User
Pass
2FA
 
 

Actritele cel mai bine plãtite în 2014

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies / TV series
Author Message539
Yapiz

[Caineeee]



Status: Offline
(since 14-02-2024 16:50)
Joined: 22 Dec 2010
Posts: 11925, Topics: 279
Location: Constanta

Reputation: 569
Votes: 266

   
Post Posted: 21-09-2014, 08:57:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Actriþele cel mai bine plãtite în 2014

Sandra Bullock, pe primul loc.



  • Revista Forbes a publicat cel mai recent top al actriþelor cel mai bine plãtite de la Hollywood. Sandra Bullock, dupã mega-succesul Gravity, este ocupanta celei mai înalte poziþii, cu o sumã estimatã la 51 de milioane de dolari câºtigatã între iunie 2013 ºi iunie 2014. Dupã ce a câºtigat un Oscar pentru The Blind Side, iatã cã actriþa care a împlinit recent 50 de ani se poate lãuda ºi cu importante câºtiguri financiare la Hollywood.

  • În topul Forbes urmeazã Jennifer Lawrence, care, la doar 23 de ani, ocupã a doua oarã consecutiv aceastã poziþie. Forbes estimeazã cã starul francizei Jocurile foamei, ºi ea recompensatã cu un Oscar pentru Silver Linings Playbook în 2013, a câºtigat 34 de milioane de dolari în ultimul an. Jennifer Aniston, la 45 de ani, se aflã pe poziþia a treia, cu un total de 31 de milioane.

  • Urmeazã Gwyneth Paltrow, 41 de ani, cu 19 milioane de dolari. Cameron Diaz ºi Angelina Jolie ocupã poziþia a cincea, cu 18 milioane. Jolie a ocupat anul trecut prima poziþie în topul Forbes. Scarlett Johansson s-a clasat pe locul ºapte, cu 17 milioane, iar Kristen Stewart pe zece, cu 12 milioane, dupã ce anul trecut ocupase poziþia a treia.

  • Conform detaliilor oferite de Forbes, topul a fost realizat prin estimarea câºtigurilor realizate de actriþe din apariþiile în filme ºi reclame, precum ºi din drepturi financiare pentru proiecte mai vechi. Detaliile au fost obþinute ºi prin consultarea cu agenþii ºi impresarii actriþelor, dar ºi cu producãtori sau avocaþi cunoscuþi de la Hollywood.

  • Autoarea topului, Dorothy Pomerantz, remarcã diferenþa extraordinarã dintre câºtigurile actorilor ºi cele ale actriþelor. Primii zece actori din topul Forbes însumeazã aproape 420 de milioane de dolari, în timp ce totalul actriþelor este de doar 226 de milioane, puþin mai mult decât jumãtatea sumei câºtigate de actori.

  • Topul actorilor este dominat de Robert Downey Jr. cu 75 de milioane de dolari. Îi urmeazã Dwayne Johnson, cu 52 de milioane, Bradley Cooper, cu 46 de milioane, Leonardo DiCaprio, cu 39 de milioane, ºi Chris Hemsworth, cu 37 de milioane.






0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies / TV series  


The time now is 08-05-2024, 05:31:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x