User
Pass
2FA

[Rezolvat]reclamatie Freakz * DIICOT

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message1155
yonutzu

[always be the best:)]

Status: Offline
(since 29-01-2016 16:16)

Votes: 12

Post Posted: 08-08-2014, 12:17:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banarii): yonut24*
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): 08.08.2014 13:00
Harta (pe care s-a produs incidentul): fy_dust1
Admini online (care erau pe server in acel moment): Freakz * DIICOT
Adminul : Freakz * DIICOT
Motivul : Cica am comentat -
Dovada (in cazul unui abuz): http://postimg.org/image/d67ephh7p/
Ip-ul: nu e nevoie , nu am luat ban

Era mapa de_inferno , 9 vs 9 si a dat vot sa se schimbe , i-am spus sa o lase asa ca sa intre lumea , avand in vedere ca e mapa mare si ca e printre cele mai cunoscute , s-a dat vot , a iesit fy_dust1 , dupa care am intrebat ce se vede in imagine http://postimg.org/image/c9nv29ezv/ si am primit gag . Am intrebat pe u@ pentru ce am luat gag ca nu am injurat sau altceva si mi-a spus sa citesc regulamentul . L-am citit , si unde e motivul pentru care am luat gag ? http://postimg.org/image/p9xhpoj3l/ ??? Sa nu imi spuneti ca am facut spam -) ca ala nu e spam..si nici nu am scris AIUREA PROPOZITII FARA SENS , am scris O propozitie , mai exact o intrebare , CU SENS .

Am si eu admin in comunitatea asta , si gagul nu se da asa usor , am facut reclamatia ca m-a deranjat cum a vorbit apoi , eu incercam sa ii spun ce si cum si el incepe cu tupeu " TACI ODATA? " . Nu se face asa deloc , daca esti admin nu esti cu nimic mai presus ca un jucator , esti acolo sa scapi servarul de codati si sa creezi conditii bune de joc , cum si adminii vorbesc pe chat asa au si jucatorii dreptul de a vorbi acolo .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 08-08-2014, 12:28:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se intampla sa iasa de_dust2 cand sunt 18-20 playeri pe server, in momentul ala dau vot ca sa schimbam - nimic gresit in ce a facut DIICOT legat de schimbarea mapei. Nu mi se pare motiv de gag; a pus doar o intrebare.

0 0

Back to top
zaracl

[Mentally Stable]

(since 12-09-2015 17:38)

Votes: 9

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  zara_radu 
Post Posted: 08-08-2014, 12:31:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca ti-a spus sa taci, dc ai mai continuat? in regulament spune clar ca nu trebuie sa folosesti chat-ul abuziv, iar tu ai continuat dupa ce ti s-a facut observatie, nu ii iau apararea lui DIICOT, dar asa spune in regulament.

Nu faceti spam; Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens, pedeapsa: ban 30-120 minute, sau chiar permanent.

Dupa parerea mea, ai cam incalcat regulamentul. Asa ca fa o cerere unban. Bafta !!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 08-08-2014, 12:36:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zaracl wrote:
Daca ti-a spus sa taci, dc ai mai continuat? in regulament spune clar ca nu trebuie sa folosesti chat-ul abuziv, iar tu ai continuat dapa ce ti s-a facut observatie, nu ii iau apararea lui DIICOT, dar asa spune in regulament.

Nu faceti spam; Nu vorbiti la microfon sau sa scrieti aiurea propozitii fara sens, pedeapsa: ban 30-120 minute, sau chiar permanent.

Dupa parerea mea, ai cam incalcat regulamentul. Asa ca fa o cerere unban. Bafta !!!

