User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 239, 240, 241  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Show only staff posts
Author Message167150
lOl ^_*

[123]

Status: Offline
(since 06-12-2021 09:45)

Votes: 1772

Post Posted: 03-10-2014, 09:18:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeow poti sa ma suni si pe mine -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 03-10-2014, 09:44:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pot, dar nu cred cã asta se aflã pe lista mea cu chestii de fãcut.

1 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 03-10-2014, 09:51:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok, da-l in pisici daca nu vrea, nu ne rugam de nimeni
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 03-10-2014, 12:29:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

freakz*pamflet wrote:

+1
Chiar nu ar trebui sa ne rugam de nimeni , cine vrea admin sa munceasca nu sa ii bagam noi pe gat adminul si apoi sa ne uitam lung daca isi face treaba. Trebuie sa fim putin mai retinuti cu oferirea "pe tava" a adminelor , cei care vor cu adevarat ne intreaba ei , au un barem minim de facut si usor de realizat .

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 03-10-2014, 12:33:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@rth știu ce zici, acum banuiesc cã înțelegi de ce nu mi-a convenit când s-au dat blood/champ pe tavã, indiferent de competențã/ore. Am rãmas fãrã admini, sau dacã încã mai sunt din ãia menționați mai devreme, vor fi out în curând. Sunt de acord cu Pamfi. Așa facem. Sunt vreo 2-3 baieți cãrora le-aș da champ oricând, însã regulamentul mã ține. - Mai așteptãm...

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 03-10-2014, 14:55:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

freakz*pamflet wrote:

+2 Cand se chinuie o persoana sa ajunga admin( sa faca demo-uri sa isi spuna parerea la pareri demo pe forum) inseamna ca va fi un admin bun care isi doreste cu adevarat sa se implice si sa ne ajute.
Miau, nu te grabi, lasa-i putin sa mai capete experienta si sa fie siguri pe ei in decizii.

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 04-10-2014, 09:57:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RoJa wrote:
Balu! wrote:

Eu iti pot demonstra ca pot intra cu wall si nu-ti dai seama...daca esti destept poti folosii wallul fara a parea suspect.. ( daca te duce capul) ...parerea mea e ca e bine sa faci poze cand ai dubii in legatura cu un player care tot trage ciudat prin pereti sau prefire... la aim demo direct sau pt pareri...nu sunt toti experimentati,exemplu bombardierul, fiind nou in ale adminatului nu-si da seama de wall sau sunet/experienta....eu unu chiar indemn adminii mai neexperimentati sa foloseasca ss....parerea mea!!!

Total de acord cu tine.

Total gresit! Un admin bun recunoaste un codat cu wall indiferent de cat de bine stie sa-l ascunda, nu exista sa nu poti sa il depistezi, trebuie sa ai experienta, daca vei face poze nu vei invata sa recunosti un wallist. Axati-va pe demo-uri in nici un caz pe poze. Balu esti sigur ca nu era fake steam care se aloca random?

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 04-10-2014, 12:46:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Balu , eu nu te cred ca tu poti intra cu wall si eu sa nu imi dau seama . Pun pariu cu tine ca in maxim 3-4 runde ma pun spectator si te torn . Atunci cand joci cu wall faci cele mai mari greseli , niciodata nu il poti controla nici macar 50% . De aceea au inventat wall-ul la buton , iar asta pentru hartile strategice de cs normal , nu stiu pt ce ar trbui sa joci cu wall pe server de gg .
0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

Post Posted: 04-10-2014, 13:01:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si la buton se vede foarte usor
0 0

Back to top
Balu!

[Mentally Stable]

(since 15-03-2019 21:48)

Votes: 18

Post Posted: 04-10-2014, 14:08:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-P!C@- wrote:
RoJa wrote:
Balu! wrote:

Eu iti pot demonstra ca pot intra cu wall si nu-ti dai seama...daca esti destept poti folosii wallul fara a parea suspect.. ( daca te duce capul) ...parerea mea e ca e bine sa faci poze cand ai dubii in legatura cu un player care tot trage ciudat prin pereti sau prefire... la aim demo direct sau pt pareri...nu sunt toti experimentati,exemplu bombardierul, fiind nou in ale adminatului nu-si da seama de wall sau sunet/experienta....eu unu chiar indemn adminii mai neexperimentati sa foloseasca ss....parerea mea!!!

