User
Pass
2FA

Sugestie
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2167
DisCosmin
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 31-01-2017 09:27)

Votes: 86

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 30-08-2014, 22:22:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tocmai am votat, si recunosc ca nu am mai facut-o de ceva timp, si am observat cat de outdated sunt descrieriile serverului, adica really, arata mai ceva ca un server stabil si atat. Ar trebui un update.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tirion:D

[Mentally Stable]

(since 23-08-2018 10:12)

Votes: 9

Post Posted: 30-08-2014, 23:06:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DisCosmin wrote:
Tocmai am votat, si recunosc ca nu am mai facut-o de ceva timp, si am observat cat de outdated sunt descrieriile serverului, adica really, arata mai ceva ca un server stabil si atat. Ar trebui un update.

Deci toata sugestia ta e "ar trebui un update"? Ceva idei/recomandari? Alt thread deschis aiurea.

0 0

Back to top
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Post Posted: 31-08-2014, 01:52:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tirion:D wrote:
DisCosmin wrote:

Deci toata sugestia ta e "ar trebui un update"? Ceva idei/recomandari? Alt thread deschis aiurea.

De ce e deschis aiurea? E o sugestie. Nu deranjeaza pe nimeni.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 31-08-2014, 02:04:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DisCosmin wrote:

Daca tie nu iti convine de ce nu ai venit tu cu ideea de a adauga ce trebuie?
Pai sa spuna DS n-1/n (unde n e nr de bossi), ToT, HoO, End Time si Well of Eternity working pentru inceput.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 31-08-2014, 09:40:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
DisCosmin wrote:

De ce e deschis aiurea? E o sugestie. Nu deranjeaza pe nimeni.

Mai apar si "revoltati" d-astia peste noapte de vor sa faca ei impresie pe forum.

On: Adevarat, trebuie facut un update alt descrierii serverului pe site-urile cu pricina.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Copcin

[Black Thorn]

(since 13-03-2021 16:32)

Votes: 117

Post Posted: 31-08-2014, 11:53:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incredibil. Nu poate deschide cineva un subiect ca imediat apar hatteri, destepti, intelectualii, frumosii, batausii, scandalagii, lingaii, curvele si tot asa..... tipic romanesc - Lol
0 0

Back to top

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-08-2014, 12:14:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt responsabil pentru ce am spus nu pentru ce ati inteles. O zic din nou, cand vi cu o sugestie de genul "Trebuie sa facem ceva cu..." ar fi normal sa aduci si niste idei sau recomandari. Asa poate aduce toata lumea orice "sugestie" ca trebuie sa facem ceva fara sa fie cu adevarat de ajutor. Burebysta este singurul dintre toti care a adus niste idei, restul sunteti "keyboard warriors" cu chef de drama.

O zi buna.

0 0

Back to top
DisCosmin
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-08-2014, 12:21:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Tirion , ba inteligentule, tu nu mi-ai inteles topicu, eu am venit cu ideea ca trebuie un update, nu sunt angajat in staff sa vin cu idei da marketing, asa ca get lost ca umpli spatiul aici degeaba.

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 31-08-2014, 12:24:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tirion, nu intelegi ca si recomandarea lui tot idee e. A propus ceva, o remediere a unei probleme.
Aici ramane la latitudinea staff-ului sau cred ca a Shocker-ului deoaree cred ca el a facut conturile.

Casuta: Zohl

0 0

Back to top

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-08-2014, 12:38:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DisCosmin wrote:
@Tirion , ba inteligentule, tu nu mi-ai inteles topicu, eu am venit cu ideea ca trebuie un update, nu sunt angajat in staff sa vin cu idei da marketing, asa ca get lost ca umpli spatiul aici degeaba.

Intr-o comunitate, cand cineva vine cu o sugestie ar trebui ca aceea persoana sa aduca idei prin care sa isi sustina sugestia. Am vazut si pe freakz multe sugestii care erau insotite de ceva argumente. Nu stiu daca ai observat, dar parerea player-ilor conteaza. Daca staff-ul ar primi sprijinul player-ilor, serverul ar putea ajunge departe, dar asa ceva nu se poate pentru ca aici majoritatea doar vor ceva de la staff, iar ei se chinuie sa va faca pe plac si sa va ofere content, ca mai apoi sa va plictisiti si sa vreti altceva.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 31-08-2014, 12:55:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt responsabil pentru ce am spus nu pentru ce ati inteles. O zic din nou, cand vi cu o sugestie de genul "Trebuie sa facem ceva cu..." ar fi normal sa aduci si niste idei sau recomandari. Asa poate aduce toata lumea orice "sugestie" ca trebuie sa facem ceva fara sa fie cu adevarat de ajutor. Burebysta este singurul dintre toti care a adus niste idei, restul sunteti "keyboard warriors" cu chef de drama.

O zi buna.

------------------
Intr-o comunitate, cand cineva vine cu o sugestie ar trebui ca aceea persoana sa aduca idei prin care sa isi sustina sugestia. Am vazut si pe Freakz multe sugestii care erau insotite de ceva argumente. Nu stiu daca ai observat, dar parerea player-ilor conteaza. Daca staff-ul ar primi sprijinul player-ilor, serverul ar putea ajunge departe, dar asa ceva nu se poate pentru ca aici majoritatea doar vor ceva de la staff, iar ei se chinuie sa va faca pe plac si sa va ofere content, ca mai apoi sa va plictisiti si sa vreti altceva.

Tu ai sabloane de test pt postari? A specificat ce trebuie facut. Sa se faca update la descrierea serverului pe site-urile de vot.

Gm wannabe?

Probleme legate de IT

0 0

Back to top

[Mentally Stable]

Post Posted: 31-08-2014, 13:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:
Tu ai sabloane de test pt postari? A specificat ce trebuie facut. Sa se faca update la descrierea serverului pe site-urile de vot.

Gm wannabe?

Am inteles inca din primul post ca ar vrea ca site-urile de vot sa fie la curent cu content-ul actual, dar din nou vreau sa iti explic ca era normal sa vina cu sugestii de genul 7/8 bossi - Dragon Soul , Boss Timers, Leveling chests,Low level dungeons,etc.

Daca un player isi expune parerea trebuie catalogat ca "gm wannabe"?

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Post Posted: 31-08-2014, 13:16:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Degeaba faceti offtopic aiurea certandu-va intre voi, omul cand a vorbit de actualizarea siteurilor de rank sigur voia sa faca referinta la toate facilitatile de pe server care, evident, trebuie mentionate. E o sugestie buna.

Don't touch this

0 0

Back to top
DisCosmin
[Banned user]

Banned

Post Posted: 31-08-2014, 13:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off: Am incercat sa fac un topic nou pe o anumita tema(o alta sugestie desigur), insa imi apare totul gol dupa ce dau create, any ideas?

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

Post Posted: 31-08-2014, 14:11:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pms wrote:

Gm wannabe?

Am inteles inca din primul post ca ar vrea ca site-urile de vot sa fie la curent cu content-ul actual, dar din nou vreau sa iti explic ca era normal sa vina cu sugestii de genul 7/8 bossi - Dragon Soul , Boss Timers, Leveling chests,Low level dungeons,etc.

Daca un player isi expune parerea trebuie catalogat ca "gm wannabe"?

Ceea ce a spus el e logic. Tu vrei sa ii spunem noi lui Schockeru "Bai nene vezi ca avem 7/8 bossi, sa nu pui altceva acolo ca e gresit" ... . Facepalm e putin ....

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 23-08-2025, 12:12:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password