User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 57, 58, 59  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message50665
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Status: Offline
(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 05-08-2014, 08:21:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inteleg ca vrei sa fie serverul full, dar sunt cateva specimene cum ar fi si acest Fluffy, i-am facut intr-o zi poze, acum are idul meu de mess, imi zice mereu daca sunt codati si eu intru si ii banez, intr-o zi nu eram la pc pe mess, mi-a mesaj ca sunt codati pe server, nu am putut sa intru, ca nu aveam driverul de la placa video instalat, si a inceput sa ma injure/jigneasca aiurea, ca-s admin doar de forma etc. De ce sa nu dau ban acestui specimen ? Playerii pleaca atunci cand vad ca playerii fac misto de admini online. Si ce e cel mai grav aici e ca toti incearca sa dea in cap la altu ca sa arate ca el o are mai lunga, sa critice, sa comenteze, si normal ca cei care fac asta sunt adminii cu grade mari care intra odata pe luna. Daca asa se ia gradul aici eu va las.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
IPSILON

[Freakazoid]

(since 04-04-2020 17:47)

Votes: 104

Post Posted: 05-08-2014, 08:39:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeeow wrote:
Avem 2 colegi noi: geo si RpgRors! Va rog, daca va cer ajutorul, nu ii refuzati - sunt trial amandoi.

Bun venit! Cand ma prindeti pe server va ajut cu placere - -

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 05-08-2014, 10:30:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IngerDr00gat wrote:
Inteleg ca vrei sa fie serverul full, dar sunt cateva specimene cum ar fi si acest Fluffy, i-am facut intr-o zi poze, acum are idul meu de mess, imi zice mereu daca sunt codati si eu intru si ii banez, intr-o zi nu eram la pc pe mess, mi-a mesaj ca sunt codati pe server, nu am putut sa intru, ca nu aveam driverul de la placa video instalat, si a inceput sa ma injure/jigneasca aiurea, ca-s admin doar de forma etc. De ce sa nu dau ban acestui specimen ? Playerii pleaca atunci cand vad ca playerii fac misto de admini online. Si ce e cel mai grav aici e ca toti incearca sa dea in cap la altu ca sa arate ca el o are mai lunga, sa critice, sa comenteze, si normal ca cei care fac asta sunt adminii cu grade mari care intra odata pe luna. Daca asa se ia gradul aici eu va las.

Cam de cate ori/sapt intri tu pe teamplay?!?! Eu nu te.am vazut niciodataaaa si sunt zile cand stau de la 11 la 6-7 seara. Daca tot iti place sa spui de altii, vrei sa stii cate chestii spun altii despre tine? Cum ca nu ti.ai face treaba si chiar ai fi "admin de forma"?! Hai intr.o zi pe server sa ne "cunoastem", sa stiu si eu cu cine discut.
Stiu foarte clar faza cu fluffy, mi.a zis.o si mie, numai ca putin altfel - Pe fluffy il stiu si a crescut in ochii mei mai mult decat iti imaginezi. Gradele la noi se iau prin munca, activitate server+forum, disciplina si bun simt. Tu cum ai primit grad? - NU vreau ca serverul sa fie full de oameni de proasta calitate, din contra chiar; mai bine sunt 10 si buni decat 32 codati/ciobani.
Hai sa nu vorbim doar de dragul de a vorbi; da.mi pm cu niste nume ["Si ce e cel mai grav aici e ca toti incearca sa dea in cap la altu ca sa arate ca el o are mai lunga, sa critice, sa comenteze, si normal ca cei care fac asta sunt adminii cu grade mari care intra odata pe luna."] ca sa inteleg in ce directie bati.

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 05-08-2014, 11:41:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Miau, daca vrei poti sa-mi dai remove, eu nu intru prea des pe server, ti-am zis, am o viata foarte dificila, am serverul meu, am alte servere pe care adminez, si am si viata. Nu pot sta mai mult de o ora pe zi ( pe care oricum o stau ). Crede-ma ca nu am ce sa fac. Eu de cand sunt aici am incercat sa-i conving pe toti sa fie in primul rand PRIETENI, ca asta inseamna staff, nu doar o adunatura de oameni care se bat pentru UP. Faza e ca eu oricum zic ca imi fac treaba, ca prind codati etc. Nu ma intereseaza cat a crescut Fluffy ala in ochii tai, eu il cunosc de pe server, am vazut ce comportament are si eu nu permit asa ceva. Daca nu ma vezi pe server nu inseamna ca nu joc/nu intru/nu ma intereseaza, eu am luat admin aici doar ca sa-l ajut pe pamfy pe care il respect ca avea nevoie de admini.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 05-08-2014, 12:39:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU iti da nimeni remove, mai, omule, cu atat mai putin eu. Am vrut sa pun accentul pe altceva in tooooot mesajul ala... Ideea e: discutiile pe care le.am postat eu, au un rost si cine trebuie sa vada, va vedea. Apreciez munca ta asa cum e ea, nu o contest. Nu suntem un staff unit pentru ca fiecare e pe treaba lui, nu exista RESPECT pt. gradele mai mari, nu exista intelegere si nici colegialitate. Chestiile astea se vor schimba.

