User
Pass
2FA

Discutii / Nelamuriri
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 153, 154, 155  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message231743
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 30-08-2014, 14:21:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai de ce sa-ti dea bani? Daca nu are acces?
Eu pe war6 dau 12 lei luna/ Am full acces FTP e.t.c

Nu asta inseamna OWNER?! Sau vrei sa primesti o suma de bani, dar persoana respectiva sa nu aiba full acces?
Pana la urma ai doua posibilitati:
- Iti aduci full owneri, cum se practica pe war-uri.
- Iti aduci persoane care sa te ajute si sa le oferi sub-user, nu acces full FTP.
Pana la urma asta tine de tine, este decizia ta in administrarea serverului respectiv.

Stiu sunt tepari multi, ce crezi ca incerc eu sa fac? Atat la piata cat si aici, mai mult de a indruma, nu pot.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 30-08-2014, 15:14:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea este ca nu ai de ce sa te superi cand cineva vine si iti cere full acces la un server in schimbul platii a 50% din host (restul de 50 platesti tu). Adica platiti egal=>aveti acces egal ->nu asa e/ar fi normal? In legatura cu adminele pe bani: Nu sunt de acord sa se dea admine pe bani decat intr-o mica parte, si anume: Sa nu se dea admine de grad mare [de ce? poi, vine un copil de 10 ani, iti da 10E sau cat ii ceri tu pentru un grad cu acces la ban,destroy etc (comenzi "distrugatoare") si in doua zile iti termina serverul fara problemE->ori pur si simplu ca vrea sa ti-l distruga ori pentru ca nu se pricepe in domeniu si considera jucatorii ca folosind hackuri sau ma rog..]. Cel mai indicat ar fi sa dai pe bani un grad gen VIP (sau Helper..ma rog..ceva asemanator), iar la gradul asta sa se poata folosi comenzile de admin chat/anunturi, si cel mult un slay/kill, gag/mute, iar apoi VIPs , daca au respectat regulamentul, s-au tinut de treaba si, cel mai important -> ti-au castigat increderea, pot fi mariti in grad platind aceeasi suma (cum o stabiliti voi-lunar/saptamanal/permanenta..etc). Un lucru foarte important este ca un VIP (sau ce este el) care a donat sa nu fie tratat ca "donator" ci ca o persoana normala, mai exact: Daca incalca regulamentul sa fie imediat sanctionat cu remove/downgrade (sanctiunea care s-a hotarat pentru incalcarea unei anumite reguli).
Cel mai grav este cand isi deschide unul server, vede ca are succes si baga niste beneficii la donatii destul de mari si vin cativa care nu am ce face cu banii si doneaza destul de mult, iar ownerul nu numai ca isi plateste hostul si reclamele pe acea luna, dar inchide serverul de tot vazand ca a avut un asemenea profit (cu un astfel de server se poate distruge o intreaga comunitate->toti care au jucat pe acel server isi vor baga si isi vor scoate pana vor auzi si altii ce fel de server are aceea comunitate si se va duce totul..). Daca iti place "meseria" de owner al unui server de cs/metin/sa:mp etc, ar trebui sa faci totul din placere, asta insemnand sa nu o faci pentru un profit mare de moment si apoi sa inchizi tot, ar trebui sa iei bani atat cat sa platesti hostul, reclamele, eventuale pluginuri etc, si daca iti mai ramane si tie ceva e ok-> DAR SA NU FII NESIMTIT ATAT DE TARE IN CAT SA NU-TI PESE CA ALTII TE-AU AJUTAT LA ACEL SERVER SI TI-AU BAGAT CATIVA BANI IN BUZUNAR SI SA TERMINI TOTUL!!

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
lemonEZAH

[Licensed to kill]

(since 04-11-2019 15:30)

Votes: 483

Post Posted: 30-08-2014, 21:30:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

JBT3hNoLoGy wrote:
este necesar sa am reputatie pe verde?

Incearca sa lasi subiectul cu cererea curat, daca ai ceva de obiectat fa-o aici. @sfat

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 31-08-2014, 01:09:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atata timp cat eu sunt administrator si ma ocup de zona CS, admine pe bani nu sunt acceptate in FREAKZ. Am primit destule plangeri, de cand a fost scoasa regula asta, diversi owneri trag importante sume de bani de pe urma copiilor ce nu au mai mult de 16 ani iar pe urma se spala pe maini, ba mai mult punand si restrictie pe server persoanelor naive ce au donat pentru admin.
Dupa cum se observa, va raspund aproape la toate mesajele, nu va las cu ochii in soare. Dar pe tema asta, oricat de mult discutam, nu ma schimb.

