User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Your Angel

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1015
MATHEW.DNL
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-10-2014 18:52)

Votes: 17

Post Posted: 31-07-2014, 12:48:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau-ZeNN
- Numele adminului reclamat:ingeru
- Harta, ora si data faptei reclamate-
- Motivul / Regula incalcata joc cu wall 2 zile si dupa bag aim 2 zile , si a 5-a zi bag speed in lama.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola-nu am dovezi

Ingere , de ce nu lasi ala deschis? sa vina adminii , sa vada , ti-o fi frica ca or sa zica astia care nu "dau cu limba" ca nu e nimic?
Lasa sa ne dam cu parerea , bla bla.
server=servar..
inchizi si pe asta , fac altu ca nu ai ce imi face, nu incalc regulamentul.
deschide-l pe ala te rog sa se faca dreptate , ca doar suntem oameni :0

ZeNN a fost aici !
:pepsi:
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 31-07-2014, 13:05:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZeNN tu chiar nu pricepi ce am scris eu in celalat topic al tau?
Pareri au fost suficiente plus ca nu am uitat ca si in trecut ai fost prins cu ,cod.
Nu ma lua pe mine ca ling ca nu ling pe nimeni si masoarati cuvintele ca daca stau bine si gandesc esti un copil pe langa mine,macar putin respect sa ai de varste daca respect pentru decizia care sa luat in trecut cand ai fost prins nu ai avuto si ai insistat sa intri cu alte nick-uri din motiv ca ai ip dinamic.
Nu este nici o problema poti intra cu alt nick de prins tot te prind si iti dau ban,poate te vei plictisi de atatea banuri si vei inceta ceea ce nu prea cred,nu ai incetat pana acum nici nu o vei face pentru ca esti un copil care nu gandesti cum trebuie si iti place sa stresezi lumea.
Nu deschid nimic ca nu esti in masura sa imi ceri mie asa ceva,daca ar fi fost o greseala da as fi deschis dar nu este greseala.

0 0

Back to top
MATHEW.DNL
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-07-2014, 13:09:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vai , tu vrei respect din partea mea?
Nu am nimic pentru tine , lasa decizia , am dat eu explicatia cum a fost ca nu ai fost in stare sa te uiti de 2 ori in demo , ce mai vrei mai mult de atata?
Stai lin ca nu am facut cum zici , i-am zis lui twister si m-a lasat sa joc , si eu am rasplatit pentru asta .
Vrei sa iti aduc aici toate demo-urile , sa ti le dau de cap? si sa imi zici unde e cod?
Se dau pareri ca oile , unu dupa altu , daca vine X si zica ca e cod , y nu se uita la demo si ii da dreptate lui X , asa e aici si asa o sa fie cat o sa tina serverul.
Poti sa inchizi cat vrei , eu fac alt topic , pana nu se face dreptate sau nu se dau minim 5 pareri la demo-ul ala.
si punct

ZeNN a fost aici !
0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 31-07-2014, 13:15:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti voi lasa acest topic deschis dar banul tot ramane, 1 ramane pentru trecutul tau, 2 ramane pentru parerile de la demo facut de marmota, 3 pentru ca nu ai respect, 4 pentru ca ma iei pe mine ca nu m-am uitat la demo ceea ce am facuto si chiar nu trebuie sa iti dau explicatii.
Asa ca fa bine si inceteaza ca banul va ramane indiferent ce pareri vor ramane,sa inveti bunele manieri sau cei 7 ani de acasa daca ai avut asa ceva.

0 0

Back to top
Push.

[10 in examene]

(since 13-02-2016 15:09)

Votes: 13

Post Posted: 31-07-2014, 13:28:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MATHEW.DNL wrote:
Se dau pareri ca oile , unu dupa altu , daca vine X si zica ca e cod , y nu se uita la demo si ii da dreptate lui X , asa e aici si asa o sa fie cat o sa tina serverul.

Deja exagerezi si implicit jignesti tot staff-ul acestui server. Mai toti jucatorii care ar zice asa ceva pe server s-ar alege cu ban permanent. Asadar nici nu mai are sens sa ma uit la demo, mi-ai dovedit ce fel de om esti. Daca vorbeai altfel, poate stateau altfel lucrurile.

http://www.youtube.com/watch?v=ns9NuZ2l8NY
Niciun pai!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MATHEW.DNL
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-07-2014, 13:34:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Push. wrote:
MATHEW.DNL wrote:

Deja exagerezi si implicit jignesti tot staff-ul acestui server. Mai toti jucatorii care ar zice asa ceva pe server s-ar alege cu ban permanent. Asadar nici nu mai are sens sa ma uit la demo, mi-ai dovedit ce fel de om esti. Daca vorbeai altfel, poate stateau altfel lucrurile.

