Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
e belea serveru
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
san-X
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 07-06-2015 16:14)
,
Topics: 6
Votes
: 2
Posted: 06-08-2014, 03:30:58
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nu mai conteaza ce spuneti voi, am inteles cum functioneaza treaba aici:
-alex e un ratat, nu ii pasa decat de donatii pentru dropuri ca sa-si mentina average'u la servere, tocmai d-asta a schimbat cvar-urile si scripturile plugin-urilor (20 in loc de 23 ammo la connect; no-freetime la schimbarea de harta, cand iti arata scorul echipelor, no infection grenade la zombie, prin urmare pierzi ammo daca nu esti atent/nu ai sound enabled etc.)
-tocmai d-asta, alex amaratule, serveru de war3ft este mai mult gol, spre deosebire de zombie, care va fi si acesta gol in curand, daca o tii tot asa si nu lasi avataje playerilor. TU VREI SA SCOTI BANI DINTR-UN JOC, insa totodata ne reduci la absurd posibilitatile de un gameplay mai amuzant si incitant. DAR O FACI CA SA IESI TU IN AVANTAJ, pui adminii cu vip sa stea pe server ca sa-i faci si pe altii sa doneze, ca vede playeru cat de smecher e un cacacios ca pisoiturbat care isi da imunitate si ce puula mea isi mai da.
-nu conta, 'nea alex, ca am luat eu un amarat de helper. eu am respectat ceea ce ai scris tu, AMARATULE, in regulament, insa tu vii SA-TI PUPI IN CUR DONORII RATATI CARE NU RESPECTA NICIO REGULA (pisoiturbat, mrc, rekinu) iar pe mine ma dai dracu' doar fiindca respect tot ceea ce trebuie respectat.
o sa-ti ramana serverele goale cat de curand daca o tii tot asa, nu ti'o zic nici ca hater si nici ca 'suferinta'. ti-o zic dupa ce am deschis redirectele pe vest, am dat connect pe ip meu sa vad daca functioneaza. am bagat in mai putin de 1 ora (ca atat am tinut redirectele) vreo 10 playeri.
esti un jegos, un om amarat care, pun pariu, ar contribui la coruptie, din toate punctele de vedere.
-pentru cei ce nu stiu, uitati cum sta treaba: rekinu si pisoiturbat nu au fost de acord cu deciziile pe care le luam eu, adica hartile care le bagam la vot (nu incalcam absolut deloc regulamentul). rekinu mi-a dat ban , aproximativ identic a reactionat si pisoiturbat. dupa regulament, niciun admin n-are voie sa dea comenzi pe alt admin, ALEX, INSA S-AU PLANS DONORII RATATI LA TINE, SI, bineinteles ca l-ai dat afara pe ala pe ala micu si CORECTU'.
- nu va uitati la voi, mrc, pisoiturbat, rekinu, sunteti niste copii de generala/liceeni amarati si va depasiti grav conditia. nu mai faceti acest lucru, veti avea mult de pierdut.
ma doare-n cur de ce puula mea zici tu sau adminii tai amarati, mi-am dat seama cine esti, un golan imbecil ce umbla disperat dupa bani si face orice sa-si tina aproape playerii care-l ajuta financiar.
n-ai decat sa-mi stergi topicu, asta ai sa faci fiindca atat poti. te vei panica cand vei vedea ca adevaru' incepe sa iasa la iveala, ca lumea incepe sa-si dea seama ce vrei tu sa faci.

Staff message
(
Alexandru P
):
+1 warn, limbaj indecent. Daca mai faci un topic de acest tip, vei primi ban.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
rednuxela111
, 06 August 2014 10:10
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->