User
Pass
2FA

Reclamatie Scorpia*

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message356
ALeKsx

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-08-2017 09:34)

Votes: 1

Post Posted: 07-08-2014, 21:45:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : RespeKT
Nick-ul adminului pe care il reclami : Scorpia*
Concluzii si consecintele care le astepti : Masurile considerate de voi
Motiv/dovada/argument : Sa incepem prin a spune, 1) La ora 11:30 in cursul zilei de astazi, erau doi codati pe server si toata lumea tipa dupa adminul Scorpia* sa ia masuri asupra lor, dar din pacate nici un raspuns ... asta fiind timp de 10-12 minute. Intre timp, pot spune ca serverul era full .. dar lumea saturandu-se sa joace cu codati, bineinteles ca au iesit. Intr-un final, apare si adminul Scorpia* dar intre timp unul dintre codati iesise. Zis si facut, ii da ban codatului. 2) Am incercat sa port o discutie cu el prin ai spune, ca daca e admin si sta spectator si stie ca sta AFK mai mult de 5-10 minute, nu ar trebui sa ocupe locul pe server degeaba, doar de dragul de a sta online pe server si de a face cat mai multe " Ore Jucate ", sau daca este la PC sa ia masuri asupra codatiilor... Dar imediat m-a trezesc cu GAG, pe motiv : " Vorbeste gura fara tine " nu l-am jignit,, nu i-am facut nici un rau .. pur si simplu am incercat sa port o discutie cu el. ( http://postimg.org/image/4ncqinvu9/ )

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alecsoviki

[Playcs Romania]

Status: Offline
(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 08-08-2014, 09:00:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aceasta nu este o reclamatie. Mai bine te puneai spectator si faceai demo acelor codati si veneai cu dovezile pe forum si avea cine sa se ocupe de ei.

Preferati sa faceti o reclamatie inutila, care defapt nu este reclamatie deoarece nu s-a incalcat nici o regula in ce spui tu, in loc sa te fi pus sa faci un demo + o cerere ban.

Closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 08 August 2014 07:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-08-2025, 09:55:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password