Salut , totul a inceput acum 1 an si ceva , m-am apucat de sala si dupa 2 luni s-a intamplat ceva...
intr-o zi am mers la sala seara de la 7-8,30 si nu am avut nimic , nu am simtit nici o durere sau sa fi simtit ca mi-am rupt cv sau intins cv , apoi ziua urmatoare cand m-am trezit aveam o durere ingrozitoare pe partea stanga a spatelui si a umarului stang si nu imi mai puteam misca aproape deloc bratul stang fara sa ma doara ... nu am facut nimic si luasem pauza 2 luni iar durerea s-a ameliorat dar nu a disparut .M-am reapucat de sala iar cand am inceput sa fac incalzirea am realizat ceva, nu aveam dureri asa mari dar mana stanga nu o puteam duce dupa ceafa si ma tinea umarul ,durerea in prezent nu se simte aproape deloc DAR tot nu pot duce mana la ceafa iar in momentul in care fac impins la piept inclinat cu bara umarul stang imi amorteste si nu mai pot ridica din cauza durerii...impins la piept inclinat puteam face f lejer cu 17,5kg in parti plus bara de 20 de kg in total 55kg dar din cauza umarului am scazut si la 10kg in parti dar degeaba , am realizat ca orice greutate ar fi umarul tot ma doare , imi poate da cnv niste sfaturi?
p.s. spatele imi trosneste mereu injurul omoplatilor ( nu ma doare)

Sunt considerat nebun, afemeiat, stricat, drog*t,
Pro*t, mincinos, genial, mã c*c!...
Sunt toate la un loc, sunt cum vreau sau vrei,
Sunt un parv*nit de la periferie…
Un puºcãriaº la*agiu, închis afarã… ªtiu…
B*þiv incult cu pregãtire în club,