User
Pass
2FA

reclamatie iulyan

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message557
mircea50

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-06-2015 11:50)

Votes: 3

Post Posted: 02-08-2014, 21:06:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume player : Mrc
ip player : xxx.xxx.xxx
nume admin : iulyan
motiv/dovada/argument : [ ex: print screen cu abuzul adminului ] o sa postez conversatia.oricum ai si tu alecs si poti sa vezi
concluzii : deci acest individ de 14 ani se pare ca si-a cam luat-o in cap si are impresia ca poate sa faca ce vrea el ..zice ca nu are ammo si cand stai spectator pe el are 9999999999 la ammo (tipic romanului) ...Alecs..iti spun pt ultima oara poate vei intelege din conversatia de mai jos si iei si tu o decizie buna...asta nu are ce cauta pe serverul asta pt ca o sa il strice la fel cum a facut cu LeBandit..cand intra el..juma din server iese..ori nu vrei sa intelegi ce spune lumea aici , ori sunteti verisori , frati pentru ca se vede ca prea il protejezi ..din cauza lui o sa pierzi pe altii si o sa imi dai dreptate la un moment dat..DAR EU NU PERMIT UNUI BIDIDIU CU 8 CLASE SA MA INJURE IN HALUL ASTA !!!! IA O DECIZIE IN PRIVINTA LUI O DATA !!!

Mrc killed LanT-Player with lasermine
iulyan : doamne
iulyan : laseru mti
Mrc : pe cine injuri ma ?
Drugs : take all
Mrc : bididiULE
Mrc : nu ai vzt ca eu am bagat laser ?
iulyan : ba invata romana
Mrc : ce ma injuri de mama
*DEAD* iulyan : macalar canceru
*DEAD* Mrc : cine ma copile ?
*DEAD* iulyan : tu ma
*DEAD* iulyan : batrane
*DEAD* Mrc : ai stricat serveru asta
*DEAD* Mrc : de cand ai venit'
*DEAD* Mrc : si pe ala a lui bandit
*DEAD* Mrc : vai de tine
*DEAD* iulyan : am fost off cateva zile
*DEAD* iulyan : ma pacatosule
Mrc : ai fost la biserica? )
iulyan : la amma ta
iulyan : mama
iulyan : fa print video
iulyan : repede

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Dr.iulyan

[Mentally Stable]

(since 27-12-2014 16:04)

Votes: 2

Post Posted: 02-08-2014, 21:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba daca te as prinde in realitate te-as omora ...ai cuvantu meu.. sa trecem la cs.. ma tu esti nebun? uitete in game traker chiorule vezi ca am jucat pe srv lu lebandit??? dc il amesteci aici? nu mai ai motive?? de reclamatie? crezi ca imi pasa de tine ma aparatule...ba bani vorbesc daca lu alex nui plac bani mei sami dee ban sau remove
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 02-08-2014, 21:30:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dr.iulyan wrote:
Ba daca te as prinde in realitate te-as omora ...ai cuvantu meu.. sa trecem la cs.. ma tu esti nebun? uitete in game traker chiorule vezi ca am jucat pe srv lu lebandit??? dc il amesteci aici? nu mai ai motive?? de reclamatie? crezi ca imi pasa de tine ma aparatule...ba bani vorbesc daca lu alex nui plac bani mei sami dee ban sau remove

Cu un asemenea vocabular ma dezamagesti, unde vrei sa ajungi?

0 0

Back to top
mircea50

[Mentally Stable]

(since 02-06-2015 11:50)

Votes: 3

Post Posted: 02-08-2014, 22:03:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda...si uite-l pe adevaratu iulyan - .. 1-0 pt Mrc ..si vezi ce scrii amaratule !

Posturi unite automat, 02-08-2014, 23:03:39

ti-as zice eu ce mi-ai face daca m-ai prinde dar nu ma cobor la nivelul tau de copil - ..o sa il las pe Alecs sa decida ...el e singurul care poate face lumina in acest caz -

Dacã ar trebui sã-mi rezum în puþine cuvinte experienþa mea, aº spune cã jocul m-a dus mereu tot mai departe, tot mai adânc în real. ªi filozofia mea s-ar reduce la o singurã dogmã: Joacã-te!
1 0

Back to top
dinilimandro

[Mentally Stable]

(since 05-06-2015 18:12)

Votes: 6

Post Posted: 02-08-2014, 22:31:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba da ce cuvinte frumoase aici - sami trag ceasu nu mai jucam cs ca ne bat astia imediat - am inteles ca a donat iulyan pt admin dar .,. sa fiu eu adminu ias da remove cu asemenea afirmatii .. si ce e cu server lebandit si nu mai stiu ce .,.. ba sa cam luat pe ulei aici .. Alex fa curat tata ca imediat isi sparg astia monitpoarele .. iulyan calmeazate tata ca nu esti singurul care sustine serverul .. fiecare o face in felul lui
0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 02-08-2014, 22:45:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Locurile spun tot. Cei care abuzati o sa va treziti sanctionati.

Pe curand ! -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 02 August 2014 20:45

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-06-2025, 11:46:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password