ZaRa, tu macar ai citit reclamatia lui yonut?!?!?! NU a primit ban, doar gag. NU a incalcat nimic din regulament (cu atat mai putin folosirea chatului in mod abuziv, vorbitul la microfon sau "scrierea aiurea a propozitiilor fara sens"), are tot dreptul sa isi expuna parerea pe chat (intr.un mod pertinent), sa puna intrebari, iar noi (slot, admin, etc) trebuie sa lamurim playerii, nu sa le dam gag si sa le taiem "craca", pentru ca se ajunge la reclamatii aiurea din cauza lipsei de comunicare. Hai sa nu fim asa de acizi si sa ne purtam ca oamenii, zic.
DIICOT, asteptam reply.

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 08-08-2014, 12:42:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Diicot cam e abuz asta, nu a gresit cu nimic Yonutz. Zara esti total pe langa, nu mai posta aiurea(citeste regulamentul pana il inveti apoi mai citeste odata reclamatia lui Yonutz ca sa vezi cine a gresit si unde).

0 0

Back to top
Aleku

[DIICOT]

(since 26-09-2014 17:31)

Votes: 6

Post Posted: 08-08-2014, 13:06:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai eu nu inteleg ce trebe sa comentezi si sa faci atat tam tam?
Am dat vot "schimbam?" si a iesit "da", eram "cica" 7 vs 8 pe inferno, cu ce am gresit ca nu ti-am facut pe plac?
"taci odata?" ti-am zis dupa ce ai luat gag si ai inceput sa ma iei la intrebari pe chatul adminilor este? -

* Last result: 397 hit(s), 10720 damage >> head: 21 chest: 81 stomach: 85 leftarm: 62 rightarm: 66 leftleg: 46 rightleg: 36
0 0

Back to top
yonutzu

[always be the best:)]

(since 29-01-2016 16:16)

Votes: 12

Post Posted: 08-08-2014, 14:45:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aleku wrote:
Pai eu nu inteleg ce trebe sa comentezi si sa faci atat tam tam?
Am dat vot "schimbam?" si a iesit "da", eram "cica" 7 vs 8 pe inferno, cu ce am gresit ca nu ti-am facut pe plac?
"taci odata?" ti-am zis dupa ce ai luat gag si ai inceput sa ma iei la intrebari pe chatul adminilor este? -

Daca citesti atent vezi ca am scris tot ce s-a intamplat si in ordine , unde e facut tamtam-ul ? Ca am spus pur si simplu ca merge lasata plansa ca sa intre lumea si apoi am pus o intrebare pentru playeri ? Asta numesti tu tamtam ? Exact ca si aici mi-am spus doar parerea , nu vad unde e interzisa chestia asta . Si pana la urma care e motivul gagului ? ca asta e abuzul reclamat

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 08-08-2014, 16:04:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zaracl wrote:
Daca ti-a spus sa taci, dc ai mai continuat? in regulament spune clar ca nu trebuie sa folosesti chat-ul abuziv, iar tu ai continuat dupa ce ti s-a facut observatie, nu ii iau apararea lui DIICOT, dar asa spune in regulament.

ce cauti tu sa-ti dai cu parerea aici?te crezi pe Yac ca sa-ti faci de cap?abtine-te te rog si stai unde ti-e locul,altfel primesti avertisment! daca tot afirmi ca stii regulamentul,eu te sfatuiesc sa-l mai citesti o data mult mai atent,eventual sa casti ochii unde scrie cine are voie sa posteze la unban/reclamatii,ok?faci asta ptr mn? Multumesc.
Bun,acum ca da fiu ontopic,abuz Diicot,again! Desi slabutz de data asta - poate scapi ieftin -

Casuta vocala: Laurines
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 08-08-2014, 17:37:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamatie total aiurea.

Daca incepeti sa va certati de la un gag....
+ ca votul hartilor se face aleatoriu(si de la un numar(24) de playeri intra la vot harti MARI)...deci daca adminul considera ca o harta este mult prea mare si va goli serverul poate da un vot. Capisci?

Oricum lasa-mi PM cu nick si parola.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by freakz*pamflet, 08 August 2014 15:37

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  

The time now is 11-11-2024, 14:51:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x