User
Pass
2FA

reclamatie abc

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message231
chivu88

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-06-2015 08:07)

Votes: 2

Post Posted: 30-08-2014, 09:35:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Nick-ul meu : Lol
2. Nick-ul celui reclamat : admin abc
3. IP-ul reclamatului :
4. Motiv : face ce vrea dumnealui

Incep prin a va saluta cu stima si respect:)!

Avem o problema pe acest server cu acest admin care nu are nici cea mai mica legatura cu jocul acesta!

Da slayuri si kickuri aiurea schimba numele playerilor desi nu au nimic vulgar sau nu fac reclama isi da moduri la greu in fiecare runda si asta poate fi verificat cu usurinta de alecs!

Tin sa precizezi ca i-am vb intr-un mod foarte civilizat sa nu mai faca aceste abuzuri ca strica tot jocul dar am primit din partea lui un foarte frumos gag - si in continuare face ce vrea!

Nu cunoaste regulile acestui joc si server desi vad ca are admin ! Inteleg ca serverul are nevoie de donatii eu fiind unul din ei dar nu se poate da admin chiar la toata lumea sau macar ar trebuii limitat cumva la cei noi!

Va rog a se lua masuri impotriva lui!

Multumesc anticipat!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 30-08-2014, 09:39:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu avem nici un admin abc aici. Ai gresit srv-ul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 30 August 2014 07:39

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  

The time now is 12-08-2025, 09:56:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password