User
Pass
2FA

Propuneri noi

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message869
2Moare

[Creep]

Status: Offline
(since 02-03-2018 09:17)

Votes: 7

Post Posted: 14-09-2014, 21:45:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna seara!

De 2 saptamani , am facut teste , cum sa pastrez serverul plin , cum sa il umplu , ce harti sunt apreciate!!!

Am tras urmatoarele concluzii :

1. Pt. pastrare + populare , e bine sa ai 2 harti mari , normale , dar nu tinute mai mult de 15 minute!!! Intervine monotonia !!! Consider ca daca se ajunge sa aiba cineva 70 - 80 de fraguri , s-a "taiat" harta!!!

Dupa 2 harti normale , SNOW!!! Chiar daca sunt 7 la 7 pe server , garantez ca nimeni nu o sa strige la voi " ALOOO , prea multi de snow,admineeeeeeee"... Admine , nu adminule... Asa e in tenis!!!

Plus ca se va popula... Asa le place : macel , haos , fraguri , xp , multi joaca la rank!!!

2. Adminii / Jucatorii buni care vor admin ar trebui sa o lase mai moale si sa joace mai la misto , degajat , cu lama si human , pistol si undead , ce vor ei!!!

Este normal sa vrea lumea snow ca sa faca xp sau sa se goleasca serverul...

Pai daca intra Lif , ycre , nini , acer , xaphan , ingeras si au scoruri de 80 cu 6 , ba sunt codati , ba o sa iasa ca nu o sa faca in viata lor lvl 6 . Hai sa incercam sa jucam mai calm !!!

3. Ne trebuie mai multe harti! Mai multe modele de dust2 pt. popor + cateva mici / medii!!!

Un aim_ak-colt , mai multe awp-uri , etc...

De exemplu , frecventand des vest de pe Facebook , ma mai uit la stiri , la poze!!! Am vazut o poza cu rats_caravan... Superba harta!!! Mare , colorata , culori care induc o stare de bine!!! Ar intra foarte bine in hartile noi !!!

4. Ne trebuie mai multi admini!!!

Cand am timp si stau acasa , las steam-ul deschis ... Ma mai uit din cand in cand ce se intampla pe server , mai intru sa dau ban pt. recidivisti pt. ca deja ii stiu pe majoritatea, intru sa vad daca striga lumea dupa admin , mai dau un amx_showip sa vad ce ip-uri mi se par cunoscute si ma uit 1 minute pe acei jucatori suspectati de mine ca sunt recidivisti!!!

Si cam oha admini... In afara de 8 mari si lati pe care ii stiu si intra frecvent , nimic!!!

Nu zic acum sa nu aiba o viata , si eu o am , muncesc de la 7 dimineata pana la 5 ca antrenor de polo pe apa , asa ca nu am pretentii de la altii!!

Dar , ne trebuie multi alti admini noi , in probe , sa se faca concursuri , teste aleatorii la jucatorii care vor admine , facute pe mess cu intrebari din amx !!! Ma ocup eu personal de testari si de examene!!!

Ar trebui facut un post pe forum , intitulat " Concurs pt. primit admin " sau cum vrea ownerul , in care se vor scrie cerintele si ma inteleg eu cu cei care se inscriu cand ne vedem la calculator , pe mess , sa dam examenul! Desigur , se va salva conversatia si i se vor trimite lui Nini , alecs , ca sa nu zica lumea ca aduc eu prieteni sau cine mai stiu eu ce , pe server!!!

Desigur , nu jucatori care au 5 ore si vor admin!!! Jucatori care au cat de cat ore , care sunt cunoscuti pe server !!!

De ce ar fi bine sa avem multi admini noi????

Pai fiecare cred ca ar aduce minim 5 jucatori noi pe server !!! Pe cap de admin!!!

