User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie D@NEZU
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3238
Blue20
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 30-12-2014 23:25)

Votes: 129

Post Posted: 30-08-2014, 12:38:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mSx wrote:
Danezule trebuia gag prin slay ai facut abuz, nu se da slay pentru jigniri, citeste regulamentu ala

Tu nu vrei sa intelegi ca acest individ dupa ce primeste gag jigneste pe page adminii astia triali, pe aia care au acces la ban nu ii jigneste caci stie ce il asteapta. Haideti sa nu exageram si sa facem o telenovela, daca ownerii vor considera ca am facut abuz imi vor da avertisment.

@mSx mai citeste odata ce am scris, poate asa iti vei da seama ca nu am abuzat deloc.

Blue20 wrote:
Amice, nu e zi sa nu te legi de unii admini, ba ca sunt praf la adminat, ba ca nu isi fac treaba si joaca cu codati pe server, ba ca nu stiu sa dea un vot, etc.
Eu nu intru pe server sa imi strici tu buna dispozitie. Stii destul de bine cum se procedeaza pe acest server, dimineata se baga mai mult harti clasice pentru a intra jucatori pe server. dupa orele 13:00 14:00 bagam alte harti.

Ti-am dat slay in repetate randuri pentru aceasta vorba (Jucator) KREK: si praf admin dar mai praf jucator... Pentru unii dintre voi gag-ul este nimica toata, dupa ce primiti gag incepeti sa va dati in spectacol pe amx_page.

Stii ca ai gresit si tot tu ma intrebi pe ce motiv ti-am dat gag. -

Si noi adminii avem o limita, nu putem sa va suportam in permanenta iesirile voastre de "mari" jucatori.
Sa zici ca sufar atunci cand ma vei vedea ca dau slay unui jucator pentru block sau pentru altceva.

Nu am de gand sa fac o telenovala asa ca voi astepta decizia unui owner, daca ei considera ca am incalcat regulamentul, astept cu mare playere avertisment.

Bafta!

mSx wrote:
Vezi master ce iti fac trialii? Asa pierdem jucatori, e si vina ta ca l-ai facut saracie insa gag-ul era de ajuns nu sa ii dai slay aiurea inafara regulamentului
Danezu aplica comenzi dupa capu lui fara regulament.

E si normal sa ii iei apararea fiind tovarasi cu tine. Jucatorii au voie sa incalce regulamentul zi de zi insa admini trebuie pusi la zid daca cumva exagereaza cu cate o camanda, Sunt constient ca am exagerat dar am facut-o expre pentru al face sa inceteze cu iesirile de genu, tin sa va anunt ca nu e la prima abatere, aproape in fiecare zi se leaga de adminii astia triali . astia fara experienta -

@timmy-, daca aveam acces la ban cu siguranta statea pe bara 100 de minute.

Daca am ajuns sa dau slay in repetate randuri e clar ca acel individ nu e la prima abatere si ca dansu continua sa se lege de astia triali prin diferite afirmatii jignitoare.

https://www.youtube.com/watch?v=WLNkIM7pcYE
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wickie

[Welcome in Jungle]

(since 14-06-2018 23:09)

Votes: 184

Post Posted: 30-08-2014, 12:47:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand am jignit ma mincinosule? Ca imi mai luam ban daca faceam asta. Crezi ca am dreptu sa injur pe amx_page cand iau gag? Pe tine te-am injurat ca imi tot deadeai slay + ca nu ai bagat harta la vot. Si nu a fost o injuratura grava "saracie de om".
Dece sa pun cand te amenint cand deja am facut reclamatia!
@Lis: Tu prin posturile astea gresesti mult, bine ca stim la ce sa ne asteptam de la tine. Cum poti sa zici bai baiatule ca mi-a dat slay ca nu are amx_ban? Dai ban pentru "saracie de om". Nici de la tine nu am astept la nimic bun si folositor pe server, te rog fa-te ca nu ma cunosti pe server.
Astept decizia s@L~

0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-08-2014, 12:52:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca aveam acces la ban luai ( 100 de min ) pentru vorba asta (Jucator) KREK: si praf admin dar mai praf jucator... Nu pentru saracie de om. Pentru saracie de om ai primit gag si tin sa te anunt ca ti-am dat o singura data gag, mai exact dupa ce am schimbat harta. Nu de doua ori cum spui tu.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 30-08-2014, 12:57:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
*DEAD* KREK : daca am zis primu 35hp bagi pe 1
*DEAD* D@NEZU : da sefu

Adica ii spui ca ii bagi harta la vot si nu o faci? Urat asa, normal sa o ia razna.
Am patit-o si eu, aveti un admin aici, o fata mai exact, de fiecare daca cand da persoana respectiva vot, baga harti doar din burta, pana acum m-am abtinut sa ii fac reclamatie sau sa o iau la rost, dar de ce dati vot daca nu tineti cont de ce vrem noi? Pardon, de ce mai intrebati? Sa va injuram pe urma?
Abuz in toata regula, tu nu ai acoperire, el are.