Asa urat am vorbit? iarta-ma...
serios? astia vechi isi aduc aminte cum era la o cerere de admin se adunau si 3 pagini acum daca posteaza 3 admini , la o reclamatia ne bateam pe ea , acum toti sunt de aceiasi parere...
Daca eu nu am dreptate la ce zic aici , si daca twister zice ca eu am avut cod in demo-ul ala promit ca imi sterg cs-ul si imi banez contul.
Uita-te la demo push .
2.Cazatura , runda urmatoare dupa cazatura eu am obisnuita de a ma uita usa aia acolo pe unde merg CT-istii , de aceea eu din cazatura m-am uitat si ala a si aparut dar cum eu sunt un jucator cu aim l-am nimerit , nu este wall , este aim

ZeNN a fost aici !
0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 31-07-2014, 14:03:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZeNN incearca sa te potolesti si nu-mi trimite mie pm-uri cu jigniri,ca eu nu te-am jignit pe tine....

Ti-a fost facut un demo de catre Marmota si au fost mai multe pareri ca ai wall in acel demo..

Tin minte,erai admin pe war4,eu atunci nu jucam aici,ai primit remove + ban pentru cod....
Apoi am venit eu si ti-am facut acele demo-uri in care am zis ca ai cod,dar se pare ca ai fost lasat sa joci in continuare,acuma a venit Marmota cu un demo,in care se vede clar....

Atunci cand ai fost admin si ai primit remove +ban pentru aim,ce-ai zis catre mine???

Mai stii???
Ca am fost pe aim_map si au zis aia ca am aim,dar mapa are aim,eu nu aveam...
Asa ai zis,dar nu am auzit niciodata pana atunci ce-ai spus tu,ca mapa aim_map are aim,ci nu tu aveai....

Deci incearca sa te potolesti si nu ma baga in seama,ca nici eu nu ma bag...Daca vroiam,puteam sa-i bat pe owneri la cap sa-ti dea bye de acuma 3 luni,de cand stiam ca esti Tsunami,dar ti-am dat pace,deoarece am zis ca poate te-ai lasat de aceste porcarii.

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
MATHEW.DNL
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-07-2014, 14:16:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

off Danger , scuza , recunosc ca joc cu cod , de care? te las sa iti alegi !
Tu chiar crezi ca imi pasa ca te crezi bun ?
Esti bun , dar si aia buni gresesc stai linistit , daca in acel demo in care ziici tu ca e wall este wall eu ma las de cs + ban pe forum .
Ti-am zis te bati singur , zici ca e bulan cand iei 2 odata si la mine cand am luat 2 odata ai zis aim .
Tu nu vezi ca ii acuzi pe toti omule , dar tu faci niste faze , ma jur ca imi schimb ip si iti fac 100 de dem si din alea 100 iau 3 cu faze si te-ai dus pe...
E normal ca oricare player asa mai PRO sa faca faze , iar faza aia din cazatura am facut-o ca am uita la usa aia , se vede runda urmatoare ca obisnuiesc sa ma uit acolo.
LOGIQ !

ZeNN a fost aici !
0 0

Back to top
jaki

[Creep]

(since 19-07-2017 22:20)

Votes: 13

Post Posted: 01-08-2014, 01:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tu daca tineai la acest server nu aveai comportamentu asta nu ma uit la demo ca nu meriti.
eu am zis din momentu in care ai intrat dupa primu ban ca nu te vad bine un codat este codat poti sa zici ca "ling" dar din punctul meu de vedere nu meriti nici macar un raspuns la orice topic reclamatie faci.
tu jucator "vechi" care tii la war4 nici macar nu iti aduci aminte ca cu astfel de comportament nu te suporta nimeni in trecut mai zici si cum si unde se duce serveru in locu tau imi era rusine sa mai scriu un cuvant pe acest forum.

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 01-08-2014, 07:07:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZeNNule se pare ca nu sare nimeni in ajutorul tau sa te apere, oare de ce?

0 0

Back to top
ScameR.

[WaRn|nG!]

(since 17-06-2016 16:54)

Votes: 18

Post Posted: 01-08-2014, 11:34:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai ai ce cauta pe acest server, poti da TC.

0 0

Back to top
Your Angel

[War4.freakz.ro]

Post Posted: 01-08-2014, 14:24:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Waring decizia o iau eu daca dau sau nu TC.
ZeNN timpul a expirat,nu a sarit nimeni pana acum in ajutorul tau asa ca mergi pe alt servar,banul oricum ti-am zis ca va ramane asa ca nu are rost sa mai tinem deschis acest topic.
Topic inchis.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Your Angel, 01 August 2014 12:27

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 11-04-2025, 02:57:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password