De ce?? Pentru ca s-ar lauda la scoala , la prieteni, sa vada lumea ca are valoare !!! Sau multi ar juca sau ar ramane pentru ca au prieten admin , ca au pe cineva care s-ar ocupa de codati si poate si ei ar dori sa aiba admin odata si odata!!!

Acestea fiind spuse , dupa citirea romanului meu , sa se dea un PRO / CONTRA pt. fiecare punct ochit de mai sus!!

Desigur , daca se vrea acest lucru!!!

O seara buna!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mihaitu

[Classic]

(since 15-07-2017 18:28)

Votes: 18

Post Posted: 14-09-2014, 21:58:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer ai un mare PRO de la mine.Dar nu cred ca iar interesa harti de awp caci dupã cum stim trebuie sa ai vip pentru ati lua awp.Asa ca hartile de awp exclus CLAR!In rest totul este o idee buna!Mai ales apreciem efortul depus pentru acest "test".
Seara buna!

Omul invata din greseli.
Dar oare când greseste , invata?

~ war3.freakz.ro ~ General #
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
siLenT^sH0t

[The Silent^ killer]

(since 03-12-2020 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 14-09-2014, 22:04:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord cu toate punctele precedente -

De admini avem nevoie in continuare... Si la fel si cu jucatul mai "calm" -

@mihaitu: Ai dreptate cu awp'ul...ar trebui sa privim situatia si din perspectiva player-ilor. Normal ca nu le convine ca noi jucam cu awp si ei se chinuie cu scout. Asa am putea lasa awp-urile deoparte si sa jucam in asa fel incat sa mentinem serverul populat -

PRO!!!!

Vreau timp pentru mine, dau cu ura inainte
Timp pentru mine sa pun ura in cuvinte !!!

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 15-09-2014, 03:35:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu tocmai d'aia trag tare, ca sa intru in top3 sa iau helper, cel putin. De aia "sar in sus" cand iau ban, stau pe bara 2-3 zile si nu mai prind din urma. Ca player, daca vrei sa iei admin nu ai cum sa o lasi mai moale, ca sunt jucatori ca 2moare, Lif! in care tragi 2 incarcatoare din cauza beneficiilor accesurilor (cu care sunt de acord, merita apreciere, nu doar sa stea cu ochii beliti pe jucatori sa dea banuri, ca sa putem sa jucam noi, playerii) .
Chiar daca sunt un simplu jucator sunt de acord cu toate cele spuse de 2moare.

EL: aim_ak_colt e cea mai buna harta, dupa snow. Ar fi bine sa fie adaugata. Inca ceva, tin minte ca am jucat acum 1 an (si sunt sigur ca pe serverul asta) harta de_desktop sau ceva de genul, oricum, e un calculator imens, cu toate cele, ar fi frumos sa fie incercate mai des si hartile astea, sa se mai obisnuiasca jucatorii, ca ei vor sa joace doar dust2 si snow, de_sunny, alta harta geniala.

0 0

Back to top
bunica21

[Nebuna Vestului]

(since 26-10-2016 17:49)

Votes: 8

Post Posted: 15-09-2014, 09:33:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO si de la mine mai ales in privinta hartiilor si a adminiilor,eu zic ca sunt propunerii destul de bune!!!
0 0

Back to top
Ryu Hayabusa

[Freakz Member]

(since 25-08-2018 09:20)

Votes: 43

Parcificatoru 
Post Posted: 15-09-2014, 09:42:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro si de la mine,cat despre plansi cu awp nu cred ca ar conta cu ceva,si sa va explic si de ce,exemplu awp_dust ca asta se cam joaca pe server,cei care au acces la awp nu-i ajuta prea mult deoarece majoritatea au teleport si joaca toti cu viteza si e foarte dificil sa-i lovesti,normal regula ar trebui sa interzica teleportu pe plansile cu awp sau sa li se dea la toti sansa sa poata cumpara awp pe plansile cu awp.

I like Counter Strike
0 0

Back to top
mihaitu

[Classic]

(since 15-07-2017 18:28)

Votes: 18

Post Posted: 15-09-2014, 12:34:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi ceva...

