30 de minute.

De obicei numai cei care sunt premade stau sa campeze (nu conteaza ca ei au full gear si nu le mai trebuie honor, doar sa infraneze cealalta factiune)

2. Daca ai premade si iti trebuie neaparat chat ai ts/skype etc.

3. Ar trebui sa li se reduca ceva celor care dau leave. De obicei cei care dau leave sunt cei cu gear si skill care ar putea sa care un bg. Si pot da leave ca nu exista nicio penalizare. Trebuie gasit ceva care sa ii multumeasca pe toti.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 30-07-2014, 15:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stormlash wrote:
pms wrote:

1. E frustrant sa intrii bg dupa bg si sa pierzi contra premade si sa te tina unu full cataclysmic cu 3 healeri dupa el donator in graveyard pentru 30 de minute.

De obicei numai cei care sunt premade stau sa campeze (nu conteaza ca ei au full gear si nu le mai trebuie honor, doar sa infraneze cealalta factiune)

2. Daca ai premade si iti trebuie neaparat chat ai ts/skype etc.

3. Ar trebui sa li se reduca ceva celor care dau leave. De obicei cei care dau leave sunt cei cu gear si skill care ar putea sa care un bg. Si pot da leave ca nu exista nicio penalizare.

1. Asa e si pe blizz

2. Cand fac premade, logic ca nu iau orice japita de player, si nu e nevoie de ts/skype, ne mai coordonam intre noi "1 la mine" / "2 la mine", aviz si grupurilor fara premade, dimpotriva, chiar ajuta chatul. Ca sunt sparti care se injura, nu inteleg cu ce te incurca, nu te uita pe chat.

3. Te-ai contrazis singur.

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 30-07-2014, 15:43:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faceti premade si voi, alta soulutie stabila e sa puna ilvl cap la join bg ceea ce nu o sa se faca desi presupun ca e posibil si afecteaza doar pe cei care intra cu gear de lvl 60-70.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
stormlash

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-07-2014, 15:50:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2. Puteti sa dati /join premade si intrati toti pe acelasi chat. Dar nu e bine sa fie chat pt. playerii solo, de obicei ei fac rage si stau afk sa scrie ***** pe /bg.

La 1 si 3 nu iti mai raspund ca vad ca nu citesti.

Postul a fost scris pentru a reduce numarul de posturi cu cei care se plang, dau report altor playeri pentru afk, reduce ticketele legate de bg, etc. pentru ca in momentul de fata, din ce in ce mai multi playeri pleaca de pe server. Nu stiu care e motivul, dar poate e legat si de asta din moment de exista 2-3 post-uri legate de bg-uri pe forum pe saptamana. Nu vreau sa imi imaginez cate tickete sunt scrise.

Tu in momentul de fata nu contribui cu nimic.
Din cauza playerilor ca tine (daca nu e pe blizz inseamna ca nu e bine), pe server o sa continue sa scada numarul de playeri.

Eu de ex. am o gramada de ALTs. Mai mult stau pe server sa fac questuri si sa fac speedrun-uri. Dar nu am mai intrat in bg-uri si am caracterele full vicious de jumatate de an din cauza ca mi-e scarba de playerii care sunt premade full cataclysmic care sunt organizati si pe Teamspeak si te fac sa pierzi o jumatate de ora sa te uiti la ei in ghost form si sa fii acuzat de AFK pentru un amarat de 50 honor.

P.S. Vezi video-ul de pe PM. e legat de alt joc, dar are cam aceeasi problema.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 30-07-2014, 16:57:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stormlash wrote:
2. Puteti sa dati /join premade si intrati toti pe acelasi chat. Dar nu e bine sa fie chat pt. playerii solo, de obicei ei fac rage si stau afk sa scrie ***** pe /bg.

La 1 si 3 nu iti mai raspund ca vad ca nu citesti.

Postul a fost scris pentru a reduce numarul de posturi cu cei care se plang, dau report altor playeri pentru afk, reduce ticketele legate de bg, etc. pentru ca in momentul de fata, din ce in ce mai multi playeri pleaca de pe server. Nu stiu care e motivul, dar poate e legat si de asta din moment de exista 2-3 post-uri legate de bg-uri pe forum pe saptamana. Nu vreau sa imi imaginez cate tickete sunt scrise.