Total de acord cu tine.

Total gresit! Un admin bun recunoaste un codat cu wall indiferent de cat de bine stie sa-l ascunda, nu exista sa nu poti sa il depistezi, trebuie sa ai experienta, daca vei face poze nu vei invata sa recunosti un wallist. Axati-va pe demo-uri in nici un caz pe poze. Balu esti sigur ca nu era fake steam care se aloca random?

si eu am steam fake...e de la cs..nu-l arata.dar pe war5 am vazut ca steam-urile originale le arata,in rest nu!!!
clau88 wrote:
Balu , eu nu te cred ca tu poti intra cu wall si eu sa nu imi dau seama . Pun pariu cu tine ca in maxim 3-4 runde ma pun spectator si te torn . Atunci cand joci cu wall faci cele mai mari greseli , niciodata nu il poti controla nici macar 50% . De aceea au inventat wall-ul la buton , iar asta pentru hartile strategice de cs normal , nu stiu pt ce ar trbui sa joci cu wall pe server de gg .

Sunt petarde care nu au ce face si cred ca pot face cu wall ceva,poti face pe hartile mari....nu mare lucru dar poti face!! nu toti au experienta in a-si da seama...si poti sa razi,eu habar n-am cum se baga un cod ...pe asta care si-au bagat cod ii consider genii - nu-mi dau seama cum se baga -)

0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

(since 05-11-2020 18:24)

Votes: 19

Post Posted: 04-10-2014, 18:04:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte de orice comanda, consultati-va intre voi ca d'aia sunteti o comunitate.In felul asta capatati si experienta.

Ramon
https://www.facebook.com/FreakzWars
http://www.youtube.com/user/RomaniaFreakz
1 0

Back to top
Queen Bee

[Kraliçe]

(since 02-08-2015 11:43)

Votes: 14

Post Posted: 04-10-2014, 18:20:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Balu! wrote:
-P!C@- wrote:
RoJa wrote:
Balu! wrote:

Total de acord cu tine.

si eu am steam fake...e de la cs..nu-l arata.dar pe war5 am vazut ca steam-urile originale le arata,in rest nu!!!
clau88 wrote:

Sunt petarde care nu au ce face si cred ca pot face cu wall ceva,poti face pe hartile mari....nu mare lucru dar poti face!! nu toti au experienta in a-si da seama...si poti sa razi,eu habar n-am cum se baga un cod ...pe asta care si-au bagat cod ii consider genii - nu-mi dau seama cum se baga -)
Te invat eu daca vrei, Balu ! Don't Tell Anyone

”Când îți dorești ceva cu adevãrat, tot Universul conspirã pentru îndeplinirea visului tãu.”
0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

(since 28-08-2020 02:32)

Votes: 17

Post Posted: 04-10-2014, 19:07:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e in regula sa apelezi la comanda amx_4ss ori....... (nu le avem), amx_blind..ori de ce nu acel plugin care te "ajuta sa recunosti" wall-ul cand stai spec..

Treaba aceasta contribuie considerabil si la pierderea jucatorilor..
De ce?
Sunt nenumarati jucatori care pe langa faptul ca habar n-au sa-si schimbe numele, habar n-au sa urmareasca chat-ul, demersul jocului (xulescu intreaba: cum iau arma? pe sv de gungame).... si atunci vi tu oricare ai fi cu comanda amx_4ss.....
Poi unui asemenea jucator (aparent retardat mintal, insa... cu timpul invata, cu totii invatam nici eu NU m-am nascut invatat)..ii mai faci poze, il mai pui si spec.... HOPA'.....(ce misuna in mintea saracului...ba asta are ceva cu mine de imi da kill [amx_spec nume]) si "fuge", se plictiseste.... deoarece Nu intra in categoria acelor jucatori "fideli", intra in categoria jucatorului din "treacat" ori.... pur si simplu nu e in stare sa urmareasca chat-ul, sa vada cand ii ceri pozele mai ales daca e (rom, R.M, ADD, ADHD,A.T, S.D, strain...).... si iarasi.."fuge"....