0 0

Back to top
Alexandru800

[Mentally Stable]

(since 31-08-2014 09:43)

Votes: 1

Post Posted: 31-08-2014, 09:55:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@JBT3hNoLoGy,asteapta,iti va raspune AvioanE,cand e cazul.
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 01-09-2014, 01:27:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exista probabilitatea ca pana pe data de 15.09.2014 sa nu fiu disponibil.
O sa va rog sa aveti rabdare si sa asteptati, cand o sa am posibilitatea o sa va ajut/rezolv cu orice cerere [Ce respecta conditiile desigur]

0 0

Back to top
*PITZY*

[*PITZY*]

(since 13-07-2022 20:47)

Votes: 18

Post Posted: 01-09-2014, 10:10:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot mi sa adus la cunostinta acest lucru , vreau sa va spun un lucru , sunt detinatorul unui server din aceasta comunitate , nu am deranjat pe nimeni personal sau sa jignesc , dar mie mi sau adus foarte multe injurii la adresa mea , incapabil , ca serverul e varza etc etc , si asta fiind chiar din partea unor ,, admini,, sau nick-uri cu rank mare pe acest forum , dar totusi am tacut si mi-am vazut de treaba mea nu sunt omul cu scandal si nu imi place sa jignesc pe nimeni daca acel cineva nu o face , si inca o chestie se spunea ceva ca nu e voie de ,, furat ,, clienti sau admini , nu dau nume ca nu e frum dar sa facut si chestia asta , multi dintre adminii mei si din plaieri iam vazut pe alt server din aceasta comunitate , tin sa mentionez ca mi-am vazut de serverul meu si am aproape 2 ani de cand yac este in comunitatea freakz !

✅✅✅✅✅✅✅✅
http://www.tractari-iasi.com
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 01-09-2014, 13:24:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*PITZY* wrote:
dar mie mi sau adus foarte multe injurii la adresa mea , incapabil , ca serverul e varza etc etc , si asta fiind chiar din partea unor ,, admini,, sau nick-uri cu rank mare pe acest forum

Foloseºti funcþia report () ºi de-acolo se va ocupa un SuperModerator mai departe. În cazul PM-urilor de genul, ai opþiunea de ignore a acestora > https://forum.wow-freakz.com/ignore-list.html

*PITZY* wrote:
si inca o chestie se spunea ceva ca nu e voie de ,, furat ,, clienti sau admini , nu dau nume ca nu e frum dar sa facut si chestia asta , multi dintre adminii mei si din plaieri iam vazut pe alt server din aceasta comunitate

Mai exact ce vrei sã zici cu asta?
Fiecare jucãtor/admin e liber sã joace ºi sã cearã acces pe ce server doreºte el.

0 0

Back to top
*PITZY*

[*PITZY*]

(since 13-07-2022 20:47)

Votes: 18

Post Posted: 01-09-2014, 17:54:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E normal si nimic de obiectat la asta , fiecare e liber sa joace unde doreste , dar nu stiu daca e normal ca alti admini sa intre pe serv meu de exemplu si sa discute cu plaieri si admin hai pe serv cutare ca e mai fain sunt mai multi etc etc am prins foarte multe din astfel de discutii eu fiind pe server cu un simplu nick, sincer nu am nimik cu nimeni desi am patit astfel de chestii miam vazut de serverul meu , dar nu stiu daca e drept ca cineva sa imi impuna ce reguli impun eu pe serverul meu , e parerea mea personala , daca vreau sa dau admin pe bani e prob mea eu muncesc pentru server s.a.m,d

✅✅✅✅✅✅✅✅
http://www.tractari-iasi.com
✅✅✅✅✅✅✅✅
0 0

Back to top
Eustache69
[Banned user]

Banned

(since 23-12-2014 16:44)

Votes: 37

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  #alupigustovarase 
Post Posted: 01-09-2014, 18:58:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta cu datul adminelor pe bani e o prostie, poate fiecare owner din aceasta comunitate sau din altele face un server de cs, samp, wow si lol(daca este) cu gandul sa scoata si un profit dupa el, adica mno... nu oi tot face eu pentru niste copii si sa am doar castigul ca mi full serverul all day...