Tu in momentul de fata nu contribui cu nimic.
Din cauza playerilor ca tine (daca nu e pe blizz inseamna ca nu e bine), pe server o sa continue sa scada numarul de playeri.

Eu de ex. am o gramada de ALTs. Mai mult stau pe server sa fac questuri si sa fac speedrun-uri. Dar nu am mai intrat in bg-uri si am caracterele full vicious de jumatate de an din cauza ca mi-e scarba de playerii care sunt premade full cataclysmic care sunt organizati si pe Teamspeak si te fac sa pierzi o jumatate de ora sa te uiti la ei in ghost form si sa fii acuzat de AFK pentru un amarat de 50 honor.

P.S. Vezi video-ul de pe PM. e legat de alt joc, dar are cam aceeasi problema.

"care sunt organizati si pe Teamspeak" - Cauta-ti o guilda pvp. Sunt destule. Nu te mai plange pe forum pentru nimicuri care exista de cand jocul.

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 30-07-2014, 17:56:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu? Care am facut in jur de 130.000 Honor?-

Care castig Bg dupa Bg,si nu simt competia,fi el cu premade sau nu.

Doar pentru HK? de aia nu este lume cu full gear in bg,nu are ce sa faca cu honorul,este full,si nu vede rostul

Pana strangi 50.000 HK(ca de acolo incepe tilturile misto) te apuca 2016.

0 0

Back to top
Mustaciila

[The Creator]

(since 20-12-2016 21:42)

Votes: 7

Post Posted: 30-07-2014, 21:44:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ar strica niºte daily custom q...ex. Kill 3 trolls in AB. cu rewards honor, etc, poate chiar ethereal credit -.
Dupã pãrerea mea, ca sa pãstrãm serverul populat...avem nevoie de multe events/q custom, care sa trezeascã interesul playerului...si astfel sa rãmânã pe freakz...si apoi sa ne gândim la metode de a aduce mai multi playeri...si nu invers. Dacã a observat cineva...in primele sãptãmâni când s-a bagat questul pentru ds-like items(raid finder) era spam pe global încã de dimineaþa cu "LFM rdf items quest" , etc...so...ok - n-am zis fun server...ci doar...câteva questuri...asta cred ca ar rezolva problema cu bg-urile...nu mai stã nimeni afk...trb sa batã X orci pt q sau sã dea n intr. pe cast...s.a.m.d.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 30-07-2014, 22:44:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa ne vaitam pt ca nu stim sa jucam un bg sau pentru ca intra playerii fara gear in bg.....unde pot farma honor pentru gear...

Va baga spine disperatilor. Nu o sa va mai chinuiti sa faceti 5 milioane damage in bg ci 74k dps in ds. Ramaneti la omorat dragoni...oricum jocul nu e de voi.

P.s. Vreau un quest custom care sa ma faca zana dintisor doar pentru ca vreau sa-mi las partea feminina sa zburde in wow. GANDITI inainte sa va lasati creierele obosite sa posteze asa aberatii (cum am facut eu).

0 0

Back to top
Loveheal

[ATN Attax]

(since 17-03-2024 03:51)

Votes: 572

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-07-2014, 23:28:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Invatati sa jucati la obiective si nu la kills, dupa poate o sa castigati.
0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 31-07-2014, 02:18:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Loveheal wrote:
Invatati sa jucati la obiective si nu la kills, dupa poate o sa castigati.

Nu kills trebuie sa faci in bg? I-a uite ba ... si eu fac ce fac si astia care plang pe forum !!! pfff ... Toate steagurile alea si bazele alea obosite ne incurca ...

Cu tot orgoliul si o groaza de nesimtire pot afirma ca daca te plangi pe forum ca nu stii ce sa faci intr-un bg sa-l castigi, cand un sarman disperat dupa kills sta sa zburde prin bg, clar esti cel mai mare inapt.

Nota: A nu se lua in considerare termenul "inapt" ca si jignire, ci sensul propriu prin care defineste o persoana care nu este apta sa indeaplineasca o actiune, relativ simpla in cazul nostru.

Asta ca sa nu ma trezesc cu vreun warn obosit.

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 28-07-2025, 20:49:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password