User
Pass
2FA

Reclamatie admin ReleaDeD

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message533
TheK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-07-2015 16:42)

Votes: 7

Post Posted: 06-08-2014, 16:41:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: ReleaDeD

IP: E admin

Data: 06/08/2014, la 17:30

Motiv: Abuzare de functie.

Explicatie: Pe harta zm_inferno, fiind Human, a avut un LM pus. Dupa ce a fost infectat, nu l-a atacat si a asteptat sa se duca runda sa-l ia inapoi. Vazand asta, am atacat eu LM pentru a nu veni alt Human acolo sau pentru a nu-si da el singur antidot. Cand m-a vazut ca-l atac mi-a spus sa-l las in pace si sa nu-l sparg. Odata spart, mi-a dat slay ca de ce nu i l-am lasat sa se duca runda sa-l ia inapoi.

Dovada: http://i60.tinypic.com/2nsp3bs.jpg

Eu am primit ban 2 ore pentru ca nu am atacat un LM, asa ca sunt foarte curios cu el ce va fi. Nu mi se pare corect sa primesc slay pentru ca am urmat regulile jocului asa cum nu mi se pare corect ca pentru acelas motiv, eu ca jucator sa fiu pedepsit, iar el ca admin, nu.

Mersi!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 06-08-2014, 16:45:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reloaded, asteptam o explicatie.

0 0

Back to top
ReloaDeD

[Animal Inside]

(since 30-07-2020 10:30)

Votes: 17

Post Posted: 06-08-2014, 16:46:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda, abuzare ca ti-am dat un slay. Runda s-a terminat exact cand ai spart tu lm-u, nici nu te dadeai sa ies, ca puteam da linistit fury si sa ies, da tu nu te-ai pus pe lm. Antidot nu puteam da ca era last.
Deci nu vad nici-un abuz si nu inteleg dc as lua ban, daca e imi dau singur ban care e problema...
Oricum daca tot sti asa bine regulamentu ar trebui sa sti ca nu se face reclamatie pentru slay/kick/gag doar la abuz adica mai multe slay/kick/gag date fara motiv in repetate randuri.
Sper ca m-am facut inteles!!!!

EDIT/// Nu mi-e de banii de lm ca am lvl 12 si pot fugi pe harta dar totusi puteai sa iesi ca sa ies si eu afara sa atacam last man, deci la asta nu te-ai gandit, in regulament scrie ca zm sunt obligati sa atace last man nu sa mearga la lm-ul celui pe care l-au infectat si sa-l sparga, putem sa ies si singur, fara ajutor. Deasta ai luat slay!

Your dead!!! Enough of this!!!

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 06-08-2014, 16:54:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reloaded, din ce se vede in poza, dupa ce ai zis chestia cu lasa lm-ul, a primit slay, deci cam ii abuz, nu conteaza ca ii un slay sau mai multe. Ii puteai zice totusi sa se dea daca tot vroiai sa iesi. La inca o faza din asta iei avertisment.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 06 August 2014 14:54

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 10-04-2025, 14:59:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x