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 30-08-2014, 12:59:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu cred cã pentru faptul cã te-a "amenințat" cã îți va face reclamație e ceva pentru care sã ia slay sau ban. Este dreptul lui de a reclama pe un admin dacã nu îi convine ceva. Inclusiv dacã tu l-ai fi blocat în joc. E dreptul lui. Cã reclamația e luatã în considerare sau nu asta e altceva. În cazul ãsta ai greșit cu slay-urile, cel puțin asta e pãrerea mea. Rãmâne decizia lui Mastermind dacã te sancționeazã sau nu. Ai comandã de gag, folosește-o. dacã continuã pe page îl atenționezi sã înceteze și dacã nu o face îi dai ban (aveți comandã de voteban dacã nu este un champ pe server) Faci frumos poze la consolã și gata. Dar nu îi da slay aiurea. Iar pentru sãrãcie de om cel mai mult poate lua 50 de minute ban. Aveți un regulament, ați acceptat sã îl respectați, atunci faceți asta. Iar dacã cineva comenteazã și îți spune sã schimbi harta îi dai gag. Simplu. Harta 35 HP se pune la o anumitã orã. De-aia nu ți-a luat în considerare krek.

Quote:
Jucator catre un admin:
(sanctiuni date de oricare Admin)

1. Jignire - Ban 50 de minute
2. Injuratura - ban 500-1000 de minute
3. Injuratura urata - ban 1000-10000 de minute

Last edited by Cariga on 30-08-2014, 13:06:21; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-08-2014, 13:03:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@^AvioanE^. Nu cred ca stii comportamentul lui si de aceea spui ca am incalcat regulamentul. Cum am spus, daca se dovedeste ca am facut abuz voi primii ce merit.

Daca ii spuneam ca nu bag 35hp crezi ca nu comenta? iti spun eu ca incepea sa ma faca incampetent sau mai stiu eu cum !

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

Post Posted: 30-08-2014, 13:10:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blue20 wrote:
@^AvioanE^. Nu cred ca stii comportamentul lui si de aceea spui ca am incalcat regulamentul. Cum am spus, daca se dovedeste ca am facut abuz voi primii ce merit.

Daca ii spuneam ca nu bag 35hp crezi ca nu comenta? iti spun eu ca incepea sa ma faca incampetent sau mai stiu eu cum !

Știu și eu ce comportament are și eu l-am banat la rândul meu. Dar nu mai executa comenzi aiurea pe playeri. Dacã îți comenteazã la hartã îi dai gag cã de-aia ai comanda de gag. Dacã te înjurã îi dai ban sau chemi un champ sã îi dea cât meritã.

0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-08-2014, 13:18:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca a primit ban de la multi admini dar dupa cum bine vezi are acelasi comportament.
Poate prin metoda asta pe care am aplicat-o isi va revizui comportamentul. Cu ban,gag, nu ai sanse.
Vad ca are slot pe server, inainte, ca sa ajungi slot pe server trebuia sa dai un exemplu bun, daca aveai un asemenea comportament primeai de la toti adminii contra. Daca va uitati in cererea mea de slot nu am nici un contra asta pentru ca nu am injurat pe server, nu am instigat jucatorii la cearta, nu ma certam cu jucatorii sau cu adminii. Deci ?

Cariga wrote:
Nu cred cã pentru faptul cã te-a "amenințat" cã îți va face reclamație e ceva pentru care sã ia slay sau ban.

Inainte sa iti dai cu parerea citeste te rog tot ce am scris pentru ca asa se interpeteaza prost.
Uite pentru ce i-am dat slay.

Blue20 wrote:
Daca aveam acces la ban luai ( 100 de min ) pentru vorba asta (Jucator) KREK: si praf admin dar mai praf jucator... Nu pentru saracie de om. Pentru saracie de om ai primit gag si tin sa te anunt ca ti-am dat o singura data gag, mai exact dupa ce am schimbat harta. Nu de doua ori cum spui tu.

Vorba aia a zis-o dupa ce a primit gag.

