User
Pass
2FA

e belea serveru

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message242
san-X

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 07-06-2015 16:14)

Votes: 2

Post Posted: 06-08-2014, 03:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai conteaza ce spuneti voi, am inteles cum functioneaza treaba aici:

-alex e un ratat, nu ii pasa decat de donatii pentru dropuri ca sa-si mentina average'u la servere, tocmai d-asta a schimbat cvar-urile si scripturile plugin-urilor (20 in loc de 23 ammo la connect; no-freetime la schimbarea de harta, cand iti arata scorul echipelor, no infection grenade la zombie, prin urmare pierzi ammo daca nu esti atent/nu ai sound enabled etc.)

-tocmai d-asta, alex amaratule, serveru de war3ft este mai mult gol, spre deosebire de zombie, care va fi si acesta gol in curand, daca o tii tot asa si nu lasi avataje playerilor. TU VREI SA SCOTI BANI DINTR-UN JOC, insa totodata ne reduci la absurd posibilitatile de un gameplay mai amuzant si incitant. DAR O FACI CA SA IESI TU IN AVANTAJ, pui adminii cu vip sa stea pe server ca sa-i faci si pe altii sa doneze, ca vede playeru cat de smecher e un cacacios ca pisoiturbat care isi da imunitate si ce puula mea isi mai da.

-nu conta, 'nea alex, ca am luat eu un amarat de helper. eu am respectat ceea ce ai scris tu, AMARATULE, in regulament, insa tu vii SA-TI PUPI IN CUR DONORII RATATI CARE NU RESPECTA NICIO REGULA (pisoiturbat, mrc, rekinu) iar pe mine ma dai dracu' doar fiindca respect tot ceea ce trebuie respectat.

o sa-ti ramana serverele goale cat de curand daca o tii tot asa, nu ti'o zic nici ca hater si nici ca 'suferinta'. ti-o zic dupa ce am deschis redirectele pe vest, am dat connect pe ip meu sa vad daca functioneaza. am bagat in mai putin de 1 ora (ca atat am tinut redirectele) vreo 10 playeri.

esti un jegos, un om amarat care, pun pariu, ar contribui la coruptie, din toate punctele de vedere.

-pentru cei ce nu stiu, uitati cum sta treaba: rekinu si pisoiturbat nu au fost de acord cu deciziile pe care le luam eu, adica hartile care le bagam la vot (nu incalcam absolut deloc regulamentul). rekinu mi-a dat ban , aproximativ identic a reactionat si pisoiturbat. dupa regulament, niciun admin n-are voie sa dea comenzi pe alt admin, ALEX, INSA S-AU PLANS DONORII RATATI LA TINE, SI, bineinteles ca l-ai dat afara pe ala pe ala micu si CORECTU'.

- nu va uitati la voi, mrc, pisoiturbat, rekinu, sunteti niste copii de generala/liceeni amarati si va depasiti grav conditia. nu mai faceti acest lucru, veti avea mult de pierdut.

ma doare-n cur de ce puula mea zici tu sau adminii tai amarati, mi-am dat seama cine esti, un golan imbecil ce umbla disperat dupa bani si face orice sa-si tina aproape playerii care-l ajuta financiar.

n-ai decat sa-mi stergi topicu, asta ai sa faci fiindca atat poti. te vei panica cand vei vedea ca adevaru' incepe sa iasa la iveala, ca lumea incepe sa-si dea seama ce vrei tu sa faci.

Staff message (Alexandru P):

+1 warn, limbaj indecent. Daca mai faci un topic de acest tip, vei primi ban.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rednuxela111, 06 August 2014 10:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-02-2025, 05:17:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x