Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Am Plecat Salut O Scrisoare
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Cr!sT1
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 27-08-2014 09:24)
,
Topics: 8
Votes
: 1
Posted: 23-08-2014, 09:53:21
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salut sunt Cr!sT1 si plec dupa aceest server deoarece admini si playeri nu respecta nimik mai ales DEMONIC!!!Zice de mine demonic ca nu respect admini si playeri dar uitete la iel mi-a dat destroy ca am dat retry si am avut gag +cand ai gag se da ban dar daca el nu stie...nai cei face asa sunt oameni din ziua te astazi nai cum sa te intelegi de iei+am loat si remove stiu ca am injurat si ca am dat ban dar frate asa sunt pe unele sv dai in ct ai ban nu ca o lasi pe maine sau pe poimaine!
Deci cum am zis si la subiect Am Plecat Salut
Imi cer mii de scuze ca vam deranjat ca vam insulat sau ca vam jignit eu eram suparat ca mi-a murit Bunicul Meu si dasta ee..se mai intampla daca vreti sa vb ceva cu mn inlegatura sa ma intorc inapoi va las contact skype:Cristi Neymar Messi
Mda si cam atatea era de spus a da mi-am adus aminte ca si playeri aveau ciuda pe mn ca aveam helper si acu sa se bucure ca nu mai am si ca au scapat de mine!!!daca nici macar o sansa la slot nam atunci eu joc pe server degeaba adk sunt un nimik pentru toti cum ma credeti voi ca sunt!!!
Chiar in venea sa plang ca parasesc aceest sv cu care mam-m regasit prieteni buni eram ca intr-o familie cee-a dea doua familie...
Am Plecat Salut Numai Bine Tuturor Adminilor,Playerilor Si Sa Nu Uitati De Mine Ca Nici Eu Nu O Sa Va Uit...
Cu Drag:playerul vostru
Cr!sT1
0
0
Back to top
Player-E4
[Banned user]
(since 10-07-2015 07:06)
,
Topics: 30
Votes
Posted: 23-08-2014, 10:33:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pa da puteai sa zici ca tia murit Cineva din familie puteai spune si noi toti te lasam in pace daca vrei esti bine venit pe serner (dar sa nu mai injuri
) )
http://i62.tinypic.com/2nu23rb.jpg
0
0
Back to top
Cr!sT1
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 23-08-2014, 11:14:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nuj ce sa zic sa batut joc de mine demonic
acu nu mai am admin!si atunci vin deageaba pe sv sa iau destory deageaba sau ban:|
0
0
Back to top
Demonic Shadow
[Banned user]
(since 26-08-2014 11:21)
,
Topics: 7
Votes
: 4
Posted: 23-08-2014, 21:05:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Condoleante
Imi pare rau pentru cele intamplate.
Nu mi-am batut joc de tine.. dar nici tu nu trebuia sa ma enervezi atunci. Eu incerc sa fac playerii sa ma respecte, ca asa isi iau lumea-n cap.
Retry dupa gag nu se da. Dupa ce ca ti-am dat gag pentru ca injurai ca porcu', ai dat retry si ai inceput sa injuri si pe u@.
Daca erai mai linistit si nu te comportai urat cu ceilalti, mai aveai sanse sa primesti adminul inapoi.
Hai sa-ti spun de ce te urau toti. Incalcai tot timpul regulamentul pe care nici nu cred ca l-ai citit si nu te comportai frumos cu ei.
Daca te gandesti mai bine, si iti revizuiesti comportamentul, esti bine primit sa joci cu alt nume si sa faci cerere de admin. Poate de data asta ai mai multe sanse
Daca nu vrei sa ni te alaturi din nou, nu e nici o problema.
Iti urez bafta ^.^
Daca vrei sa imi spui ceva: alex.asofiei ( skype)
Anime Addicted
Chanel de gaming
https://www.youtube.com/DemonicShadowYTB
0
0
Back to top
NoChef3
[Banned user]
(since 10-09-2014 10:16)
,
Topics: 9
Votes
: 3
Posted: 23-08-2014, 21:34:12
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
No comment.
0
0
Back to top
YanG
[Banned user]
(since 02-10-2014 18:09)
,
Topics: 3
Votes
Posted: 24-08-2014, 03:02:16
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ce ii aici ? cum adica ? asa se procedeaza ? moare cineva , nui nimic ca ma duc sa injur si sa imi bat joc ? asa merg lucrurile ? Pai bai copilut pedeapsa care ti-o dat-o Demonic ii 0 , pentru ca daca ti-a dat destroy puteai sa intri din nou pe server . da de eram eu in locului iti dadeam BAN permanent si remuve . am observat ca in timpul in care eu , Demonic sau Chef nu suntem pe server , va faceti de cap . pai gata . acuma de fiecare data cand intra cineva pe server trebuie ca un admin sa se roage de el sa citeasca regulile ? da cum sa nu ... si in legatura cu ce a spus deminic , ca pe alt nume ai putea face alta cerere de admin . pfff . de la mine ai Contra din prima ! nu ai cei 7 ani de acasa !
0
0
Back to top
Cr!sT1
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 24-08-2014, 10:45:14
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
yang avand invedere ca tu nai mai intrat pe sv nai ce discuta cu mn macar daca tii la dumnezeu treb sa fi si tu mila de ala ca lu ala ia murit bunicasu si poate nu-i in pielea lui esti foare agresiv in punct de vedere tu esti dur la admin imi pare rau am avut pretenti la voi
.Mam hotart sa ma introc inapoi cred ca cu aceelasi nume
0
0
Back to top
Demonic Shadow
[Banned user]
(since 26-08-2014 11:21)
,
Topics: 7
Votes
: 4
Posted: 24-08-2014, 13:18:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
El nu a putut intra pe server dintr-un motiv serios. Un admin incompetent nu stie sa foloseasca ban-ul cum i-am spus eu, l-a folosit gresit si l-a banat si pe YanG. Ban-ul ala nu se putea scoate.. el acum nu mai poate folosi calculatorul. Am avut norocul ca are si laptop.
Cu acelasi nume nu te primesc. Fii recunoscator ca ti-am spus sa alegi alt nume si sa iei totul de la 0. Poate de data asta iti revizuiesti comportamentul
Topic Closed
Anime Addicted
Chanel de gaming
https://www.youtube.com/DemonicShadowYTB
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Demonic Shadow
, 24 August 2014 11:39