Cariga wrote:
Dacã continuã așa el primește gag sau ban. Dar nu aplica alte comenzi pe el. Și tu ca admin ai un regulament. Și nu de alta dar poți pierde adminul pentru așa ceva. Chiar ești pregãtit sã îți pierzi contul pentru el ? Pentru comportamentul lui ?

Nu imi voi pierde accesul din cauza lui krek. In cel mai rau caz o sa primesc un avertisment.
Daca comenziile astea le aplicam pe un jucator linistit care nu incalca regulamentul zi de zi cu siguranta ramaneam fara acces. Dar sa nu uitam despre cine vorbim.

Eu regulamentul il respect, mai putin acest jucator care e vechi pe server, si care ar trebui sa fiu un exemplu bun pentru ceilalti jucatori, dar el este exact opusul.

Last edited by Blue20 on 30-08-2014, 13:40:05; edited 4 times in total
0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

Post Posted: 30-08-2014, 13:25:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã continuã așa el primește gag sau ban. Dar nu aplica alte comenzi pe el. Și tu ca admin ai un regulament. Și nu de alta dar poți pierde adminul pentru așa ceva. Chiar ești pregãtit sã îți pierzi contul pentru el ? Pentru comportamentul lui ?
0 0

Back to top
ViorelLis

[PREAFERICITU]

(since 02-05-2018 14:27)

Votes: 2775

Post Posted: 30-08-2014, 13:41:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="wickie"]Cand am jignit ma mincinosule?

Nici nu a dat la vot 35hp
KREK : 35hp saracie
KREK : ce esti

Macar de-ai avea decenta sa recunosti ..

0 0

Back to top
wickie

[Welcome in Jungle]

(since 14-06-2018 23:09)

Votes: 184

Post Posted: 30-08-2014, 13:56:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="ViorelLis"]
wickie wrote:
Cand am jignit ma mincinosule?

Nici nu a dat la vot 35hp
KREK : 35hp saracie
KREK : ce esti

Macar de-ai avea decenta sa recunosti ..

Tu chiar esti offtopic si totusi raspund ca ma plictisesc
OFF: Lis daca vrei sa suferi dute altundeva nu-mi suferi mie ca n-ai dece. (inafara ca te urc pe harta la cs).
ON: El a zis ca eu dupa ce iau gag (MEREU) injur admini pe chat nu e deloc asa de asta l-am facut mincinos. Daca nu stii ce se discuta aici nu te mai tot baga aici, dute si pierde timpu la cs. Presimt ca urmatorul admin care imi va gresi pe serverl vei fi tu -.

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

Post Posted: 30-08-2014, 14:01:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Și pentru sãrãcie de om și pentru praf admin dar mai praf jucãtor putea lua ban maxim 50 minute, dacã o considerai ca o jignire, nu 100 cum ai zis tu. Și în nici un caz sã primeascã slay. Gag sau ban 50 minute. Mai mult nu cã nu te-a înjurat.
0 0

Back to top
Blue20
[Banned user]

Banned

Post Posted: 30-08-2014, 14:02:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wickie wrote:
El a zis ca eu dupa ce iau gag (MEREU) injur admini pe chat nu e deloc asa de asta l-am facut mincinos. Daca nu stii ce se discuta aici nu te mai tot baga aici, dute si pierde timpu la cs. Presimt ca urmatorul admin care imi va gresi pe serverl vei fi tu -.

Una e sa injuri si alta e sa jignesti sau sa instigi la cearta. Arata-mi si mie unde am scris ca injuri adminii ? Deci sa nu exageram!!!

Blue20 wrote:
Daca am ajuns sa dau slay in repetate randuri e clar ca acel individ nu e la prima abatere si ca dansu continua sa se lege de astia triali prin diferite afirmatii jignitoare.

Cariga wrote:
Și pentru sãrãcie de om și pentru praf admin dar mai praf jucãtor putea lua ban maxim 50 minute, dacã o considerai ca o jignire, nu 100 cum ai zis tu. Și în nici un caz sã primeascã slay. Gag sau ban 50 minute. Mai mult nu cã nu te-a înjurat.

Amice, du-te te rog in alta parte ca deja ma plitisesti. Nu imi mai arata regulamentul ca il stiu destul de bine.
Un moderator sa inchida topicul caci se ajunge la cearta dupa cum vad eu.
@Paragon

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

Post Posted: 30-08-2014, 14:09:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci aplicã regulamentul dacã îl știi și nu mai da slay-uri aiurea. Paragon închide topicul pânã ia Mastermind o decizie.
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 30-08-2014, 14:12:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amandoi ati avut partea de vina. Va decide Mastermind ce si cum.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 30 August 2014 12:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 03-02-2025, 17:38:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x