0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

(since 28-08-2020 02:32)

Votes: 17

Post Posted: 05-08-2014, 12:54:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ingerdrogat.

Problemele personale se uita in timpul in care-ti bagi username-ul si parola pe steam ori dai click pe iconita (Counter strike)..... ele nu se intercaleaza cu treaba de admin si cu jocul implicit, in calitate de detinator de server ar trebui sa stii despre ce vorbesc -
Daca stiai de la bun inceput ca ai ""acele servere"" pe care adminezi, nu trebuia sa ne complici aici, ""prieteni putem fi si mai tarziu"", vorba aia, insa mainainte munca este pe primul plan.. daca te-ai angajat s-o faci.

Mie mi se pare cancan toata treaba aceasta, Inger..tot in calitate de detinator de server ar trebui sa stii .. ca pupincuristii vor exista intotdeauna si ca ..n-ai cum sa-i tratezi pe toti cu egalitate.
Gradele aici se primesc pe munca, seriozitate si perseverenta, in calitate de owner iti formezi o impresie despre potentialii admini..dinainte ca acestia sa faca o cerere...
Pot sa nu aibe experienta, daca nu le lipsesc calitatile mentionate mai sus..ii "pregatim"" cu placere -

Si.... in calitate de admin ai datoria si 2peul necesar incat sa poti face fata unui jucator recalcitrant. Ai comenzi disponibile...ai vocabular (demoralizator) disponibil... Jucatorul trebuie stie ca fiecare server isi guverneaza si-si impune propriile reguli si ca exista admini specializati pentru mentinerea si respectarea lor, faceti-va simtita prezenta -

Ownerul meeeow si-a expus un punct de vedere, in primul si primul rand in calitate de owner. Ati face bine sa rumegati'' ce scrie'

Has anything you've done... made your life better?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Tutty Frutty

[Creep]

(since 10-06-2018 21:46)

Votes: 18

Post Posted: 05-08-2014, 14:24:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dragi colegi, va scoateti ochii degeaba aici pentru ca un staff ii un colectiv in care daca nu sunt prieteni oamenii si nu lucreaza toata lumea asa cum trebuie, se duce de rapa totul. decat sa ne tragem de coada si sa ne luam la 11 metrii, eu unul propun o curatenie de august printre admini si asta e. cine ramane, ramane si face treaba buna in continuare, cine nu, ramane cu slot si are drept de up dupa codati, ore, implicare, activitate, etc.

Respecta si vei fi respectat.
0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

Post Posted: 05-08-2014, 14:29:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tutty Frutty wrote:
dragi colegi, va scoateti ochii degeaba aici pentru ca un staff ii un colectiv in care daca nu sunt prieteni oamenii si nu lucreaza toata lumea asa cum trebuie, se duce de rapa totul. decat sa ne tragem de coada si sa ne luam la 11 metrii, eu unul propun o curatenie de august printre admini si asta e. cine ramane, ramane si face treaba buna in continuare, cine nu, ramane cu slot si are drept de up dupa codati, ore, implicare, activitate, etc.

Urmeaza curatenia. Stai linistit.

Sunt anumite lucruri de care trebuie sa tinem cont, nu putem taia in carne vie asa pur si simplu.

Deci si prin urmare, eu consider ca subiectul este inchis.

Vizualizati ce a scris meeeow iar si iar si iar.

Si sa incepem o alta discutie:)....

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 05-08-2014, 15:03:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Care face un left4dead ?

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
ReficuL

[Killer 451]

(since 07-07-2016 17:06)

Votes: 8

Post Posted: 05-08-2014, 15:38:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu ma pot conecta la server..se incarca jumate bara de loading si asa ramane -

0 0

Back to top
IPSILON

[Freakazoid]

(since 04-04-2020 17:47)

Votes: 104

Post Posted: 06-08-2014, 13:31:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ReficuL wrote:
nu ma pot conecta la server..se incarca jumate bara de loading si asa ramane -

Cand te conectezi,copie ce scrie in consola.Ca sa ne putem da seama unde se blocheaza,incerc acum sa vad daca imi face lafel.

0 0

Back to top
linke

[Wicked Sick]

(since 11-12-2019 10:52)

Votes: 935

Post Posted: 06-08-2014, 13:40:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E de la harta.

Daca ai cumva presimtirea ca un membru al familiei tale are de gand sa mearga la vot sa voteze PSD, fa o fapta buna si ascunde-i buletinul.

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 06-08-2014, 15:24:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe d2 si fest2 pica...

0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

Post Posted: 06-08-2014, 15:59:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si pe gg_dusty .. pica, cred c-a scos-o pamflet.

0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 06-08-2014, 17:31:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer nu cred ca mapele is problema. Tot ce sa bagat aici is mapele care merg stas pe war5. Banuiesc ca adevaru e undeva la mijloc....lipsa de profesionalism a firmei de host.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 57, 58, 59  Next    

The time now is 18-08-2025, 12:17:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password