Cel mai bine cum spun colegii, incercati sa depistati wall-ul dupa un simplu demo. De fapt oameni buni..... de ce este eficienta aceasta sarcina. TU trebuie sa te convingi pe tine in primul rand ca jucatorul are wall, stand fain frumos spec (il urmaresti).... prinzi faze suspecte, ce e asa greu sa dai un record nume (pe ideea ca ai nevoie de MINIM 4, 5 faze CONCLUDENTE ca sa poti sa-l postezi intradevar in topicul cu pareri demo, ori de ce nu sa-l banezi direct)..asa inveti, din mers. Multa lume face grava confuzie...cand observa prefire, gata wall. Singurul sfat..nu va grabiti...
Al doilea sfat pentru owneri daca imi e cu putinta si nu supar pe nimeni:)
Daca aveti timp...explicati-le mai mult..... viitorilor, atunci..la inceput cand acestia primesc accesul. Nu sunteti o mana de owneri, am incredere ca lucrul acesta il puteti face, pe langa MULTE altele pe care le faceti..si le faceti bine.
De asemenea, nu ma doare gura..pot aduce si eu explicatii cand ma aflu pe server adminilor mai putini experimentati..dar stiti si voi "palma "parintiilor" este cea mai calduroasa", in cazul de fata.. (ma rog..intelegeti voi=]])

iar Balu..cum spune fratele rTh.... maxim 3, 4 runde rezisti cu wall pe server in cazul in care dansul te urmareste, poi asa este. De fapt cand joci cu wall, cea mai banala si simpla chestie care te da de gol.. care ITI ESTE IN INSTINCT deci, n-o poti controla oricat de mare, super-mega cheater ai fi este "observatia + reactia". La fel de bine atunci cand NU folosesti wall, insa imediat dupa colt zaresti victima, reactionezi!!!..cu o "convulsie" involuntara si necontrolata, treaba asta se vede si la acei jucatori care chiar NU sunt experimentati, ei observa, reactioneaza insa se calculeaza TIMPUL petrecut de la OBSERVAREA subiectului pana la REACTIONAREA lui. De aceea ...pentru a deveni un jucator BUN de ..mult iubitul si indragitul joc Counter Strike 1.6 ori (fps) ai nevoie sa-ti imbunatatesti reactiile in raport cu observatiile ca sa nu lasi decat timpul sa-ti aduca aceasta imbunatatire, aceasta familiarizae(skill-ul)..........o poti imbunatati si tu deci. imagineaza-ti cand joci cu wall si PRIVESTI toate aspectele jocului, toti jucatorii, mai ales ca modul gungame are respawn infinit.......... Ma rog..sunt mai multe aspecte ori SUB categorii care intra in cele doua mari titluri care vizeaza direct profesionalismul unui jucator (observatie+reactie)..poate discutie pentru altadata....

Peace.. mersi..

Has anything you've done... made your life better?

Last edited by Anywak on 22-12-2014, 07:19:51; edited 3 times in total
1 0

Back to top
Queen Bee

[Kraliçe]

(since 02-08-2015 11:43)

Votes: 14

Post Posted: 04-10-2014, 19:16:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anywak wrote:
Nu e in regula sa apelezi la comanda amx_4ss ori....... (nu le avem), amx_blind..ori de ce nu acel plugin care te "ajuta sa recunosti" wall-ul cand stai spec..