Omul invata din greseli.
Dar oare când greseste , invata?

~ war3.freakz.ro ~ General #
0 0

Back to top
Nini, ai grija

[Grijuliu]

(since 22-01-2017 09:55)

Post Posted: 15-09-2014, 14:38:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai de cand joc aici se cunosc adminii acer xaphan 2moare si silent doar ei au comanda de ban si inca cativa daca nu ma insel in rest sunt mai multi helperi cum e si in cazul meu si VIP-uri numai zic ca ma bat cu PTB-ul zilnic ca nu pot sa ma pun spec trebuie sa rog un alt admin...
De admini mai avem nevoie de cativa pentru ca nu tot timpu e admin ON si stau sa dau voteban/votekick
In fine sunt +1 cu propunerile lui 2moare.. acuma sa vedem ce zice aleks/nino..

Nu exista geniu fara un gram de nebunie
0 0

Back to top
JeLLaL

[Never give up!]

(since 26-01-2022 14:44)

Votes: 480

Post Posted: 15-09-2014, 18:57:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

destul de buna ideea, ar fi de ajuns 20 de minute durata mapei.

PRO

GFX Zone!
0 0

Back to top
2Moare

[Creep]

Post Posted: 15-09-2014, 21:49:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In legatura cu awp , pai adminii si cei cu vip sa nu isi ia awp , sa joace cu arme!!!

Are atatea parti frumoase o harta de awp , mai ales awp_dust sau india...

Seara buna!

0 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 15-09-2014, 22:19:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici este mai mult un chat. Sunt doar vorbe, insa este un inceput. Sa le luam pe rand..

1.Timpul pe harta o sa il pun 20 de minute, vedeti cum sta treaba si pe urma il pot pune s la 15 daca asa doriti.

2. In legatura cu hartile, avem topic special cu sugestii noi, mape care trebuiesc scoase s.a.m.d. insa nimeni nu posteaza acolo. Veniti cu un post in acel topic cu mapele care le doriti + un link de descarcare. Nu pot ghici eu ce mape doriti, de aceea aduceti sugestii.

3. Eu am incercat de cand cu premierea celor 3 din top sa atrag admini capabili dar se pare ca tind sa vina doar fragari care stau sa ajunga in top si nu isi pot face treaba de admini.
Deschideti topic nou si detaliati acolo ce concurs vreti sa incepem Eu sunt de acord. Avem consiliu care este vizibil doar anumitor admini selectati de mine. Acolo putem pune tara la cale.

0 0

Back to top
2Moare

[Creep]

Post Posted: 15-09-2014, 23:03:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa fac maine , cred ca am timp mai mult , sa gasesc niste harti noi , sa le gasesc si link-uri ( acolo va fi mai greu , as avea nevoie de ajutorul altor admini ) si sa le tetstez intr-o seara , sa le gasesc avantajele si dezavantajele!!!

Degeaba e colorata , iti induce o stare de bine , daca ataca 3 tero baza de la ct si se face haos organizat si monopol pe fraguri ( exemplu dust2 - ORICARE ) .

In legatura cu concursul , s-ar putea face un topic nou , gen consiliu , dar sa si apare pe server ( examen pt. cei care vor admin , detalii si inscrieri pe https://www.freakz.ro ) sau care o fi site-ul , eu am "bookmark" facut si imi apare https://www.freakz.ro... Sau asta ar fi site-ul:))

Toate cele bune!!!

0 0

Back to top
-=TRAFKIN=-

[Mentally Stable]

(since 20-10-2015 11:33)

Votes: 1

Post Posted: 16-09-2014, 19:53:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca o metoda mai sunt si redirectele de a popula serverul ... sunt PRO pentru concurs !!!

Serverul are nevoie de admini !!

bafta -

0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 17-09-2014, 09:12:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai exista redirecte .

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-08-2025, 04:40:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password