Posturi unite automat, 01-09-2014, 19:58:02

Si shocker cand si-a deschis sv de wow si forumul nu l-a facut doar pt ca ii suntem tare dragi, si pt a scoate si el un profit dupa astea doua...

Cea mai urata senzatie e acea cand doresti sa descarci o melodie si site-ul respectiv de redirectioneaza spre un site de matrimoniale.
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 01-09-2014, 22:50:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
alti admini sa intre pe serv meu de exemplu si sa discute cu plaieri si admin

Le poti spune sa inceteze, nu inceteaza, exista restrictia pe server. Asta inseamna BAN, nu ***. Daca tu consideri ca un asemenea comportament pe serverul tau este daunator, ai tot dreptul sa intervi, asa cum procedez eu cu adminele pe bani.
Fiecare este liber sa se duca unde doreste, eu, nu consider ca adminele pe bani sunt ceea ce imi doresc de la serverele din aceasta comunitate.
Sunt aici sa va ajut cu ce aveti nevoie, in limita puterilor mele, orice persoana care are mod pe un server de CS, are acces la discutii private, dupa cum se vede acolo, aveti posibilitatea sa-mi cereti "posibilitati", bineinteles sa veniti cu idei, diferite chestii pentru a atrage jucatori.
Din partea mea exista initiativa si dorinta sa va ajut, dar inainte de toate, pun imaginea FREAKZ pe primul loc.

0 0

Back to top
dR.KrAnTz
[Banned user]

Banned

(since 15-09-2014 14:36)

Votes: 1

Post Posted: 02-09-2014, 00:26:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://forum.wow-freakz.com/req-Furien.Freak.Ro-t316309.html

Nu va suparati, dar au cam trecut trei zile -

0 0

Back to top
Drogatul ;X

[Criminal]

(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 02-09-2014, 00:57:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Avioane da-i tc la cererea lui tehno pentru ca am vb cu el si nu mai are bani de host....si s-a inchis.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 04-09-2014, 14:27:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eustache69 wrote:
Asta cu datul adminelor pe bani e o prostie, poate fiecare owner din aceasta comunitate sau din altele face un server de cs, samp, wow si lol(daca este) cu gandul sa scoata si un profit dupa el, adica mno... nu oi tot face eu pentru niste copii si sa am doar castigul ca mi full serverul all day...

Posturi unite automat, 01-09-2014, 19:58:02

Si shocker cand si-a deschis sv de wow si forumul nu l-a facut doar pt ca ii suntem tare dragi, si pt a scoate si el un profit dupa astea doua...

Chiar si cu admine pe bani, daca ai stii cat de greu aduni o suma amarata sa platesti hostul si eventual sa mai cumperi umpic de boost sau reclame.. Nu cred ca a reusit cineva cu un server de cs sa bage bani in buzunar sau sa se imbogateasca.. Cu serverele de wow/metin, nu e exclus sa faci bani cat sa traiesti!

Oricum deja au iesit invidiosi la verificat "adminele pe bani" - Invidia si dusmania strica imaginea comunitatii, nu cei care vand admine pe bani.

Macar, daca am avea si noi ownerii cs, mai multe beneficii daca tot ni se interzic si ni se impun atatea si atatea lucruri, deoarece beneficii nici nu stiu daca mai avem, probabil onoarea ca facem parte cu serverul in Freakz...

0 0

Back to top
IceCubes

[Creep]

(since 15-05-2019 16:59)

Votes: 28

Post Posted: 04-09-2014, 17:30:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haha, o suma amarata? cum sa nu.. Aproximativ acum 5 ani , eram un player fidel serverelor tale si bagam bani cu nemiluita pe luna ( cel putin 20 euro pe luna ) La care mai adaugai alte vrajeli . Si tot copil eram... Imi pare rau ca te-am ajutat cu acele sume - Si defapt nu dadeai 2 bani. Doar ca sa platesc eu in fiecare luna cat mai mult si de restu fix in te durea. Si sa nu mai zic ca furi conturi - pentru reputatie

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 11 December 2019 17:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 153, 154, 155  Next    

The time now is 13-12-2024, 07:32:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x