Treaba aceasta contribuie considerabil si la pierderea jucatorilor..
De ce?
Sunt nenumarati jucatori care pe langa faptul ca habar n-au sa-si schimbe numele, habar n-au sa urmareasca chat-ul, demersul jocului (xulescu intreaba: cum iau arma? pe sv de gungame).... si atunci vi tu oricare ai fi cu comanda amx_4ss.....
Poi unui asemenea jucator (aparent retardat mintal, insa... cu timpul invata, cu totii invatam nici eu NU m-am nascut invatat)..ii mai faci poze, il mai pui si spec.... HOPA'.....(ce misuna in mintea saracului...ba asta are ceva cu mine de imi da kill [amx_spec nume]) si "fuge", se plictiseste.... deoarece Nu intra in categoria acelor jucatori "fideli", intra in categoria jucatorului din "treacat" ori.... pur si simplu nu e in stare sa urmareasca chat-ul, sa vada cand ii ceri pozele mai ales daca e (rom, R.M, ADD, ADHD,A.T, S.D, strain...).... si iarasi.."fuge"....

Cel mai bine cum spun colegii, incercati sa depistati wall-ul dupa un simplu demo. De fapt oameni buni..... de ce este eficienta aceasta sarcina. TU trebuie sa te convingi pe tine in primul rand ca jucatorul are wall, stand fain frumos spec (il urmaresti).... prinzi faze suspecte, ce e asa greu sa dai un record nume (pe ideea ca ai nevoie de MINIM 4, 5 faze CONCLUDENTE ca sa poti sa-l postezi intradevar in topicul cu pareri demo, ori de ce nu sa-l banezi direct)..asa inveti, din mers. Multa lume face grava confuzie...cand observa prefire, gata wall. Singurul sfat..nu va grabiti...
Al doilea sfat pentru owneri daca imi e cu putinta si nu supar pe nimeni:)
Daca aveti timp...explicati-le mai mult..... viitorilor, atunci..la inceput cand acestia primesc accesul. Nu sunteti o mana de owneri, am incredere ca lucrul acesta il puteti face, pe langa MULTE altele pe care le faceti..si le faceti bine.
Deasemenea, nu ma doare gura..pot aduce si eu explicatii cand ma aflu pe server adminilor mai putini experimentati..dar stiti si voi "palma "parintiilor" este cea mai calduroasa", in cazul de fata.. (ma rog..intelegeti voi=]])

iar Balu..cum spune fratele rTh.... maxim 3, 4 runde rezisti cu wall pe server in cazul in care dansul te urmareste, poi asa este. De fapt cand joci cu wall, cea mai banala si simpla chestie care te da de gol.. care ITI ESTE IN INSTINCT deci, n-o poti controla oricat de mare, super-mega cheater ai fi este "observatia + reactia". La fel de bine atunci cand NU folosesti wall, insa imediat dupa colt zaresti victima, reactionezi!!!..cu o "convulsie" involuntara si necontrolata, treaba asta se vede si la acei jucatori care chiar NU sunt experimentati, ei observa, reactioneaza insa se calculeaza TIMPUL petrecut de la OBSERVAREA subiectului pana la REACTIONAREA ta. De aceea ...pentru a deveni un jucator BUN de ..mult iubitul si indragitul joc Counter Strike 1.6 ori (fps) ai nevoie sa-ti imbunatatesti reactiile in raport cu observatiile ca sa nu lasi decat timpul sa-ti aduca aceasta imbunatatire, aceasta familiarizae(skill-ul)..........o poti imbunatati si tu deci. imagineaza-ti cand joci cu wall si PRIVESTI toate aspectele jocului, toti jucatorii, mai ales ca este un jucator de gungame cu respawn infinit.......... Ma rog..sunt mai multe aspecte ori SUB categorii care intra in cele doua mari titluri care vizeaza direct profesionalismul unui jucator (observatie+reactie)..poate discutie pentru altadata....

Peace.. mersi..
Ai avut ceva rabdare sa scrii atat, Zeff ! -))

”Când îți dorești ceva cu adevãrat, tot Universul conspirã pentru îndeplinirea visului tãu.”
0 0

Back to top
lOl ^_*

[123]

Post Posted: 04-10-2014, 20:00:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prea mult -
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 239, 240, 241  Next    

The time now is 02-08-2025, 10:58:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password