User
Pass
2FA

Propuneri/Problema

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message623
Emil.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-07-2015 10:33)

Votes: 8

Post Posted: 25-08-2014, 10:55:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,sa incepem cu probleme pe care eu le-am observat pe acest server,avand in vedere ca am multe ore pe el.Poi am intrat astazi dimineata si paginile de admini erau goale asa au fost toata dimineata,cred ca realizati si voi ce a fost pe server;poi sa va zic: Fk la greu,day dupa day,gm la 25 min,comenzi in celule,playeri se bagau si de 4 ori la ct,etccccc.
Va rog sa luati masuri pentru mai multi admini cu cap,nu copii,care sa stea si dimineata si seara.
PROPUNERI

Pentru a infrumuseta serverul am niste propuneri:

-arme normale
-in loc de /shopv sa fie normal /shop
-ca skinurile la ct si tero sa fie alea normale de pe vremea lui crizzatul,erau super tari
-sa fie si harurile disponibile pentru ct
-La gravity se poate omora cu deagle fara sa sari,vechiul day era cand ct-ii sareau numai atuncea putea sa impuste pe Tero,acuma faci cumva un clasic dar tero nu au arme.

Multumesc,si sper sa va inspirati din cele propuse.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AlexXxXxX

[Eu sunt sefu' aici !]

(since 25-11-2017 10:39)

Votes: 248

Post Posted: 25-08-2014, 12:02:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adminii nu sunt sclavi sa stea si dimineata si seara si dupa-amiaza. Eu stau doar dupa-amiaza si uneori si seara cand nu am antrenament. Pana acum am vazut doar un admin on inafara de mine si acela era Respect.

-A spus ca o sa bage arme normale
-Sunt pro
-Sunt pro
-Contra, e bine asa cum e
-Am vorbit cu George si a spus ca nu poate sa faca.

0 0

Back to top
Emil.

[Mentally Stable]

(since 02-07-2015 10:33)

Votes: 8

Post Posted: 25-08-2014, 12:24:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate nu vorbesc de sclavi dar de astazi dimineata de la 8 si pana acuma si inca continuua serverul ESTE UN DEZASTRU ( FK LA GREU,CT FARA MICRO,DAY DUPA DAY,SI ALTE TAMPENI FACUTE DE PLAYERI),frate eu vreaua sa ma bucur macar 1 ora de un joc nu sa stau sa ma enevez +alti playeri vor sa se bucure.LUATI MASURI.
0 0

Back to top
AlexXxXxX

[Eu sunt sefu' aici !]

(since 25-11-2017 10:39)

Votes: 248

Post Posted: 25-08-2014, 12:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acum o sa intru sa vad ce este pe server, aveti pe forum reclamatii, faceti si rezolvam.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 27 August 2014 22:59

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 13:14:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x